Boyle erkek var midir?

Bu soru 5 farklı şekilde soruldu sanırım ? Bu şekilde çok fazla bu soruyu sormaktan en çok cinsellik isteyeni bulursanız şaşırmayın 🤣 ne demişler arayan mevlasını da bulur belasını da size Mevla denk gelir umarım sskkdjdj

Doğrudur valla muhafazakar sevgilim olmadığı için öyle geldi 😂 Kız bu nasıl bir nesilse o kadar zorlaştı ki bu işler. Yalnız hani kızlar seviştikçe erkeklerde değişme yine olmadı, hala eski kafayla bakıyorlar ama sevişmeye geldi mi hemen her yerde hazırlar
o tarz tipler tam ş.rrfsiz tipler. bir kadınla birlikte olunca bu sevişiyo diye başka gözle bakması tamamen kendi pisliğinden.
muhafazakarlar daha beter bence bu arada.

o tarz tipler tam ş.rrfsiz tipler. bir kadınla birlikte olunca bu sevişiyo diye başka gözle bakması tamamen kendi pisliğinden.
muhafazakarlar daha beter bence bu arada.
Bence de muhafazakar erkekler sizin hic cinsellik yasamamis olmanizi ama onunla yasamanizi isteyecek.
Bir de cinsellik istemeyen ve buna saygi duyan birinin sizi kisitlama ihtimali de yuksek. Genelde kadin gormemis asiri muhafazakar tipler zaten ne konusabilir kadinlarla ne iletisimi iyidir. Giyimine karisir vs

valla gayette var. ben eşimle tanıştıgımda evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak istemediğimi belirtmiştim. o da saydı duymuştu. yaklaşık 2 sene bekledi.
benden önce gayet bir şeyler yaşamış yurtdışında bir çok birlikteliği olmuş biriydi.
haa ben bu kararımı marifet sayıyor muyum şimdi? hayır :) yani eminsen olabilir sonuçta.
Haha cok enteresanmis. Bu durumda masturbasyona okay olup olmadiginizi sorabilir miyim ayip olmazsa(cevap vermekten rahatsiz olursaniz tabii ki anlarim). Mast’a da haram diyenler var ama iki sene boyunca sadece ruyalandi mi yani 🤨

Şimdi bir şey yaşamamaktan kastınız ne? Eğer cinsel birliktelikse vardır tabi. Ama siz el ele de tutuşmam, öpüşmem, sarılmam diyorsanız o sıkıntı biraz. Böyle birini bulmak çok zor. (Kaldı ki birliktelik olmuyorsa bile ufak yakınlaşmalar olmalı ki ten uyumu var mı, birbirinizi cekici buluyor musunuz, adamın ağzı kokuyor mu 😄 ögren, gör). Ancak baya muhafazakar olup ve görücü usulü ile olacak iş hiçbir şey yaşanmayacaksa.
Rainyy bence sen artık aileni devreye sok. En azından bir talip gelirse tanışır konuşursunuz. İlla görücü usulü tanışıp hemen evleneceksin diye bir kaide yok ki. Benim muhafazakar arkadaşım kaç kere görücü usulü tanışma gerçekleştirdi. Olmayınca olmadı dedi, başka talibi ile görüştü sonunda birine ısındı evlendi.
Sen bu şekilde sosyallik sinirliyken, internette dolaşarak bulamazsın. Zaten güvenme de o internetten tanıştığın insanlara.

Bosver yaşa sekerim cinsellik olmadan iliski mi olur. Ama yasamadiysan cinsellik istememen normal. Kadin olarak benim ilk istedigim sey iliski de cinsellik.

Rüyalarda falan olabilir de o değilde mesela ya bu konularda çok sorunluysa ya gay se bunu bile anlayamazsınız öyle çıkan çok sonuçta evlenip ya gay itirafı gelir yada doktor doktor gezersiniz buda bir olasılık illa böyle demiyorum.Bilmiyorum ben sizi aldatmadan gönlü kaymadan sonuçta hormon salgıları bağı güçlendiriyor bı şekilde bu gerçek ben yaşayana kötü demem yasamayanada bişey demem.Denge şart bu devirde ama denge şart böyleymiş gibi yapana çok denk gelirsiniz iki cinsiyette de de.Yani yalan söyleyen söyleyene.Birde bunu istememe nedeniniz kadrimi kıymetimi bilsin en çok bana değer versin ise çok hayalkırıklığı yaşarsınız öyle olmuyor hiç.Kutsal bakire imajı bir ömür aşka evliligin sonsuz sürmesine yetmiyor.Tabiki yapmayın ben saygı duyarım karar herkese kendine özel sadece bu mutluluk garantilemez bunu bilin

Yani her bosananda bin kişi ile ilişkiye girip evlenip bundan bosanmiyor olay bu değil.Ne mutlu ne mutsuz evliliği etkileyen birşey değil bu .Bunu çok çok abartmak bu şekilde evlenip iki yıl sonra ayrılinca ne manası kalıyor yani aşk beyinde zaten değer vermek kalpte öyle değerlendirme yapan indsanlardan uzak durun hiçbir kadınin değerini belirlemez bu köhne fikir eğer belirliyorsa erkeklerinkide öyle belirlenir o zaman hepsi çöp denir.Birde bu kimse ile ilişki kurmayıp prensesini beklediğini idaa eden erkekler belli yaştan sonra bı cozutabilir de yani hiç belli olmuyor o işler .

X