Evet on erkekten yedisi böyledir herhalde. Klasik ne istediğini ne yaptığını bilmeyen dengesiz erkek modeli işte. Soru hiç olmamış yani.
Amaan ne kafa yoruyorsun klasik dengesiz erkek modeli işte.
İlişki istemiyorum demeler
Sonra siz ordan geçerken laf atmaya çalışmalar
Bakmalar ama umursamaz haller
Böylesine kafa yoracağıma oturur ajdar klibi izlerdim daha dolu zaman
Herkes aynı değil ki canoUff neden boyle yapiyo erkekler?
Yaşlar küçük adam yengeç. (Mi?)
böyle değişik mi? bu ne ki daha değişikleri kaynıyor piyasada. birşey yok bunda.ortada doğru düzgün bir ilişki bile göremedim ben. daha başlamadan bitmiş gibi.asıl sorun biz kadınlarda. böyle adamlara prim verip kafa patlatıyoruz. onların düşündüğünü bile zannetmiyorum. ya bir de şu sosyal medyaya fazla anlam yüklememek lazım. yok beni stalkluyor yok mesaj attı atmadı bilmem ne. senin düşünen seven adam arar buluşur görüşür yani.
isteyen erkek arar sorar böyle dengesizlikler yapmaz. ilk başta oyle olabilir ki rol de yapmış olabilir yani. şimdiye bakın. bundan bi iş çıkmaz. kafanızı daha önemli meselelere yorun. inanın siz onun aklına bile gelmiyorsunuzdur .Orasi oyle ama inan cok ilgiliydi cokta sefkatliydi bi anda dusman kesilmesinin altinda bi neden mi var diye merak ettim. İstemeyen insan onemsemez gecer ama bu çocuk laf atiyo, dusmanlik yapiyo vs...
isteyen erkek arar sorar böyle dengesizlikler yapmaz. ilk başta oyle olabilir ki rol de yapmış olabilir yani. şimdiye bakın. bundan bi iş çıkmaz. kafanızı daha önemli meselelere yorun. inanın siz onun aklına bile gelmiyorsunuzdur .
Kimse anlamadığına göre cidden çok değişik biri olmalı.
Ahh bu kadınlar. yok ego yok bu şu diye diye kendimizi kandırıyoruz. neyse hakkınızda hayırlısı.İnan bana bazi erkekler sirf egodan olusuyor ve egolari yuzunden sacma sapan hareketler yapiyolar ama haklisin dusunmemek en iyisi...
Yok bu cogu insanda olan bisey ve gayet normal 1 sene boyunca mesaj atmadigimi bilirim egodanAhh bu kadınlar. yok ego yok bu şu diye diye kendimizi kandırıyoruz. neyse hakkınızda hayırlısı.
gerçekten sevdiği istediği biri olunca ego mego kalmaz merak etmeyin. siz bu durumda onun egolarından sıyrılıp sizi aramasını bekleyeceksiniz herhalde. size iyi beklemeler diliyorum. tekrardan hakkınızda hayırlısı.Yok bu cogu insanda olan bisey ve gayet normal 1 sene boyunca mesaj atmadigimi bilirim egodan
gerçekten sevdiği istediği biri olunca ego mego kalmaz merak etmeyin. siz bu durumda onun egolarından sıyrılıp sizi aramasını bekleyeceksiniz herhalde. size iyi beklemeler diliyorum. tekrardan hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?