Bana ne aldın diye sormasa falan inan içimden gelirdi ama artık gelmiyor... Zaten düzenimi bozup gitmiyorum yanına en son yazın gittim. Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler:)Biletini o alsın, sen git.
Biz de uzak mesafe ilişkisi yaşadık bir şekilde ayarlandı yani herşey. Geleni enayi yerine koymaya da gerek yok, hem ayağına çağirip hem masraf yaptıracaksin...
Ayrıca o kadar harika ve yakin bir ilişkiniz varsa ona laf arasında paran olmadığına dair sinyaller ver. Belki de kendi hiç maddi sıkınti yaşamamıştır, öğrenciliği yiyip içip gezilen,bol para harcanan bir dönem sanıyordur-kendi yaşadigi gibi...
Ayricaa hediye alma yap :)
Güzel bir mektup yaz, yanina el emeği hediyeni gönder ^^ ya da sevecegini düşündüğün bir kitap al PTT kargoyla 3 liraya yolla^^
Hediye demek illa dünya para harcanan birşey demek değildir ki.
Benim hayatımda aldığım en güzel hediye Arap sevgilimin en sevdiğim cocuk kitabıni arapcaya çevirip yazmasi-resimlerini falan çizip el yazımı kitap hediye etmesiydi
Kimle evlenirsem evleyeyim ceyizime koyacağım bir hediye. Maliyeti de belki 15 lira falandır...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle düşüncesizlik olabilir mi?
- Konu Sahibi Fleabag11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- para uzak mesafe ilişkisi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet. Neyse ki derslerime zarar verip gitmedim yazdan beri. Gitmeyi de düşünmüyorum.ne kadar yogun calisiyormus da oyle hep siz gidecekmissiniz,
hem de universite hazirlik yilinizda.
bana cok itici geldi, hep sizden beklenti icinde olmasi, hem maddi hem manevi olarak.
Bana destek olmasini istemem.zaten ama ne biliyim kitap okumaya bayılırım kitap hediye bile almadı kendisine ise parayı çöpe atar gibi masraflar yapiyor.Şans be arkadaşım universite okuyan arkadaslarimin bi cogunun sevgilisi maddi destek sagliyor. Böyle bir odun da malesef bizim gibi saflara geliyor
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
İyyy su viski al içki al muhabbetinden tiksiniyorum. Ben de kuzeye bir yere gittiysem herkes sipariş veriyor viski al votka al diye.ahaha,
adam kendisi yapmasin diye siparis vermis, sen ne diyorsun,
viski al diyor,
hatta belki marka da vermistir.
Ya ben zaten metroya para vermiyim diye yürüyen fakir bir gezginim. Bir de hatırlı gönüllü insanlar,isteyen...
Ben de 1 eurodan bile ucuz şaraplar var .İç ve öl şarapları. Marketlerde satılıyor.
Onlardan aliyorum
Konu sahibi tabii ki votka alma tabii ki ama yine de bir mektup falan gönder.
Ya da şişesi güzel kendi ucuz şaraplar var,meyveli falan. Onlardan al,hem lezzetli de.
Yazdan beri gitmemişsin,o da gelmemiş... Eğer devam etmek istiyorsanız karşılıklı biraz çaba sarf etmek gerekir... Böyle de olmaz yani
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Evet. Neyse ki derslerime zarar verip gitmedim yazdan beri. Gitmeyi de düşünmüyorum.
siz gitmediniz,
o da gelmediyse zaten gitmeyin.
calisan cebinde parasi olan adam aylardir sevgilisini gormez mi hic,
yogunum diye bahane mi olur,
hepimiz yogunuz ama sevdiklerimize zaman ayiriyoruz.
Ben diğer ay gitmeyi planlıyordum, 14 Şubat için anlamlı bir hediye de vardı aklımda ama bu söylemleri yüzünden artık içimden gelmiyor. Cunku kendisi hiç hediye almadı bu vakte kadar.İyyy su viski al içki al muhabbetinden tiksiniyorum. Ben de kuzeye bir yere gittiysem herkes sipariş veriyor viski al votka al diye.
Ya ben zaten metroya para vermiyim diye yürüyen fakir bir gezginim. Bir de hatırlı gönüllü insanlar,isteyen...
Ben de 1 eurodan bile ucuz şaraplar var .İç ve öl şarapları. Marketlerde satılıyor.
Onlardan aliyorum
Konu sahibi tabii ki votka alma tabii ki ama yine de bir mektup falan gönder.
Ya da şişesi güzel kendi ucuz şaraplar var,meyveli falan. Onlardan al,hem lezzetli de.
Yazdan beri gitmemişsin,o da gelmemiş... Eğer devam etmek istiyorsanız karşılıklı biraz çaba sarf etmek gerekir... Böyle de olmaz yani
- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.583
- 348
- 32
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.663
- 248
Beni hak etmediğini yüzune söyledim zaten. bir sürü özür diliyor ama bu yuzsuzlugunu kapatmıyor maalesef.Yüzsüzlük yapmış sevgilin. Dediğin gibi gerçekten ince düşüncenin i'si yok. Ona aldığın hediyeleri, verdiğin değeri hakettiğine emin misin?
- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Bana destek olmasini istemem.zaten ama ne biliyim kitap okumaya bayılırım kitap hediye bile almadı kendisine ise parayı çöpe atar gibi masraflar yapiyor.
Sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz bu durumda? Sevmek demek mutlu etmek istemek, onun için çaba gösterecek kadar önemsemek demek. Onun sizi sevdiğini nasıl anlayabiliyorsunuz ve onu nasıl sevebiliyorsunuz anlamadım.
Birisini seversin ve bı zaman sonra hayal kırıklığina uğratir, öyle bir durum benimkisi. En basta böyle itici davransa sevmezdim zaten.Sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz bu durumda? Sevmek demek mutlu etmek istemek, onun için çaba gösterecek kadar önemsemek demek. Onun sizi sevdiğini nasıl anlayabiliyorsunuz ve onu nasıl sevebiliyorsunuz anlamadım.
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Salak maalesef:)3 kelime ile her şeyin farkına varması mümkün salak değilse.
Öğrenci olduğumun farkında mısın?
Çok yaş farkınız var mı? Sen bana ne hediye alacaksın Canım deyin.Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?
6 yaş var aramızda. Yok ben direkt kezban gibi davrandigini, itici olduğunu söyledim valla.:)Çok yaş farkınız var mı? Sen bana ne hediye alacaksın Canım deyin.
- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Bu nasıl sevgi anlamadım arkadaş seven adam maddiyattan kesinlikle bahsetmez.Ocakta yurtdışına gidicem 6 hafta sevgilim bensiz dayanamayacağını söyleyerek son 5 gün kala gelecek beraber döneceğiz ki kendisi de işsiz şuanda yeni mezun ona rağmen.gelene kadar ek işler yapıyor hatta zora düşme ben gelince para veririm diyor işsiz olduğu halde sen bir de durumu iyi diyorsun.
ya durumu iyi değil yoluncak tavuk arıyo
ya da seni sevmiyo senle oynuyo
ya durumu iyi değil yoluncak tavuk arıyo
ya da seni sevmiyo senle oynuyo
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.