böyle bir erkek türü türedi :S

anlamadım bunu benim için mi yazdın :26:

Yok erkekler icin yazdim. Boyle yapiyorlar yillarca kizlarla gorusuyorlar evlenmiyorlar . Sonra ayrildiktan sonra bir bakmissin adam nisanlanmis evlenmis. Etrafimdaki insanlara da oldu. Biraz kizlarda gozunu acmali bence oyalandigini anlamiyor mu bu insanlar yahu yillar gecmis dile kolay,

bizde eşimle 9 sene flört ettikte o yüzden üstüme alındım
ama biz 17 yaşında tanıştık iş güç okul askerlik derken illaki beklemek zorundaydık, ama tespitin doğru etrafımda çok gördüm örneğini

17 yasinda cocuksun hehe o yasta evlenmen beklenmez tabiki:))) Benim cok yakin arkadasim 8 yil flort etti nitekim evlendiler. Sonra 2-3 ay sonra bosandilar Cocuk aldatti niyese...Kiz simdi baskasiyle evlendi hemde fazla flort donemi olmadi belki 1 yil diyelim. Cok mutlular Allah bozmasin.

valla bana öyle geliyor ki hem kadınlar hem erkekler rahata alıştıkları için evlenmiyorlar.
kadınlar diyor şimdi evlenirsem her şeyime karışacak. giyimime, gezmeme, arkadaşlarımla konuşmama vb... ne gerek var birlikte yaşarız olmadı o yoluna ben yoluma...
erkeklerde diyor ki evlenirsem ha bire dır dır edecek başımda yok şu şöyleydi yok bu böyle , bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun yok beni sevmiyorsun diyecek ne gerek var ... paramı kazanıyorum, kendi işimi kendim görüyorum, zaten evlensem de aynı olacak ne dye boşu boşuna çekeyim bulurum birini vakit geçiririm diyor.
bu tamamen benim fikrim. hem kadınlar hem erkekler bir taraftan haklı bir taraftan haksız. açıkcası aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali bir durum.

Butun yorumlari okudum sabirla:)))ama herkes dusunyor ya erkek ya kadin bazilari dusunuyor iki tarafta hatali..Ama bunun Rab ile iliskili oldugunu dusunyorum..Bende yabanci ulkedeyim gercekten burda oyle laf atma, bakislarla seni yeme,arkandan dedikodu yapma hic ama hic duymadim...Elbette var burdada ama onlarin zaten ortamlari cok farkli yani siz o ortami secerseniz oyle insanlarla karsilasabilirsiniz.burdaki erkekler karilarina her konuda yardim eder,yolda gorunce mutlaka gulumser merhaba der kadinlarda ayni sekilde,erkek gibi davranmazlar evin basi erkek derler ona cok saygi verirler ama hayat gercekten bu aile tiplerinde musterektir yardimlasmak onlarin hayatlarinin ozudur...Kimse kiyafete kasa goze takmiyor.Ve evlilikte asla bosanmak yoktur zina disinda!!Bence tamamen kisilerin kalbi ve tanri ile beraberligiyle sorunlar asilir

Dedelerimizle simdiki erkekler cok farkli da ninelerimizle simdiki kizlar ayni mi?
Ben sasilcak birsey goremiyorum. Iki taraf da cok degisti, artik devir bambaska.

Ayrica kendim evlenme caginda bir kiz olmama ragmen, eger erkek olsaydim yillarca evlenmek istemezdim, kizlara kolay kolay guvenmezdim diye dusunuyorum. Objektif bakarak. Onlar da benim gibi dusunuyor galiba.

erkekleri savunmak değil..ben de midemi bulandırıyorlar sadece sorun tek yönlü değil demek istiyorum

kimin eli kimin cebinde?
Namus kalmış mı ? yok.
Ahlak kalmış mı? yok.
Adamın anasına babasına saygısı yok, evlilik paklar mı? ...
Dost hayatı var napsın evliliği.
Zaman mı ? ahir zamanındayız...
Hepsi bu...

