Böyle buzdolbı süsü gördünüzmü

ahsen76

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
238
0
48

resim053r.jpg

resim054.jpg

NASIL OLMUŞ KIZLAR UZUN KOLLU KISA KOLLU ÇEŞİTLİ YAPIYORUM BUNLARDAN KÜÇÜKLER 1.5 BÜYÜKLER 2.5 KARGO BENDEN TOPLU ALIMLARAD 10TANE ALANA ŞİŞLER KÜRDANDAN

Son düzenleme:
resim055c.jpg

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ARKASIDA TERTEMİZDİR ARZUYA GÖRE BONCUKTA İŞLENİR ARKADAŞLARINIZA DEĞİŞİK TASARIM GÖTÜRMEYE NEDERSİNİZ

Son düzenleme:
çoooook ciciş olmuşlar ,ellerine sağlık.
hayırlı müşteriler , bol kazançlar canım

hepinize çok teşşekür ederim kızlar moral oldu bana açim mi konu açmıyayım mi düşündüm bide sipariş alırsam daha mutlu olucam çünkü üretiğini satmak inanılmaz zevkli dir

canım ellerine sağlık.. öncelikle hayırlı muşteriler dilerim..
benim dolabımdada bunlardan birkaç tane var yanlız benimkiler daha farklı her birine ayrı örgu örneği var çok cici duruyorlar :) bu saatte foto eklemek zor ama yarın eklerim

canım ellerine sağlık.. öncelikle hayırlı muşteriler dilerim..
benim dolabımdada bunlardan birkaç tane var yanlız benimkiler daha farklı her birine ayrı örgu örneği var çok cici duruyorlar :) bu saatte foto eklemek zor ama yarın eklerim

ay merak etdim canim eklersen cok sevinirim

ahsen76seninde ellerine saglik cok sekerler bol satislar ve bol kazanc diliyorum canima.s.

Minicik mont atkı şapkada yapılır elbisede isteğe göre, büyük kazağıda 2tlye düşürdüm bilginize kızlaR

Son düzenleme:
ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar bol satışlar inş ama bildiğim kadarıyla yanlış yere açılmış konu satıyorum&arıyorumda el emeklerine açılacaktıa.s.

ya bilmiyordum neyse en azından arkadaşlarımın fikirlerini almakta çok güzel benim için satılmasada olur yapılan işin beğenilmesi çok güzel ve daha neler paylaşıcam sizlerle elimden çok iş geliyor SÜPRİZLERİMİ BEKLEYİN KIZLAR

:1shok: :1shok: delikafadulden
baksen neler yapmışda haberimiz yok....:kızgın:

canım benim ya kaydirigubbakcemile3 beğendinmi bari yapabilmişmiyim süprizzzzz

galiba bende atamama hastalığı başladı..artık iplerde böyle değerleniyor işte hemde örnekli örnekli sositososito

canım bende yapıyorum aynısından bir sürü ördüm.. bnde satıyorum ama malesef mıknatıs bulamıyorum.. nerden alıyorsunuz acaba?

canım mıknatıs ne bliyomusun sucuların çeşitl ireklam amaçlı verilen buzdolabı için mıkanatısları makasla kesip ihtiyaca göre alıp yapıştırıyorum hepinizede teşşekkür ederim kızlar

X