• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle düşüncesizlik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyyy yılış yılış , lafı çakamadın mı şuna ya , sıra sende sen beni hediye yağmuruna boğcaksın, ben bayanım sonuçta , sen öküz çıktın daha bir tane bir hediye almadın de , ertesi gün pintiliğinden herif bırakır seni, bunlar bedavacı çünkü. Var yemezlerden uzak dur bacımm sen
Kendine hic cimri değil PS oyununa binlerce para yatırmistir, sürekli en yeni çıkan telefonu alır ama sadece kendini düşünüyor sanırım. Soykedim yüzüne zaten ne kadar itici dusuncesiz olduğunu ama bana şu al diyemiyorum asla.

Kendine hic cimri değil PS oyununa binlerce para yatırmistir, sürekli en yeni çıkan telefonu alır ama sadece kendini düşünüyor sanırım. Soykedim yüzüne zaten ne kadar itici dusuncesiz olduğunu ama bana şu al diyemiyorum asla.
Deme zaten herkesin kendine göre gururu vardır. İstediği anda da çarp yüzüne , çağırıyorsa bilet parasını alması gerekir öğrencisin sonuçta. Baktın demiyo biletimi alcaksan geleyim istersen de ben öğrenciyim yol parası beni tüketiyo şuan de

Hediye dilenen insanlardan tiksiniyorum defolup gitsin az yesin kendi alsin.. Alcagim varsa da almam boyle birisine hediye sirf dilendigi icin

" Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle? "

sorunun cevabı da burda zira sevmiyor, erkekler sevdiği kadın için para harcar. Bunu bir an önce öğren canım, senin iyiliğin için söylüyorum.
Bir yere gittiğimizde çoğunlukla
Hediye dilenen insanlardan tiksiniyorum defolup gitsin az yesin kendi alsin.. Alcagim varsa da almam boyle birisine hediye sirf dilendigi icin
Ben de igreniyorum kesinlikle. Nasıl bu kadar piskin insanlar olabiliyor aklım almıyor. Artık ne ona hediye alırım ne de eğer hediye alırsa kabul ederim.

Aldattıgini sanmıyorum çunku onun için ideal birisiyim her türlu ve onun aldarmayacagina emin olacak kadar tanıyorum. Tek sorun pişkin, düşüncesiz , cimri olması. Ki bunlar bir insandan sogumak için yeter de de artar bile. Soğudum ben de zaten...

Çok emin konuşuyorsun, yaşının küçüklüğüne veriyorum. Kimse için eminim diye konuşma olur mu, hele uzaktan tanıdığın bir erkek için. Aynı evde yaşayıp ruhu duymayanlar varken.

Bir yere gittiğimizde çoğunlukla

Ben de igreniyorum kesinlikle. Nasıl bu kadar piskin insanlar olabiliyor aklım almıyor. Artık ne ona hediye alırım ne de eğer hediye alırsa kabul ederim.

Biliyo bide ogrenci oldugunu yazik kullanmaktan baska bisey degil.. Sevdigini dusunemedim ben

Çok emin konuşuyorsun, yaşının küçüklüğüne veriyorum. Kimse için eminim diye konuşma olur mu, hele uzaktan tanıdığın bir erkek için. Aynı evde yaşayıp ruhu duymayanlar varken.
Sürekli is harici benimle ilgileniyor o yüzden demiştim, ki dediğiniz gibi belli de olmaz neler neler oluyor

Sürekli is harici benimle ilgileniyor o yüzden demiştim, ki dediğiniz gibi belli de olmaz neler neler oluyor

Bak ben hem çalışıyor hem buraya yazıyor hem telefonla konuşuyor hem birilerine laf yetiştiriyorum aynı anda :) Her saniye adamı kontrol edemezsin ki.

Kuzum bundan bir cacık olmaz ya, üzgünüm.

Bak ben hem çalışıyor hem buraya yazıyor hem telefonla konuşuyor hem birilerine laf yetiştiriyorum aynı anda :) Her saniye adamı kontrol edemezsin ki.

