Böyle Birsey istiyorum bennnn :(

didem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
93
0
Yaa şuna bakarmısınız.. Dogurasim geldi benim..:) daha evli degilim ama hemen cocouk yapasım geldi bunu gorunce

Bebeklerin, çocukların hepsi güzeldir...
Allahımın sana verdiği bebek zaten senin için en güzeli oluyo canım....

ŞU güzelliğe bak ya,bunu görüp aynısından istememek mümkün degil,Allah hepimize nasip etsin...

Haklisiniz ama sunun guzelligin bakin yaa.. tombis yanaklar mavis gozler.. Yerim ben onu yaaa

Canım, bebek çok şirin. Allah sana da zamanı geldiğinde "sağlıklı, hayırlı" bir evlat nasip eder inşallah...

Zira ben çok korkarım "aynısından" demeye.... Yıllar önce duyduğum bir olay beni çok etkilemiştir... Dualarıma çok dikkat ederim bu sebeple... çünkü gerçekleşebilir...Maazallah ....

Ya bu isin sakasi. Hersyein hayirlisini versin allahim. Ama su guzelihe bakarmisiniz ya kim istemezki bole birsey :) bole bir cocugun oldugunda hic buyumesin hep o yasta kalsin istersin :)

aman Allahim ne datlu sey bunlar..... ayy ins benim bebiste böyle datlu olur ....oyyy oyyyy yeyim onlayi ben yaaff :CüvCüv:

herkesin evladı kendine aynı bu bebekler gibi tatlı geliyo..kuzguna evladı kuzu gözükürmüş..yanlış hatırlamıyorum değilmi kızlar lafı..o hesap.:))

ya rabbim bu ne güsellik böyle bu hatun harika bişi ya allahım onu nazarlardan korusun inşallah benim gb bebek istiyen tüm kadınlara allah nasip eder böyle güzel saglıklı bir yavru

:) tek istedigim sey Allahdan saglikli ve de hayirli bir cocuk. Tabi bu isin sakasi, ama durust olmak gerekirse hayatimda bole tatli bole guzel bir cocoukda gormedim diyebilriim.. resmen asik oldum yaa bu kiz cocuguna :)) Been istiyomm budann.. :))))))))

BENDE İSTİYORUM AMA.................senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

dün akşam iftara davetliydik...gittiğimiz evin 9 aylık yiğeni de vardı..
Allahım yedim ya resmen...o kadar tatlı ve masum oluyorlar ki..
evet benimde içimden geçmedi değil ama kızım hemen
anne ben kardeş falan istemiyorum demez mi...
yok yok benden geçmişte,Rabbim
anne olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu..inşallah...
sevgiler....

BENDE İSTİYORUM AMA.................senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:

senin de olacak zaten...o ağlayan suratları görmek istemiyorum...
hep gül tamam mı canım...:sm_cool:B]

Hic bisey icin gec degildir :) Bence denemekden zarar cikmaz.. Bir cocouk daha yapmay deger yani.. Keske diyorum hic buyumeseler hep bole 1 2 yaslaridna kalsalar.. su resimlerdeki gibi kalsalar hepp ayyy yaaa.. Valla cocuk yapasim gelior bole bunu gordukce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…