Anladığım kadarıyla yaşınızdan dolayı bu vasıfsız insana kendinizi mecbur hissediyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Hayatın insana neler getireceği ne suprizler bilinmez, belki hayat sizin için daha iyisini hazırlıyor belki gerçekten sevip,sevileceğiniz size uygun bir insanı cıkaracak karşınıza ..
Kendınızı bu kişiye şartlandırmayın bence, yol verin ve hayatın size sunucağı fırsatlara bakın.
herseyın okadar farkındasın kı aslında bıraz cesarete ıhtıyacın var sanırım...bırerkegınnntembel olmasıılerde de esıne bakabilecek bırı olup olmayacağı konusunu meçhul hale getırıyorr...bu konuda güven saglamıyorr....hadı herseyı gectımm küfür de ne demek yaa..!!!! ne hakla ne cürretle.. kım kı o...bunları göre göree lades dersenız cok cekecegınızvar .......ayrıcaa hayat bu her ann karsınıza cok farklı ınsalrda cıkabılırr...bıkac yerde bu örnegı verdım ama sızede sölimmm.... teyzemdee kafasınagöre bırını bulamadıııı olmadı yanı olmayınca ol muyorrr kısmett vardır allahınm bıldıgı ve 37 yasında evlendııı 38 yasında dogurdu1 yasında oglu var sımdı yıne hamıle ve 39 yasında..yanı demek ıstedıgım herseyın hayırlısını dıleyınn....bu gunlerınızı aratmayacak sızıı kat ve katt mutlu edecek hayatınızı anlamdıracak bırıyle omrunuzu bırlestırınn benım nacızane fıkrımmm....allah yardımcınız olsunnnn....
Teşekkür ederim yorumunuza. Teyzenizle ilgili söylediğiniz biraz moral oldu bana:))
Hepiniz haklısınız kızlar. Peki ayrılırsam ah alır mıyım sizce? Çünkü o beni asla bırakmak istemiyor.
Hepiniz haklısınız kızlar. Peki ayrılırsam ah alır mıyım sizce? Çünkü o beni asla bırakmak istemiyor.
Bırakmak istemiyorsa ayrılık yerine güzelce konuşun, birlikte iş arayın,
destek olun. İstediğim hayat bu. Eğer benim isteklerimi önemseyeceksen
bunu göstereceksen ben varım de.
Çok da ayrılmaya değer sorunlar yok.
İş,tembellik,kibir bunlar aşılabilir bence.
Yalnız küfürleri unutmuşum.
O çok ciddi sorun. Kendini düzeltebilirse ve
bunu uzun zamanda ispatlarsa güvenebilirdim ben sanırım.
Ben iş konusunda umudumu kestim bile. İş arayanlar için siteler var biliyorsunuz, ben saatlerce onun yerine bakar hatta uygun gördüklerime başvururdum. Ona söylediğimde sağol diyeceğine bir de neden benim yerime başvuruyorsun diyip tersler hatta bağırırdı.
kendi yaşamında önemli olan senın kararın, sen bırakmak istiyor musun, önemli olan bu?
Aslında istiyorum çünkü saygı duymuyorum artık. Onu da mutsuz ediyorum. Ama sonra pişman olmaktan da çok korkuyorum.
erkek arkadaşın hem iyi bir maaş istiyor, hem de azim yok! bu nasıl iş?
ciddi anlamda karıyerı olan insanlar gezerek para kazanmıyor; azimle, istekle, büyük bir uğraşla çalışıyorlar
senın erkek arkadaşın bence bu konuyu daha iyi düşünmeli, istekleri ile hareketleri çelişiyor çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?