Teşekkür ederim zaten eğitimimi ondan çok daha önemli görüyorum.neyse kiEline sağlık.
Bak bu adam bana hiç güven vermedi.
Ben böyle bi tip gördüm, besledim bilirim bunları. Sakın, sakın yavrum. Üni. okuyacaksın elin göbeklilerine mi kaldın? Sakın. Güzelce okulunu yaz, sakın bunun şehri de yazıp yakma kendini. Okulu seç, şehri değil. Sonra çok pişman olursun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle düşüncesizlik olabilir mi?
- Konu Sahibi Fleabag11
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- para uzak mesafe ilişkisi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet ince düşünceli olmadigi için kafası basmıyor. Çok ağrıma gidiyor insan hiç mi düşünmez... Öküz dedinlenlerden bu da.Bence açıkça söyleyin bu gidip gelmelerin sizi maddi olarak zorladığını. Aslında siz demeden düşünmesi lazım ama bilemedim ince düşünmüyor pek sanırım. Hatta öküz diyeceğim kusura bakmayın. Tek taraflı fedakarlıkla yürümez ilişki. Bahaneleri bıraksın birazda o gelsin sizin şehrinize.
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Ya çiçekler organizasyonlar inanin umrumda degil her konuda yardımcı ama bu maddiyat konusunda kendisi hiç sıkıntı çekmediğinden sanırım bir şeyden haberi yok.
ah ah ne diyim sana bak kaç kişi yazdı . böyle erkekler her kadının hayatına 1 defa giriyor canım. ama sen bilirsin.
kendisinin durumu iyi ise neden viskisini kendisi almıyor bir cevap verir misin , yada yine durumu iyi ve seni seviyorsa senin ona alacağın yılbaşı hediyesini düşünecek zekaya da sahipse sana neden hiç hediye almadı ?
- 1 Aralık 2018
- 327
- 577
- 18
- 51
şakada olsa , erkeğin kızdan birşey beklemesi beni çok soğutur mesela...sanırım cimri biri...Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?
İyi evet. İyi oldugu için kolayca istiyor sanırım hep durumu iyi çevresi olmuş ...Sen emin misin onun maddi durumunun iyi olduğuna??
Böyle maaşı olan ev kiralari alan bi tipe benzemiyor pek ablacım. Sen daha küçükmüşsün üni sınavına hazırlanıyomuşsunMerhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?
Yalan söylüyor çok belli. Ünide karşina biri çikar ne işin var böyle yalancı biriyle hemde uzakta. Boşver ayrıl gitsin
Zaten yalancı değilsede cimri ve düşüncesiz demektir. Her halukarda işe yaramaz biri
Şutla
- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
Iyi olan kolayca istemez bunun onla alakası yok bence sen kendini nedenin bu olduğuna inandırmışsın.İyi evet. İyi oldugu için kolayca istiyor sanırım hep durumu iyi çevresi olmuş ...
Yeni mezun oldu ama üniversitesi iyi oldugu için iyi bir şirkete girdi hemen. Bir de çevresi var maaşı iyi o yüzden. İşte ben sanırim yanlış anlar beklentiye girdiğimi sanar diye durumumu tam lanse etmedim ona. Yine de ama isim yok gücüm yok dusunmesi kesinlikle gerekliydi.açıkça söyle bende banknot matbaası mı var
ben öğrenciyim viski mi istenir ben sana ancak gazoz alırım diye
bir de işi ne cidden çulsuz gibi geldi bana da yani sevgili olan adam parası da varsa sürpriz bilet vs alır da gel der
Evet ama kolay degil öyle hemen sulamak:)Böyle maaşı olan ev kiralari alan bi tipe benzemiyor pek ablacım. Sen daha küçükmüşsün üni sınavına hazırlanıyomuşsun
Yalan söylüyor çok belli. Ünide karşina biri çikar ne işin var böyle yalancı biriyle hemde uzakta. Boşver ayrıl gitsin
Zaten yalancı değilsede cimri ve düşüncesiz demektir. Her halukarda işe yaramaz biri
Şutla
Hem imrenmisimdir mantıkli şekilde sutlayanlara :) ben çok duygusal bakıyorum sanırım...Böyle maaşı olan ev kiralari alan bi tipe benzemiyor pek ablacım. Sen daha küçükmüşsün üni sınavına hazırlanıyomuşsun
Şutla
Yeni mezun oldu ama üniversitesi iyi oldugu için iyi bir şirkete girdi hemen. Bir de çevresi var maaşı iyi o yüzden. İşte ben sanırim yanlış anlar beklentiye girdiğimi sanar diye durumumu tam lanse etmedim ona. Yine de ama isim yok gücüm yok dusunmesi kesinlikle gerekliydi.
