evet çarşaflı kadına kimse bakmaz haklısınız.
Eki Görüntüle 718637
bunu dillendirenler en fazla tecavüz ve tacizlerin kadınların en kapalı olduğu toplumlarda gerçekleştiğini görmüyorlar sanırım müslüman ülkeler tüm cinsel şiddet vakalarında en başta yer alıyor neden acaba?
genelevlerde türbanlı kadınlar da yer almaya başlamış son duyduğuma göre çünkü erkekler artık dar kıyafetli popoları sıkan elbiseli türbanlılardan çok hoşlanıyorlarmış internet forumlarında sözlüklerde de erkekler kendi aralarında konuşuyorlar güneş görmeyen tenleri ne güzel falan diye.
Arkadasim benim erkeklerden midem bulaniyor Allah rizasi icin sunlari bana savunmayin yahu.Hepsine kiziyorum iste. Kapaliyim demissin ben oyle birsey gordum ki internette resmen nutkum tutuldu. Adamin biri cinsel icerikli oykuler yazmis bir tanesinde fantazisi cok kotuydu... pislik adam guya esarp dukkanina gitmiste... ordaki satici kiz kapaliymis ordaki esarplari fantazi malzemesi yapmis resmen. Dusun basinize taktiginiz Allah rizasi diye ortundugunuz esarbi pislik fantezisine katan erkek guruhu var bu dunyada.Fantezi dunyalari cok genis mini etek, pardesu , esarp dinlemiyor... kime nasil denk gelirse
Katılıyorum.
Yapılan demogojik çalışmalar sadece birer toplum yanılsamasından ibaret.Müslüman ülkelerde ya da belirli nedenlerle tabuların yaygın olduğu toplumlarda tecavüz sayısının fazla olması vb şeyler tamamen insanları yanıltmaya yönelik ifadelerdir.Bu terbiyesizlik tamamen erkeklerin farklı arayış ve doyumsuzluklarından kaynaklanan bir durum.Bizim de ülkemizde kadınlarımızın tamamı kapalı olsa (varsayım) yinede laf atmalar ya da dikizlemeler ve kapalı olduğu halde,ahlak dışı ilişkilere giren kadınlar ve onlarla beraberlik yaşayan erkekler olacaktır.Söz konusu bazı ülkelerde sadece bu tabular dayatma niteliği taşıdığı için çoğu kesim bunu mecburi bir yaşam tarzı olarak benimsemiş durumda.Verelim sınırsız özgürlük bu kuralların değil kalması esamesi bile okunmaz.
Kimseye bir dayatma sunamayız.Kimseyi biz böyle yaşıyoruz sizde böyle yaşayın diye baskılama hakkımız yok.Seçimlerine,hayat tarzına karışamayız.Ve ayrımlar belirgin bir yön kazandığı an toplumsal ayrışmaya götürür bizleri.Bunun net bir çözüm yöntemide malesef yok.Ben henüz görmedim çok sağlıklı çalışan bir sistem.Herkes ahlak olgularını başkalarının hayatlarına müdahalede bulunmadığı sürece istediği yöne çekebilir.
Sonuçta kim nasıl yaşarsa yaşasın,eğer inançlı bir insansa yaşadığı doğruların mükafatını ve yaptığı yanlışların hesabını vereceğini biliyordur.Yok inançsızsa zaten kendi değer yargılarını kendisi arar bulur o halde yaşar.
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kızlar farkındamısınız,
son 10 - 15 yıldır garip, evlerden ırak bir erkek türü türedi. bunların genetiğiylemi oynanmış, içtikleri sütmü haram anlamadım gitti..
30 yaşını aşmış, parası pulu, kariyeri ve onu çok seven doğru düzgün bir sevgilisi olduğu halde hala evlenmeyen erkeklerden bahsediyorum..
bakıyosun, 30 ların ortasında, hiç evlenmemiş.. daha uzunca bisüre de evliliği düşünmediğini söylüyor.. parası var herşeyi var kariyeri var, sevdiği kıza da diyoki evlenicem tamam ama bekle.. zamanı var..
bir kişi değil bu yanlış anlaşılmasın, artık çevremde nereye baksam bunlardan görüyorum. kimle konuşsam bu önekler var..
neyi bekliyo, niye bekliyo anlamıyorum ama bekliyolar.. evlenmiyolar..
hayır herkes evlenicek diye bişeyde yok elbette ama o zaman söyle karşındakine, ben hiç evlenmicem işine geliyosa de. ister devam etsin senle ister etmesin.. ama yoook..
karşısındaki kız seneleeeeeerrrce emek veriyo, evleneceği günü bekliyo ama hala bekle diyo. yahu neyi bekliyoruz, 30 unu aşmışsın, paran var, kariyerin var. eeeeeeeeee???????
dur daha hazır değilim. biraz daha bekleyelim.. ne acelemiz var..
yani al kafasına vur.
bizim babalarımız, dedelerimiz öylemiydi ya. bu tür ne ara niye türedi anlamadım gitti. kısırlaştıralım bence bunları..
eskiden bi adam bi kızı sevdimi evlenebilmek için ne taklalar atardı.. bir an önce evlenim de kaçmasın, başkasıyla evlenmesin diye ne ısrarlar ederdi.. adam gibi adamlardı.
