- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
Hayatıma hep dindar insanlar aldımCok tuhaf
Benden korkmasalar oooo ooooo yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatıma hep dindar insanlar aldımCok tuhaf
E ne anladık bu iştenHayatıma hep dindar insanlar aldım
Benden korkmasalar oooo ooooo yani
son sevgilimi tanıştığımız gün cumadan gelsin diye saatlerce beklemiştim(o zaman sevgilim olacağınuı bilmiyorum tabiiİ )E ne anladık bu işten
Peki sonunda evlenir miydi siznleson sevgilimi tanıştığımız gün cumadan gelsin diye saatlerce beklemiştim(o zaman sevgilim olacağınuı bilmiyorum tabiiİ )
8.5 ay sürekli mescid nöbetindeydim. bir vakit kaçırmadık
ben o kadar dindar değilim ama sınırlarım var
otele gitsem giderdik bence gayet
tabi kiCiddi misn? Geldi mi başına
bilmiyorum ama bu sebeple ayrılmadık.Peki sonunda evlenir miydi siznle
İyi olmuş bencebilmiyorum ama bu sebeple ayrılmadık.
geçmişim olsa kesinlikle evlenmezdi bence de
çok dindar sunu düşünebilir. benle yaşadıysan kimlerle ohooo
bunda o yoktu ama ayrıldık
özledim ama :)İyi olmuş bence
Oldu mu şimdiözledim ama :)
keşke olmasa ama...Oldu mu şimdi
muhafazakar olmasınYeni moda bu. Muhafazakar olmasın, çılgınlar gibi aşk yaşayalım ama bu aşk lise aşkı kıvamında olsun, elimi tutmasın, evlenmek istemesin, sevgili olalım.
maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.
maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.
Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.maalesef kalmadi, gunumuzde kizlar artik yalandan bile naz yapmadigi icin erkekler de cilkini cikardi, sanki yeni gelin erkekler olmus gibi davraniyor hepsi.
maalesef ozgurluk adi altinda her seyi yapan kizlarimizda suc. adamlari kolay bedava sekse alistirdilar.
Evlenmek istemesin kısmını kısa kesmişim tam oturmamışmuhafazakar olmasın
herhalde janti görünsün, romantik jestler filan yapsın, yiyelim içelim gezelim?
elimi tutmasın. hımm. peki 30 yaşındayız ama 16 gibi davranalım. kore filmleri staylası herhalde...
evlenmek de mi istemesin.
burada benim devreler yandı.
nihai "hedef" evlenmek de mi değil. e yapcaz 15 sene san sebastian mı yiycez instaya foto mu atcaz
nasıl moda mu yavv
çok geride kaldım ben.
Aynen senin gibi 1 haftalık sevgilisiyle 2 hafta tatile gidiyorlar
Sen gibi diyon yani 1 aylık bile olmayan herifle çıktığın tatilden de millete laf ediyon değişik bir arkadaşımız çıktın baya.