- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Sordunuz mu neden gelmedin diye?Canım gelemese dahi bi mesaj yazabilirdi değil mi gelemedim ama aklım sen de falan yazabilirdi değil mi? Ya da ne bileyim aradan 5 gün geçtikten sonra dalga geçer gibi mesaj atmak yerine ertesi gün markete giderken kapımı da bi çalabilirdi değil mi? Mecbur benim kapımın önünden geçiyor.. Bence çoluk çocuk evlilik vs bu kadarına engel değil.. Bu hatır sahibi olmakla alakalı bi durum ve görüyorum ki bu da çoğu insan da kalmamış artık..
Dursun hediyesideAynen belki daha sonrasında anca merhaba merhaba ötesi de yok. Hediyeyi de napicam bilmiyorum ama ben de durmasını da istemiyorum
Konu sahibi ben size hak verdim.Ama bu tavrı çok doğru bulmadım.Ben laf sokmuyorum ki o olaydan sonra direkt muhatabı kestim.
Korusun vallaEvlenince yakın arkadaşımın bi sıkıntısı olucak ve beni o an yanında isticek ve ben de görmemezlikten gelicem öyle mi??? Eğer gidemiyorsam dahi elimden geldiğince ararım yanında olduğumu hissettirmeye çalışırım. Allah sizin gibi düşünen arkadaşlardan korusun.
E beş gün hiç merak etmedi demişsin de öyle değilmişki,aynı gün gelmiş işte.4 5 saat sonra uyandığımda baktım X geldi bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?