Boyle erkek var midir?

E ne anladık bu işten
son sevgilimi tanıştığımız gün cumadan gelsin diye saatlerce beklemiştim(o zaman sevgilim olacağınuı bilmiyorum tabiiİ :KK70:)
8.5 ay sürekli mescid nöbetindeydim. bir vakit kaçırmadık :KK70:
ben o kadar dindar değilim ama sınırlarım var
otele gitsem giderdik bence gayet :KK70:

son sevgilimi tanıştığımız gün cumadan gelsin diye saatlerce beklemiştim(o zaman sevgilim olacağınuı bilmiyorum tabiiİ :KK70:)
8.5 ay sürekli mescid nöbetindeydim. bir vakit kaçırmadık :KK70:
ben o kadar dindar değilim ama sınırlarım var
otele gitsem giderdik bence gayet :KK70:
Peki sonunda evlenir miydi siznle

R rainyy hep yanlış sularda yüzdüğünüz için karşınıza istediğiniz kişi zor çıkar.

İnanan kişi istiyorsanız günümüzde temasa dikkat etmeyen erkekler çok ama hassasiyetinizi belirtirseniz dikkat ederler (uyarmamla yapmayacak kişiyle de yapamazdım). Dini kurallara riayet edenler temasa da dikkat ediyor. Yeryüzünde bu tip erkek kalmamış, herkesin önceliği cinsellikmiş muamelesi yapılması bana garip geliyor. Buradaki bazı yorumlara da aldanmayın.

Ayrıca erkek peşine düşmekten daha çok kendinizi tanısanız ve geliştirseniz gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Yakında konum paylaşmama az kaldı. Yiter kız yiteerr 🤣

Bulabilirsin ama bir yere kadar.😂 Ya direkt ciddiye bağlaman lazım işi ya da yaşaman. Cinsellik iki insanı birbirine daha çok yaklaştırıyor. Ama bazı kızlar herifi kendime bağlayayım diyerek yapıyor. O hata. Arada karşılıklı sevgi varsa onu güçlendirir.
Evlenmeden olmaz diyorsan da artık o görüşte biriyle olman lazim reyni. Var mıdır çok var. Instagram'da bakınacağına muhafazakar tanışma siteleri olabilir 😂
Şaka yapıyorum çok dikkat et insanlar düzenbaz.

maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.

maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.

Yeni moda bu. Muhafazakar olmasın, çılgınlar gibi aşk yaşayalım ama bu aşk lise aşkı kıvamında olsun, elimi tutmasın, evlenmek istemesin, sevgili olalım.
muhafazakar olmasın

herhalde janti görünsün, romantik jestler filan yapsın, yiyelim içelim gezelim?

elimi tutmasın. hımm. peki 30 yaşındayız ama 16 gibi davranalım. kore filmleri staylası herhalde...

evlenmek de mi istemesin.
burada benim devreler yandı.
nihai "hedef" evlenmek de mi değil. e yapcaz 15 sene san sebastian mı yiycez instaya foto mu atcaz
nasıl moda mu yavv

çok geride kaldım ben.

Ona göre birisini bulursanız neden olmasın
Bende ilişki yaşamayı evlilikten sonraya bırakanlardanım
Ama daha önce yaşayıp deneyimleyene de saygım var
Bu bir kumar
Evliliğin %60’ı cinsellik
Ten uyuşmazlığınız vardır mesela, hiç yakınlaşmadan bunu anlamazsınız
Bence evlenmeden önce denenmeli iki taraf içinde eğer ten uyumu yoksa ilişki yürümüyor

maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.

maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.

Aynen senin gibi 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatile gidiyorlar 🪠

Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.

muhafazakar olmasın

herhalde janti görünsün, romantik jestler filan yapsın, yiyelim içelim gezelim?

elimi tutmasın. hımm. peki 30 yaşındayız ama 16 gibi davranalım. kore filmleri staylası herhalde...

evlenmek de mi istemesin.
burada benim devreler yandı.
nihai "hedef" evlenmek de mi değil. e yapcaz 15 sene san sebastian mı yiycez instaya foto mu atcaz
nasıl moda mu yavv

çok geride kaldım ben.
Evlenmek istemesin kısmını kısa kesmişim tam oturmamış 😂

Evlenmek istesin, ciddi olsun (bu da ne saçma tabirdir) ama 8 sene diz dize göz göze oturduktan sonra evlenelim diyolla.

Aynen senin gibi 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatile gidiyorlar 🪠
Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.
IMG_8456.jpeg

X