• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir şey teklif etsek haddimizi aşmış mı oluruz?

Sizin gibi iyi yurekli insanlarin oldugunu gorunce cok mutlu oluyorum.
Direk maddi yardim teklifi belki kizi incitebilir. Kardesiniz vasitasiyla yardim edebilirsiniz belki. O konusabilir. Sonucta cok yakin arkadaslarmis. Cok uzuldum kiza.

Babasindan sikayetci olsa keske. O zaman hem terapi gorur bedavaya hemde uzmanlar tacize ugradigini bu yuzden psikolojisinin bozulduğunu kanitlayabilir. Teklifiniz cok ince cok düşünceliymissiniz takdir ettim. Bence tam yerinde bi cozum bulmussunuz inşallah kız kabul eder

Ben daha fazla deşmemek için ayrıntı sormak istemedim, anlattığı kadarını dinledim.
Bildiğim kadarıyla hiç şikayetçi olmamış, bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum, keşke dediğiniz gibi olsa.

Sizin gibi iyi yurekli insanlarin oldugunu gorunce cok mutlu oluyorum.
Direk maddi yardim teklifi belki kizi incitebilir. Kardesiniz vasitasiyla yardim edebilirsiniz belki. O konusabilir. Sonucta cok yakin arkadaslarmis. Cok uzuldum kiza.

Çok teşekkür ederim. Ben halledemezsem kardeşim 1 ay sonra tatile gelecek Türkiye' ye, o mutlaka konuşur zaten. 14 senedir hayatımızda olan bir kız bu aileden olarak görüyoruz hepimiz. Kardeşimin başına gelse nasıl davranırım diye düşünüp hareket etmeye çalışıyorum çünkü gerçekten çok üzülüyorum yaşadıklarına.

Ben daha fazla deşmemek için ayrıntı sormak istemedim, anlattığı kadarını dinledim.
Bildiğim kadarıyla hiç şikayetçi olmamış, bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum, keşke dediğiniz gibi olsa.

Bu adam yaninda calisanlarida, sokaktaki insanida taciz edebilir kendi kizina kiyan disaridakine neler yapar. İnşallah cezasini bulurda sokakya serbestce dolasan bi pislikten daha kurtuluruz

Yanlış aksettirmişim sanırım, kız bizimle yalnızca birkaç gün kaldı evden uzaklaşmak için. Anne boşanma aşamasında, baba evden ayrılmış ama anneyi zor durumda bırakmak için borçlar ortaya atıp boşanmayı yokuşa sürüyor ama bildiğim kadarıyla anne boşanma konusunda net. Bence de seneler önce yapması gereken bir şeydi boşanmak ancak psikolojik olarak şiddet görmüş biri ne derece mantıklı düşünebilir bilemiyorum, bu saatten sonra kurtulmaları bile iyi bir şey diye düşünüyorum.

Biz de bu aşamada destek oluyoruz ve gerçekten güveniyorum çünkü 14 senedir hayatımızda olan bir kız bu aileden olarak görüyoruz hepimiz. Kardeşimin başına gelse nasıl davranırım diye düşünüp hareket etmeye çalışıyorum çünkü gerçekten çok üzülüyorum yaşadıklarına.
anladım, artık beraber yaşadığınızı anlamışım.pardon,çok iyi kalplisiniz imkanınız varsa elbette böyle bi şeyi teklif etmeniz onun açısından güzel olur.Ama söyleyişiniz çok önemli bence
seni psikoloğa götürmek istiyoruz demek onun için kırıcı hissettirebilir.Yaşadığın sıkıntılardan dolayı travma yaşamış olabilirsin bunun ileriki hayatında açığa çıkmaması için önlem olarak ya da şimdiki ruh halini olumsuz etkilediğine inanıyorsan şimdisi için psikolojik yardım almak istersen sana bu konuda destek olmayı düşünüyoruz.Maddi boyutunu ise bize bırak düşünme lütfen diyebilirsiniz diye düşünüyorum:)

Taciz cezasız kalmamalı
Ortada bir enses var
Psikoloğa değil psikiyatriste görünmeli,adli rapor tutulup hukuki sürec baslamalı
Antidepresan gibi ilaçları ancak psikiyatrist yazabilir
Sonrasında özel psikologla gerekli destek verilebilir
Bu cocuğa maddi yardım değil, manevi yardım gerekli
Ensese dayanamıyorum
Allah`ım evlerden ırak olsun inşallah
Nasıl yavrucağa hayatına kıyar, böyle insanlar sokakta serbest dolaşmamalı

yıne sıcrayarak uyandıgı bı gunun sabahı
gece yıne kabus gordun bu durum senı tahmın ettıgınden fazla etkılemıs benım psıkolog bı arkadasım var bence destekle daha kısa surede bu kabuslardan kurtuluruz arkadasım oldugu ıcın ucret sıkıntı olmaz rahat ol deyıp kızı psikologa goturun
ucretını sız vermıs olursunuz :KK66:
cok yerınde dusunmussunuz...

Çok teşekkür ederim herkese, eşim yarın şehir dışına çıkıyor ben de psikolog arkadaşımla görüşeceğim ona göre bir yol çizeceğiz.
Umarım elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz.

Back