şimdikilerrin adamlığından şüphe ediyorum..
Bundan bi 20 sene öncesine kadar kadınlar her şeyi sineye çekmeye mecburdu.Erkek döver,''kocandır sever de döver de'',erkek aldatır ''erkeğin elinin kiri''.Bizim babalarımız dedelerımız böyle degıldı evet neden?
1:annelerımız bu kadar basit degildi..
2:annelerımız ılıskıyı oyuncaga cevırıp küs barıs oynamıyorlardı yanı tartısmada olsa arada sevgı saygı bagı vardı
3:annelerımız fedakardı evett ama yuvayı kurmak ıcın evlatlarını doyurmak ıcınnn aıle olabılmek ıcın ama sımdıkıler hep baska konularda fedakarlarr ve beklentılerı cok farklı
4zamann maddiyat ve seks ınsanların bukadar gözüne sokuluppp hayatın ıkı anlamı halıne getırılmemıstı
5zamanlar kadınların çogunlugu bır durusu vardı kucaktan kucagaa ılıskı yasamazlardı edep vardı haya vardı..
6:güven vardı ozamanlarrr ınsanlar bu kadarr barizzyalancı ve guvenılmez degıldı cunku ınsanların degerlerı vardı ınandıkları vardı..
Bunun gibi biçok nedennn böyleee embesillll insanımsı canlıları dogurdu...!!!
valla bunun cvbı cok basıt eskı zamandakı gıbı degıl hayat sartları rahatlık dız boyu etrafınıza bıraz bakın duraklarda daha 15-16 yasındakı kızları gozlemleyın erkelerın neden evlılık degıl farklı seyler pesınde oldugunu anlarsınız erkek olsam bende bu zamanda evlenmezdım haa erkeklerı savunmuyorum burda oda yanlıs anlasılmasın gercekten seven adam gıbı adam kadın gıbı kadınlarda var ama nadır...malesef gercek ask yok otobuste en fazla 14-15 yasında ıkı tane genc kız aslında cocuk daha ama yoldan gecen bebek arabasını suren bır baba yanındada karısı bulunan bı aıle ıcın otobuste aynen su sekılde offf adama bak cok yakısıklı dıgerı gene ınsanlıgını henuz kaybetmemıs evlı kızıım adam dıyor ve oburu fark yaratmaz kanka dıyıp kıkırdıyodu ben bunu duydum sok oldum artık zaman boyle ınsanlar ınsanlıktan cıkmıs ahlak dıye bısey yok
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kızlar farkındamısınız,
son 10 - 15 yıldır garip, evlerden ırak bir erkek türü türedi. bunların genetiğiylemi oynanmış, içtikleri sütmü haram anlamadım gitti..
30 yaşını aşmış, parası pulu, kariyeri ve onu çok seven doğru düzgün bir sevgilisi olduğu halde hala evlenmeyen erkeklerden bahsediyorum..
bakıyosun, 30 ların ortasında, hiç evlenmemiş.. daha uzunca bisüre de evliliği düşünmediğini söylüyor.. parası var herşeyi var kariyeri var, sevdiği kıza da diyoki evlenicem tamam ama bekle.. zamanı var..
bir kişi değil bu yanlış anlaşılmasın, artık çevremde nereye baksam bunlardan görüyorum. kimle konuşsam bu önekler var..
neyi bekliyo, niye bekliyo anlamıyorum ama bekliyolar.. evlenmiyolar..
hayır herkes evlenicek diye bişeyde yok elbette ama o zaman söyle karşındakine, ben hiç evlenmicem işine geliyosa de. ister devam etsin senle ister etmesin.. ama yoook..
karşısındaki kız seneleeeeeerrrce emek veriyo, evleneceği günü bekliyo ama hala bekle diyo. yahu neyi bekliyoruz, 30 unu aşmışsın, paran var, kariyerin var. eeeeeeeeee???????
dur daha hazır değilim. biraz daha bekleyelim.. ne acelemiz var..
yani al kafasına vur.
bizim babalarımız, dedelerimiz öylemiydi ya. bu tür ne ara niye türedi anlamadım gitti. kısırlaştıralım bence bunları..
eskiden bi adam bi kızı sevdimi evlenebilmek için ne taklalar atardı.. bir an önce evlenim de kaçmasın, başkasıyla evlenmesin diye ne ısrarlar ederdi.. adam gibi adamlardı.
şimdikilerrin adamlığından şüphe ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?