• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle düşüncesizlik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin, tüm bunlar yüzünden ona da kötü davranıyorum, sevgi olsa da saygı kalmadi artık zaten. Bir dahaki böyle tavrında ,ki eminim yine yapıcagina , ayrılıcam.
siz onun size davrandığı gibi davranmayı denediniz mi hiç? Hediye isteyin mesela, ya da bende para yok biletimi alır mısın diyin, ya da bi ihtiyacınızı (kitap olabilir) almasını isteyin.. Bakalım neler olacak gerçekten merak ediyorum. Bence bu adam aşırı derecede cimri bi insan. Ve bikaç talebinizden sonra ne kadar sevileceksiniz bi görelim bakalım ;)

Hediye konusunda sen bana ne aldıysan ben de aynısını alacagim deseydiniz. Ayrıca açık açık söyleyin maddi olanaklardan gelemediginizi. Ben karşı taraftan maddi destek almaya karşıyım kadın güçlü olmalı bana göre destek almak pasiflik gibi geliyor ama siz ogrencisiniz şuan ve aslında onun düşünmesi gerekir.
Evet ben de pasiflik olarak gördüğüm için durumumu ona izah etmedim yanlış anlamasin, maddi destek beklediğim için söyledigimi sanmasın diye ama yanlış düşünmüşum.

siz onun size davrandığı gibi davranmayı denediniz mi hiç? Hediye isteyin mesela, ya da bende para yok biletimi alır mısın diyin, ya da bi ihtiyacınızı (kitap olabilir) almasını isteyin.. Bakalım neler olacak gerçekten merak ediyorum. Bence bu adam aşırı derecede cimri bi insan. Ve bikaç talebinizden sonra ne kadar sevileceksiniz bi görelim bakalım :KK66:
İşte bunu asla yapamam yapı olarak böyle birisiyim. Elimden tek gelen tavırlarının çok itici olduğunu onun yüzüne vurmak. Öyle yapınca içim soğuyor biraz olsun.

Biraz da siz maddi talepte bulunun bence. Bu durumda sizin ayrılmanıza gerek kalmaz. Zaten sizden kolyalca kurtulmaya çalışacaktır. Dene ve gör derim.
Gerçekten benim için çok zor maddi talepte bulunmak:) bu akşam zor durumda oldugum halde beni sıkıntıya düşürdüğünü söyleyip utandırmak istiyorum onu.

Bir kere o çalışıyor boş vakti yok sen çalışmıyorsun boş vaktin çok gibi bi şey yok. Üniversite sınavına hazırlanıyorsun farkında mısın. Hakkıyla çok yüksek puanlar almak için sınava hazırlanan insanların hiç vakti kalmıyor. Bu bir.
İkincisi bana şu al bunu al diyen erkek kısmından nefret ederim. Şu anda çalışıyor asıl onun sana bir ihtiyacın var mı demesi lazım ama böyle tipler sonrasında bunu yüzüne de vurur.
Üçüncüsü de uzak ilişkilerde kız da erkeğin yanına gider de kız çalışır para kazanır maddi durumu olur gitmesinde sıkıntı olmicak durum olur öyle gider. Erkek kalkıp gelir erkek. Bu ne pişkin ne bencil bir adam ya.
Bırak sen bu adamı kızım. Dikkat et hatta seni aldatıyor olmasın.

Belki sevdiğiniz için bu yaptıklarını görmek istemiyor olabilirsin. Ama İnan bu sınav döneminde böyle şeylerle uğraşmaya değmez. Ha sevgilin olabilir o senin seçimin ama onu bu davranışlarını kafaya takıp motiveni düşürme. Belki ciddi belki şaka yaptı . Baktın olmuyor sende onun gibi davran. Test kitabım Yok bilmem ne diye. Çok sıkıldıysan bu durumdan açık açık konuş.

İşte bunu asla yapamam yapı olarak böyle birisiyim. Elimden tek gelen tavırlarının çok itici olduğunu onun yüzüne vurmak. Öyle yapınca içim soğuyor biraz olsun.
Ben de sizin gibi biriyim çok iyi anlıyorum ama erkek arkadaşınızın ne ayak olduğunu anlamak için bu deneyi yapmanız lazım kendinizi biraz zorlayın ;)

Bir kere o çalışıyor boş vakti yok sen çalışmıyorsun boş vaktin çok gibi bi şey yok. Üniversite sınavına hazırlanıyorsun farkında mısın. Hakkıyla çok yüksek puanlar almak için sınava hazırlanan insanların hiç vakti kalmıyor. Bu bir.
İkincisi bana şu al bunu al diyen erkek kısmından nefret ederim. Şu anda çalışıyor asıl onun sana bir ihtiyacın var mı demesi lazım ama böyle tipler sonrasında bunu yüzüne de vurur.
Üçüncüsü de uzak ilişkilerde kız da erkeğin yanına gider de kız çalışır para kazanır maddi durumu olur gitmesinde sıkıntı olmicak durum olur öyle gider. Erkek kalkıp gelir erkek. Bu ne pişkin ne bencil bir adam ya.
Bırak sen bu adamı kızım. Dikkat et hatta seni aldatıyor olmasın.
Aldattıgini sanmıyorum çunku onun için ideal birisiyim her türlu ve onun aldarmayacagina emin olacak kadar tanıyorum. Tek sorun pişkin, düşüncesiz , cimri olması. Ki bunlar bir insandan sogumak için yeter de de artar bile. Soğudum ben de zaten...