Kuzum bundan bir cacık olmaz ya, üzgünüm.
Doğru söylüyorsun:) ama sanmıyorum aldattığini ona ikinci kişi tahammül edemez :))) zaten aldatmasa bile bu düşüncesiligiyle hiçbir şekilde ilerlemesi

Almayin canim.size hic hediye almamis bir sevgiliye birkac kere hediye almak da nedir? Siz almayin isterse de param yok diyin bukadar

İğrenç ya. "Bana şunu al" geyiği çeviren erkeklere ayrı bi alerjim var. Mide bulantısı ve kaşıntı yapıyor bende. Sağ elim tokada aşeriyor kaşınıyor.

Söyleyin ya, bu nedir? "Bana viski al" "Beyin alayım, ona daha çok ihtiyacın var" deyip terk et bu gevşeği ya.
Evet aslinda yapilmasi gerekeni cok guzel özetlemis bu mesaj. Boyle adamlara niye katlanip sevgilisi olup birde havaya sokup kicini kaldiriyorsunuz ki anlamiyorumm

Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?
Açıkça durumunuzu söylesenize. Bu gayet normal .Ama anlaşılan arkadaşınız halden anlamayan biri. Kendisi toksa herkes tok. Ayrıca viski istemesi benim için ayrı bir eleştiri konusu. Bence değerlendirin bu ilişkinin gidişatını

Bence cimri bi de arsiz. Kendisi bir kere bile hediye almamisken insan şakasini yapmaya cekinmeli.
Biz de farkli sehirlerdeydik. Esimin oturdugu sehirde kuzenim vardi ama hicte iki de bir gidip kalmadim. Daha cok esim hafta sonlari gelip otelde kalip pazar aksamlari donuyordu.

Maddi bir sikintimi asla yansitmadigim halde para gondermek istiyordu ( Bu hoş bir hareket degil bana gore ve gondermesini kabul de etmedim) ama en azindan para isteyengilerden degildi. Calismiyorsun etmiyorsun gokten para gelmedigine gore senin soylemene gerek var mi durumunu? Babanin parasiyla ona viski mi alacak mişsin. Asiri itici biri

Bence cimri bi de arsiz. Kendisi bir kere bile hediye almamisken insan şakasini yapmaya cekinmeli.
Biz de farkli sehirlerdeydik. Esimin oturdugu sehirde kuzenim vardi ama hicte iki de bir gidip kalmadim. Daha cok esim hafta sonlari gelip otelde kalip pazar aksamlari donuyordu.

Maddi bir sikintimi asla yansitmadigim halde para gondermek istiyordu ( Bu hoş bir hareket degil bana gore ve gondermesini kabul de etmedim) ama en azindan para isteyengilerden degildi. Calismiyorsun etmiyorsun gokten para gelmedigine gore senin soylemene gerek var mi durumunu? Babanin parasiyla ona viski mi alacak mişsin. Asiri itici biri
Evet en itici kısmı da ailemin parasiyla bir şey istemesi. Bir de bir konuda zitlasinca hemen iddiasına girelim mi ben kazanırsam viski al sen kazanırsan kıyafet alırım diyor, ben de yine vuruyorum yüzüne boş konuştuğunu. Böyle yapa yapa saygi bırakmadi çok itici.

Ne viski sevdasıymış arkadaş!
Çok düşüncesiz birisi karşınızdaki ayrıca sevdiğini de düşünmüyorum. Sen nasıl olsa daha kolay gelirsin diyip ayağına çağırmak yerine bir günlüğüne de olsa zaman ayırıp kendisi gelebilir. Sevgi fedakarlık ister.
Bir kere böyle yiyici bir tiple çıkmıştım. Beraberken 20 günlüğüne yurtdışına çıktığımda bana sürekli hof burada çok sıkılıyorum sen orada çok eğleniyorsun ben napayım nereye gideyim diyerek alttan alta para istediğini ima etmişti benden. Ben orada parasız kalsam umrunda olmayacaktı...
Bence karşındakinin duygularını ve kendi duygularını mantıklı bir şekilde sorgula.

