valla bisey anlayan varsa beri gelsin okudum bisey anlamadim ama sen ikisinden de uzak dur derim
manas destani gibi uzun ve karmasik sanirim o yuzden anlamadim neyse fikir veren olur muhakkak bol sansNeden anlamadin yahu
Bana seni beğenmiş ama pek bir karşılık göremeyince gurur yapıp reddedilme korkusuyla böyle yapmış gibi geldi. Sen demişsin ya biraz odunumdur diye o bu davranışları onun beğenmediğin istemediğin şeklinde yorumlamış olabilir. Bir de önceki ilişkilerinde falan pohpohlanmaya alıştıysa beyefendi...
Baya değişik, görmediğim bi erkek fotoğrafı göreceğim diye geldim... Gidiyorum.
Bence bı git yanına konuşun aranızda iletişim kopukluğu var gibi geldi.
Düşünmeye bile değmez. Değil ki konu açmak. Olur öyle şeyler çocuklukta. Artık kusuruna bakmayacaksin. Belli ki daha sütten yeni kesilmiş bir ana kuzusu ne yapacağını bilememis.
Dediğim gibi bana beğenmiş ama reddedilme korkusuyla kendini geri çekmiş gibi geldi. Var böyle tipler :)Evet aslında egoist bir yani var mesela beni ilk gordugunde benden cok hoslanmis ama gelip kendisi soylemedi bunu kuzeni soyledi bana. Surekli beni stalkliyomus bunuda kuzeninden duydum
Dediğim gibi bana beğenmiş ama reddedilme korkusuyla kendini geri çekmiş gibi geldi. Var böyle tipler :)
Ikinizin de cok kucuk ve toy oldugunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?