• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Böyle Bir Kahkülü Nasıl Yapıyorsunuz? << bakarsanız sevinirim>>

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
merhaba arkadaşlar...
uzun kahküllerim var ve resimdeki kahkülün yana doğru kıvrılan kısımlarının duruşunu çok seviyorum...
fakat ne yazık ki nasıl yapıldığı konusunda bir fikrim yok...
aşağıda kırmızı ile çerçevelediğim böyle bir kahkülü nasıl yapıyorsunuz?....fön ile mi yoksa maşa falan kullanarak mı?....
cevaplarınızı bekliyorum...a.s.

aysecikcik.jpg

dışa doğru fönlerken fırçayı yana doğru mu sarıyoruz?..veya dışa doğru mu çekiyoruz?....nasıl duruyor böyle?..ben hafta sonu maşa ile denedim..olmadı....fön ile de nasıl yapılır bilemedim....:1no2:

dışa doğru fön çekerken kahkülleri sar tarağa yana doğru olucak biraz beklet açtıktan sonra bu şekil alıcaktır

bence de düzleştirici ile daha pratik olur
ama bu resim yanıltabilir
belki poz olsun diye aşağıdan hava verilerek saçın savrulması sağlanmıştır
aynen bu görüntüyü sağlayamazsan diye söylüyorum canım:)

bn duzlestırıyı kıvırarak yapardımsengözlerimebaksanab

bnde düzleştiriciyle yapıyorum ...

düzleştiricim yok canlarım...yalnız maşam var....onunla da kıvırarak yapılır mı bilemiyorum...:sm_confused:

bence de düzleştirici ile daha pratik olur
ama bu resim yanıltabilir
belki poz olsun diye aşağıdan hava verilerek saçın savrulması sağlanmıştır
aynen bu görüntüyü sağlayamazsan diye söylüyorum canım:)

hımmm...olabilir aslında...farklı bir fikir canım...kaydirigubbakcemile5

canım bende duzlestırıcı ıle yapıyorum bence daha pratık
dumduz gıt ucuna yaklastımmı dısa dogru kıvır duzlestırıcıyıı

maşan varsa sadece saçının ucunu dışa doğru sarıp az bekletirsen belki olur

arkadaşlar...ben bu sabah işe gitmeden önce yapayım dedim....maşayla dışa kıvırdım -dediğiniz gibi - ama olmadı....mafoldumben

Back