Ne viski sevdasıymış arkadaş!
Çok düşüncesiz birisi karşınızdaki ayrıca sevdiğini de düşünmüyorum. Sen nasıl olsa daha kolay gelirsin diyip ayağına çağırmak yerine bir günlüğüne de olsa zaman ayırıp kendisi gelebilir. Sevgi fedakarlık ister.
Bir kere böyle yiyici bir tiple çıkmıştım. Beraberken 20 günlüğüne yurtdışına çıktığımda bana sürekli hof burada çok sıkılıyorum sen orada çok eğleniyorsun ben napayım nereye gideyim diyerek alttan alta para istediğini ima etmişti benden. Ben orada parasız kalsam umrunda olmayacaktı...
Bence karşındakinin duygularını ve kendi duygularını mantıklı bir şekilde sorgula.
Zaten çok ince düşünceli, para konusunda çekingen kızlarin kaderi para iyici erkekler onceki sevgilim de bana parfüm al diyip duruyordu ondan kurtuldum bunu sevdim bu da öyle çıktı...

Biletini o alsın, sen git.
Biz de uzak mesafe ilişkisi yaşadık bir şekilde ayarlandı yani herşey. Geleni enayi yerine koymaya da gerek yok, hem ayağına çağirip hem masraf yaptıracaksin...
Ayrıca o kadar harika ve yakin bir ilişkiniz varsa ona laf arasında paran olmadığına dair sinyaller ver. Belki de kendi hiç maddi sıkınti yaşamamıştır, öğrenciliği yiyip içip gezilen,bol para harcanan bir dönem sanıyordur-kendi yaşadigi gibi...
Ayricaa hediye alma yap :)
Güzel bir mektup yaz, yanina el emeği hediyeni gönder ^^ ya da sevecegini düşündüğün bir kitap al PTT kargoyla 3 liraya yolla^^
Hediye demek illa dünya para harcanan birşey demek değildir ki.
Benim hayatımda aldığım en güzel hediye Arap sevgilimin en sevdiğim cocuk kitabıni arapcaya çevirip yazmasi-resimlerini falan çizip el yazımı kitap hediye etmesiydi :KK200::KK200:
Kimle evlenirsem evleyeyim ceyizime koyacağım bir hediye. Maliyeti de belki 15 lira falandır...

ne kadar yogun calisiyormus da oyle hep siz gidecekmissiniz,
hem de universite hazirlik yilinizda.

bana cok itici geldi, hep sizden beklenti icinde olmasi, hem maddi hem manevi olarak.

Biletini o alsın, sen git.
Biz de uzak mesafe ilişkisi yaşadık bir şekilde ayarlandı yani herşey. Geleni enayi yerine koymaya da gerek yok, hem ayağına çağirip hem masraf yaptıracaksin...
Ayrıca o kadar harika ve yakin bir ilişkiniz varsa ona laf arasında paran olmadığına dair sinyaller ver. Belki de kendi hiç maddi sıkınti yaşamamıştır, öğrenciliği yiyip içip gezilen,bol para harcanan bir dönem sanıyordur-kendi yaşadigi gibi...
Ayricaa hediye alma yap :)
Güzel bir mektup yaz, yanina el emeği hediyeni gönder ^^ ya da sevecegini düşündüğün bir kitap al PTT kargoyla 3 liraya yolla^^
Hediye demek illa dünya para harcanan birşey demek değildir ki.
Benim hayatımda aldığım en güzel hediye Arap sevgilimin en sevdiğim cocuk kitabıni arapcaya çevirip yazmasi-resimlerini falan çizip el yazımı kitap hediye etmesiydi :KK200::KK200:
Kimle evlenirsem evleyeyim ceyizime koyacağım bir hediye. Maliyeti de belki 15 lira falandır...

ahaha,
adam kendisi yapmasin diye siparis vermis, sen ne diyorsun,

viski al diyor,

hatta belki marka da vermistir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back