şöyle sorayım sence bu iyi kaç lira
yani sen öğrencisin senin iyin ile benim iyim aynı mı acaba
eşimle sevgili iken de her şeyimizi bölüşürdük ben gider gelirdim zira daha çok param vardı ama onda para olduğunda bana da verirdi ya da kendisinde olmayınca bunu söylerdi
sonuçta şehir dışına gitmek en ucuz olsa 100 tl eder babanızdan aldığınız harçlığı neden yollara dökesiniz ki
bir de oturup ders çalış çok çalış
yani 6 ay sonra o bölümü zaten kazanacağım şeklindeki özgüven bana fazla geldi
Kendi viskisini alıyor ama işte ağız alışkanlığından arkadaşından ister gibi istiyor. Benim ekonomik durumumum.kotu olma ihtimalini düşünmüyor. Ve evet böyle erkekler çok itici yüzüne de söyledim yılbaşı hediyesi al dediğinde iticisin diye.ah ah ne diyim sana bak kaç kişi yazdı . böyle erkekler her kadının hayatına 1 defa giriyor canım. ama sen bilirsin.
kendisinin durumu iyi ise neden viskisini kendisi almıyor bir cevap verir misin , yada yine durumu iyi ve seni seviyorsa senin ona alacağın yılbaşı hediyesini düşünecek zekaya da sahipse sana neden hiç hediye almadı ?
Yok çok çalışıyorum netlerim.iyi ve dereceye girmeyi bekliyorum ki yine de hiic belli olmaz. Söyle diyim kira ödemiyor, iki kira geliyor ona ve maaşını sormadım ayıp olur diye ama bulundugu sehirde kiralar pahalı, kira geliri bayağı yüksektir.şöyle sorayım sence bu iyi kaç lira
yani sen öğrencisin senin iyin ile benim iyim aynı mı acaba
eşimle sevgili iken de her şeyimizi bölüşürdük ben gider gelirdim zira daha çok param vardı ama onda para olduğunda bana da verirdi ya da kendisinde olmayınca bunu söylerdi
sonuçta şehir dışına gitmek en ucuz olsa 100 tl eder babanızdan aldığınız harçlığı neden yollara dökesiniz ki
bir de oturup ders çalış çok çalış
yani 6 ay sonra o bölümü zaten kazanacağım şeklindeki özgüven bana fazla geldi
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
19 a giricem sınava 6 ay kaldı sonra o şehre gecicem, istediğim üniversite orada yoksa aklım.basimda neyse ki aşk uğruna gelecegimi.mahvetmem.
hah aferin.
zaten üni ye gidince bakış açın değişecek. çok küçüksün daha.
E iyi ozaman kandirilmaya devam et cimri düşüncesiz uzakta yaşayan bi yalancıyla. Ne diyimEvet ama kolay degil öyle hemen sulamak:)
Hem imrenmisimdir mantıkli şekilde sutlayanlara :) ben çok duygusal bakıyorum sanırım...
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Neden açık değilsiniz sevgilinize? “Tamam ben geleyim ama yol paramı sen karşıla bu sefer madem” de. “Sefa yapacak param yok sana viski mi içiricem?” de. Zaten yol yorucu, sınava hazırlanıyorsun. Zart zurt şehir değiştirmen yetmiyor gibi parada hep senden gidiyor. Böyle adamların sevgisinden emin olmanın ölçüsü ne onuda merak ediyorum ben.
Haklisin, tüm bunlar yüzünden ona da kötü davranıyorum, sevgi olsa da saygı kalmadi artık zaten. Bir dahaki böyle tavrında ,ki eminim yine yapıcagina , ayrılıcam.Neden açık değilsiniz sevgilinize? “Tamam ben geleyim ama yol paramı sen karşıla bu sefer madem” de. “Sefa yapacak param yok sana viski mi içiricem?” de. Zaten yol yorucu, sınava hazırlanıyorsun. Zart zurt şehir değiştirmen yetmiyor gibi parada hep senden gidiyor. Böyle adamların sevgisinden emin olmanın ölçüsü ne onuda merak ediyorum ben.
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- 1 Ekim 2018
- 204
- 275
- 18
- 37
Hediye konusunda sen bana ne aldıysan ben de aynısını alacagim deseydiniz. Ayrıca açık açık söyleyin maddi olanaklardan gelemediginizi. Ben karşı taraftan maddi destek almaya karşıyım kadın güçlü olmalı bana göre destek almak pasiflik gibi geliyor ama siz ogrencisiniz şuan ve aslında onun düşünmesi gerekir.Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.