- 22 Eylül 2022
- 5.636
- 15.935
Yan yana dayanamadık canım. Yan yana olduğumuz zamanlar sayılır ise yarım saat dayandık diyebilirizRekor lan biz 1 hafta dayandık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan yana dayanamadık canım. Yan yana olduğumuz zamanlar sayılır ise yarım saat dayandık diyebilirizRekor lan biz 1 hafta dayandık.
o tarz tipler tam ş.rrfsiz tipler. bir kadınla birlikte olunca bu sevişiyo diye başka gözle bakması tamamen kendi pisliğinden.Doğrudur valla muhafazakar sevgilim olmadığı için öyle geldi Kız bu nasıl bir nesilse o kadar zorlaştı ki bu işler. Yalnız hani kızlar seviştikçe erkeklerde değişme yine olmadı, hala eski kafayla bakıyorlar ama sevişmeye geldi mi hemen her yerde hazırlar
Bence de muhafazakar erkekler sizin hic cinsellik yasamamis olmanizi ama onunla yasamanizi isteyecek.o tarz tipler tam ş.rrfsiz tipler. bir kadınla birlikte olunca bu sevişiyo diye başka gözle bakması tamamen kendi pisliğinden.
muhafazakarlar daha beter bence bu arada.
Haha cok enteresanmis. Bu durumda masturbasyona okay olup olmadiginizi sorabilir miyim ayip olmazsa(cevap vermekten rahatsiz olursaniz tabii ki anlarim). Mast’a da haram diyenler var ama iki sene boyunca sadece ruyalandi mi yanivalla gayette var. ben eşimle tanıştıgımda evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak istemediğimi belirtmiştim. o da saydı duymuştu. yaklaşık 2 sene bekledi.
benden önce gayet bir şeyler yaşamış yurtdışında bir çok birlikteliği olmuş biriydi.
haa ben bu kararımı marifet sayıyor muyum şimdi? hayır :) yani eminsen olabilir sonuçta.
Chat gptYeni moda bu. Muhafazakar olmasın, çılgınlar gibi aşk yaşayalım ama bu aşk lise aşkı kıvamında olsun, elimi tutmasın, evlenmek istemesin, sevgili olalım.
E sanki biz kadinlar istemiyormuyuz :)) he bakireyse istememesi normal.bence hepsi istiyor bir süre oyalamak lazım ama 1 hafta sonunda illa isticek
Yani illaki vardır zaten bu dediğiniz iki tarafında rızası isteği ile olurKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Ciddi misn? Geldi mi başınafazla muhafazakar olanı da sex istiyor
aslolanı yapmasa da gayet yüzeysel şeyler isterCiddi misn? Geldi mi başına
Muhafazar yani ha namazında niyazındaaslolanı yapmasa da gayet yüzeysel şeyler ister
mescid kapılarında beklenen sevgililer evetMuhafazar yani ha namazında niyazında
Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Cok tuhafmescid kapılarında beklenen sevgililer evet