Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şeyler derken nereye kadar bir şeyler? Cinsellik yaşamayacak kadar dindar dikkatli birini evet bulabilirsin ama el tutulmayacak kol kola yürümeyecek diz dize oturamayacak kadar bulamazsın. hoş zaten senin de içinden gelir bunlar birini seversen. Ama cinsel ilişkiyi evliliğe erteleme anlamındaysa, evet bulabilirsin. Bulmak demişken, bence aramayı bırak, aradıkça karşına çıkmıyor çünkü. Bıraktığında çıkacak salKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Evet dedigin gibiBir şeyler derken nereye kadar bir şeyler? Cinsellik yaşamayacak kadar dindar dikkatli birini evet bulabilirsin ama el tutulmayacak kol kola yürümeyecek diz dize oturamayacak kadar bulamazsın. hoş zaten senin de içinden gelir bunlar birini seversen. Ama cinsel ilişkiyi evliliğe erteleme anlamındaysa, evet bulabilirsin. Bulmak demişken, bence aramayı bırak, aradıkça karşına çıkmıyor çünkü. Bıraktığında çıkacak sal
Var yani cinsellige varmadan flortleserek ilerlemek isteyen erkekler de var illa ki ama 30 yas üstü için daha zor bulunur yani 5 sene cikalim adamla bir sey yasamayalim dusuncesindeyseniz o 18-20li yaslarda oluyorKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
zor yani bana hiç denk gelmedi herkesin önceliği fik fikKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Beğenmedim atılmış bu mesaja ama haklısınız yani instadan yürüyenler herkese ayni mesajı yaziyordur zaten kim düşerseİnstada bulamayacağın kesin öyle irkeği.
Reyni pek evden çıkmadığı için en iyi alanı insta, ondan hoşuna gitmedi ama bi ton da instadan bulduğu abazalar için açtığı konu var. Yanlış şeyleri yapıp ısrar inat doğru sonuç bekliyor.Beğenmedim atılmış bu mesaja ama haklısınız yani instadan yürüyenler herkese ayni mesajı yaziyordur zaten kim düşerse
yani cinsellik istemeyebilirsin ama elimi de tutmasın öpmesin de ama sevgili olalım diyorsan sevgilim dediğin adamın iş yerinde filan muhabbe ettiğin sıradan bir erkekten ne farkı kalıyor?Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Birşeyler yaşa bence artık.gelmişsin kaç yaşına.Kizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?
Yok kocam ilk görüşmede yapmak istemişti tövbe tövbeKizlar bir seyler yasamadan iliski yurutmek istiyorum ama oyle erkekler var midir sizce oyle birini bulan var mi?