Seni sevdiğine emin misin? Bana kullanıyor gibi geldi. Bu ince düşünmemek değil bariz ne koparsam kar hesabı. Bence sen ilişkini gözden geçir. Sakın yakın olayım diye hayatını ona göre şekillendirme.

Ben de sizin gibi biriyim çok iyi anlıyorum ama erkek arkadaşınızın ne ayak olduğunu anlamak için bu deneyi yapmanız lazım kendinizi biraz zorlayın :KK66:
Nasıl birisi olduğu ortada herkesin yazdığı gibi cimri, piskin, düşüncesiz:) dayanamam böyle birisine ayrilirim diye düşünüyorum.

Aldattıgini sanmıyorum çunku onun için ideal birisiyim her türlu ve onun aldarmayacagina emin olacak kadar tanıyorum. Tek sorun pişkin, düşüncesiz , cimri olması. Ki bunlar bir insandan sogumak için yeter de de artar bile. Soğudum ben de zaten...
Aldatma olayını şunun için dedim. Adam seni kullanmaya çalışıyor gibi geldi yani sevmiyor.
Salla bu herifi git üniye kendini geliştir karşına daha neler çıkar.

Evet ben de pasiflik olarak gördüğüm için durumumu ona izah etmedim yanlış anlamasin, maddi destek beklediğim için söyledigimi sanmasın diye ama yanlış düşünmüşum.
Canım sen yansıtmasanda öğrenci olduğunu biliyor bir gelirinin olmadığını da. Bunu söylemeye gerek mi var.

Sevip aşık olduğundan gerçekten emin misiniz? Bu anlattıklarınızdan öyle durmuyor da. Sevgi aşk iki taraflı fedakarlık ister,istediği kadar işleri yoğun olsun bilmem ne olsun, sürekli sizi kız başınıza şehirlerarası sehayat ettirmeye gönlü razı oluyorsa biraz daha düşünün bence. Biletinizi de almıyor anladığım kadarıyla. Kullandırmayın kendinizi

İğrenç ya. "Bana şunu al" geyiği çeviren erkeklere ayrı bi alerjim var. Mide bulantısı ve kaşıntı yapıyor bende. Sağ elim tokada aşeriyor kaşınıyor.

Söyleyin ya, bu nedir? "Bana viski al" "Beyin alayım, ona daha çok ihtiyacın var" deyip terk et bu gevşeği ya.

Sen efsane bi kadınsın, biliyorsun değil mi ?? :))))

Belki sevdiğiniz için bu yaptıklarını görmek istemiyor olabilirsin. Ama İnan bu sınav döneminde böyle şeylerle uğraşmaya değmez. Ha sevgilin olabilir o senin seçimin ama onu bu davranışlarını kafaya takıp motiveni düşürme. Belki ciddi belki şaka yaptı . Baktın olmuyor sende onun gibi davran. Test kitabım Yok bilmem ne diye. Çok sıkıldıysan bu durumdan açık açık konuş.
Sevip aşık olduğundan gerçekten emin misiniz? Bu anlattıklarınızdan öyle durmuyor da. Sevgi aşk iki taraflı fedakarlık ister,istediği kadar işleri yoğun olsun bilmem ne olsun, sürekli sizi kız başınıza şehirlerarası sehayat ettirmeye gönlü razı oluyorsa biraz daha düşünün bence. Biletinizi de almıyor anladığım kadarıyla. Kullandırmayın kendinizi
Abinin yanına gel hem onu ziyaret edersin gibi düşünüyor. Fedakarlık bile değil inanın ona dokunmaz bile ki fedakarlık olsun. Kendisi PS oyunlarına her hafta 500-600 TL veriyor.

Iyyy yılış yılış , lafı çakamadın mı şuna ya , sıra sende sen beni hediye yağmuruna boğcaksın, ben bayanım sonuçta , sen öküz çıktın daha bir tane bir hediye almadın de , ertesi gün pintiliğinden herif bırakır seni, bunlar bedavacı çünkü. Var yemezlerden uzak dur bacımm sen

" Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle? "

sorunun cevabı da burda zira sevmiyor, erkekler sevdiği kadın için para harcar. Bunu bir an önce öğren canım, senin iyiliğin için söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back