Böyle değişik bir erkek gören oldu mu? :D

sevincc96

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
117
55
13
28
Kızlar biraz uzun olabilir simdiden ozur dilerim :D
Bu cocuk benim ev arkadasimin sevgilisinin kuzeni. Bende bu cocukla onlar sayesinde tanistim benden cok hoslanmis vs toplamda 4 kez buluştuk ilk ikisinde benim arkadasimla onun kuzenleri vardi son ikisinde basbasaydik. ucuncu bulusmamizda sacma bi sebepten tartistik ve konusmamaya basladik aradan bir hafta gecti mesaj atti ozur diledi ve o gunden sonra her gun mesaj atti surekli konuştuk. Son bulusmamizdan iki gun once benimle sevgili olmak istedigini cok acik bi sekilde ima etti ama net bisey demedigi icin bende pek oralı olmadım(bu arada ben cok odunumdur erkeklere karsi) son bulusmamizdan bi gün oncede kimseyle iliski yasamak istemedigini soyledi!!!!! ama bunlari hep durup dururken soyluyo ben hiç konusunu acmiyorum. Bana bunu dedigi gun arkadasimla onun kuzeni ayrildi cunku benim arkadasimin baska bi arkadasi(erkek). beni seviyodu ama arkadasimin sevgilisi yinede kiskaniyodu tartisma cikardi bende kizla bi ilgisi yok diyerek o cocugun bana attigi ask mesajlarini bunun kuzenine yolladim ee o da gostermistir illa ki acaba bu yuzden mi benle iliskiden vazgecti? bide kuzeni biraz sinsi bi tip benim arkadasimla ayrılınca oda onu doldurmus olabilir diye dusunuyorum. Her neyse yinede ertesi gun buluştuk benle iliski falan dusunmedigini soyluyo ama surekli bana sarilmak istiyo(baska yanlis bi hareketi olmadi sadece bana sarilarak oturmak istiyo) her neyse o gun dedim ben madem benle iliski dusunmuyosun bi daha bana mesaj atma dedim buda tamam dedi sonra kapidan cikarken benim üstümde tişört vardi kizdi bana niye tişört giyiyosun bu havada mont giymiyosun vs her neyse beni eve birakti sonra 1 ay gormedik birbirimizi. 1 ayin sonunda ben dayanamadim mesaj attim ama pişman olup hemen sildim tabi bu gordu "ne oldu" dedi biliyorum yazmam sacma oldu ama seni merak ettim falan dedim buda "aynen sacma oldu" dedi o öyle deyince ben sadece "tamam kusura bakma iyi gunler" dedim oda iyi gunler dedi bitti. Ve en son dun kampuste gordum bahar senlikleri vardi bu arkadaslariyla ayakta durmus konusuyodu arkadasimla onun onunden geçtik "şanssizliga bak" dedi biz o sirada atm ye gittik bu arabaya yaslandi bizi izlemeye basladi baya bi izledi sonra biz gittik. Kizlar ben ona hiçbir sey yapmamisken bana gösterdiği bu dusmanca tavir neden? Tamam benimle iliski istemek zorunda degil ben bunu anlayisla karsilicak biriyim yani daha oncede başıma geldi zaten ama bununla gayet arkadasca ayrilmisken son 2 hareketi beni delirtti. Ne dusunuyosunuz?

Kuzenide bi değişik sevgilisine guvenmiyodu bana mesaj atiyodu senin sözüne guveniyorum diye ama sinsi bi yanida vardi ve kuzenini pek sevmiyodu ve bizim olmamizi pek istemiyo gibiydi...

Bana seni beğenmiş ama pek bir karşılık göremeyince gurur yapıp reddedilme korkusuyla böyle yapmış gibi geldi. Sen demişsin ya biraz odunumdur diye o bu davranışları onun beğenmediğin istemediğin şeklinde yorumlamış olabilir. Bir de önceki ilişkilerinde falan pohpohlanmaya alıştıysa beyefendi...

Bana seni beğenmiş ama pek bir karşılık göremeyince gurur yapıp reddedilme korkusuyla böyle yapmış gibi geldi. Sen demişsin ya biraz odunumdur diye o bu davranışları onun beğenmediğin istemediğin şeklinde yorumlamış olabilir. Bir de önceki ilişkilerinde falan pohpohlanmaya alıştıysa beyefendi...

Evet aslında egoist bir yani var mesela beni ilk gordugunde benden cok hoslanmis ama gelip kendisi soylemedi bunu kuzeni soyledi bana. Surekli beni stalkliyomus bunuda kuzeninden duydum

Düşünmeye bile değmez. Değil ki konu açmak. Olur öyle şeyler çocuklukta. Artık kusuruna bakmayacaksin. Belli ki daha sütten yeni kesilmiş bir ana kuzusu ne yapacağını bilememis.

• Beğen
Reactions: KV_
Düşünmeye bile değmez. Değil ki konu açmak. Olur öyle şeyler çocuklukta. Artık kusuruna bakmayacaksin. Belli ki daha sütten yeni kesilmiş bir ana kuzusu ne yapacağını bilememis.

Evet aslinda degmez ama cok ilgiliyken bi anda düşman kesilmesi kafami karistirdi...

Evet aslında egoist bir yani var mesela beni ilk gordugunde benden cok hoslanmis ama gelip kendisi soylemedi bunu kuzeni soyledi bana. Surekli beni stalkliyomus bunuda kuzeninden duydum
Dediğim gibi bana beğenmiş ama reddedilme korkusuyla kendini geri çekmiş gibi geldi. Var böyle tipler :)

Back