Böyle Birsey istiyorum bennnn :(

önce saglıklısını dilemek istemek gerek...kendinden olan her zaman güzeldir...hepsi o kadar tatlı o kadar masumlar ki...allah tüm olmayan ve sahip olmayan ve bunun için çabalayıp ,bu ugurda gözyaşı döken ve varını yoğunu harcayan tüm anne adaylarna versin...allah kimseyi bir evlat sevgisinden ve kokusundan mahrup etmesin allah ım...

bebek çok tatlımış allah nazardan korusun
ama herkesin bebeyi kendisine tatlıdır zaten. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

aah ah didemcim tam yarama dokundun benim çocuklarımda maşaallah biblo gibi ydiler hele oğlum maviş maviş pek bi şekerdi şimdi 10 yaşında şimdi diyorum keşke küçük kalsalarmış diye malesef zaman durmuyo onlar büyüyo bizde yaşalnıyoruz..senağlama.

tüm bebekler o yüzlerindeki masumluklariyla zaten birer melektir,meleklerin güzellikleri bebeklerin yüzündedir...
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

arkadaşla evet maşallah çok tatlılar bence hayırlısını ve sağlıklı evlatları nasip etsin rabbim hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…