Boyle erkek var midir?

Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Bir şeyler derken nereye kadar bir şeyler? Cinsellik yaşamayacak kadar dindar dikkatli birini evet bulabilirsin ama el tutulmayacak kol kola yürümeyecek diz dize oturamayacak kadar bulamazsın. 😁 hoş zaten senin de içinden gelir bunlar birini seversen. Ama cinsel ilişkiyi evliliğe erteleme anlamındaysa, evet bulabilirsin. Bulmak demişken, bence aramayı bırak, aradıkça karşına çıkmıyor çünkü. Bıraktığında çıkacak sal

Bir şeyler derken nereye kadar bir şeyler? Cinsellik yaşamayacak kadar dindar dikkatli birini evet bulabilirsin ama el tutulmayacak kol kola yürümeyecek diz dize oturamayacak kadar bulamazsın. 😁 hoş zaten senin de içinden gelir bunlar birini seversen. Ama cinsel ilişkiyi evliliğe erteleme anlamındaysa, evet bulabilirsin. Bulmak demişken, bence aramayı bırak, aradıkça karşına çıkmıyor çünkü. Bıraktığında çıkacak sal
Evet dedigin gibi

Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Var yani cinsellige varmadan flortleserek ilerlemek isteyen erkekler de var illa ki ama 30 yas üstü için daha zor bulunur yani 5 sene cikalim adamla bir sey yasamayalim dusuncesindeyseniz o 18-20li yaslarda oluyor

Beğenmedim atılmış bu mesaja ama haklısınız yani instadan yürüyenler herkese ayni mesajı yaziyordur zaten kim düşerse 🤷‍♀️
Reyni pek evden çıkmadığı için en iyi alanı insta, ondan hoşuna gitmedi ama bi ton da instadan bulduğu abazalar için açtığı konu var. Yanlış şeyleri yapıp ısrar inat doğru sonuç bekliyor.

yani cinsellik istemeyebilirsin ama elimi de tutmasın öpmesin de ama sevgili olalım diyorsan sevgilim dediğin adamın iş yerinde filan muhabbe ettiğin sıradan bir erkekten ne farkı kalıyor?
sevgili olmak biraz o erkeği özel alanına dahil etmektir ki bu illa cinsellik demek değildir.
yüksekten korkayım ama dağa da tırmanayım demek gibi bir şey senin bu sorduğun.

vardır tabiki neden olmasın
benim çevremde var hala en azından

bekar kızlardan duyuyorum

X