aferin dedik o kişiye çünkü birini sevdimi adam gibi davranıp evlenen o kadar az ki..
aferin bak sen evlenmişsin dedik ona, ondan da cevabımızı aldık zaten

adamına göre de değil onların o yaptığı canım. ne ilgisi var, ona senelerini veren kızcağız kötümüydü. yoo değildi.
bu erkekler böyle oluyor, bu tür yani.. mesela kızın biri yıllarını veriyor, evleneceğini umuyor.. ondan ayrılıyor mesela adam.
pat diye bi bakıyosun ertesi gün başka biriyle tanışmış sonra pat diye 2 aya evlenmiş..
neden?
nedeni yok, açıklaması yok, bi anlamı yok.
bunların türü böyle..
bazıları böyle

bu devirde gerçek seven kalmamış malesef arkanı dönmeden aldatır bu erkek domuzları gözleri hiç doymaz istersen dünya güzeli ol yinede farketmez onlar için duygusuz yaratıklar hepsi

adamlar bir şekilde cinselliklerini doyuruyorlar. niye evlensinler ki. para da var. hayatını yaşıyorlar. :113:

Bir kizi saf bulurlarsa gercekten yillarca oyaliyorlar. O yuzden acikgoz olmak lazim. Nabiza gore serbet veriyorlar erkeklerde. Yoksa sevmekle alakasi yok,mesela ben olsam asla umarak yillarimi heba etmezdim. Madem olmuyor belli bir sure sonra insan en azindan kendi iyiligi icin cekip gitmeli.

Kimsenin kotuluguyle alakasi yok bir kiz mesela evlenmek icin bir erlegi bekler pesinde dolanir o degerli olmaz. AmA bakarsiniz diger tarafta kendine guvenen evlenmeyi hayatinin merkezine koymayan bir kadin erkege daha cekici gelebilir sonucta erkek elindekini degil elde edemediginin pesinden gidecektir maalesef.

canım benim kolay kolay kimse evliliği hayatın merkezine koymaz. benim dediğim zaten evlenme delisi, amacı bütün gayesi bu olan kızlar değil..
ama bi insan sevmişse, güzel bi ilişki yaşıyolarsa, birlikte gelecekten de bahsediyolarsa tabiki kız evlenmeyi umar, hayal eder.
kim istemez ki sevdiği, inandığı adamla mutlu bir evlilik..
ama bu erkekler var ya, hakketen insan değiller. gerçekten kendilerini seven, iyi bir kadını oylarlar, hakkına girerler..
Allah bizi dürüst, adam gibi adamlarla karşılaştırsın. Allah korkusu olan..

Ne kapalı kadınlar anlatırım benim lise de arkadaşım vardı aynı üniversiteye de gittik grup sekslere katılıyordu kadında az değil erkekte az değil bu konuda.

Canim benim bir erkege kendini 100% vermek hic akil kari degil. Ne cinsel ne de manevi anlamda. Hic bir zaman seni elde etmis hissine kapilmayacak. Bence yillarca gorustugu kizla evlenmemesinin ayrildiktan sonra evlenmelerinin sebebi ise elde ettim psikolojisi. Maalesef kizlar kacani oynamali, evlenecegim hayallerini isteklerini kendine saklayip agirdan satmali. Oyle surekli ne zaman evlenicez evleniyor muyuz? Dersek erkeklerde nasilsa bu kiz evlenecegim diye herseyi yapicaktir dursun bir kosede diye dusunurler.

O yuzden zaman vermek cok onemli ustelik bir erkegin evlenecegim demesi de kimseyi tatmin etmemeli. Icraate bakmali soylenen sozlere degil en basiti erkek hala okuyordur, is askerlik durumu vardir bunlari oturtarak evlenmeyi isteyebilir ama bu surecte aileler tanisir nisan yapilir. Bu da yapilmiyorsa bile bile beklemek bence aptallik olur. Cok amiyane bir tabir ama rahmetli anneannem bana hep kizim esek olduktan sonra binen cok olur sen esek olma derdi.

Kaba tabir ama eskiler dogru soylemis ben niye birinin pesinde evlenecegim diye dolanayim ki o caba gostersin! Kimseye kendimizi kullandiracak firsati vermemeliyiz yoksa insani esek yerine koyuyorlar. Bir erkegi fazla simartmakta iyi degil, boyle oluyorum bitiyorum yapamam sensiz havalarina girdik mi hemen bir havalara giriyorlar.O yuzden sevseniz bile 10 ise 1 gostermek lazim.

30'unu geçmiş ve karıyerı olan, ayrıca hiç evlenmemiş olan erkeklerden şüphelenıyorum ben
neden bu kadar kusursuzdun da hala birini bulamadın?
daha bulacaksın, evlenıceksın, çocuk yapacaksın da... çocuk 10 yaşına gelınce baba 45-50 yaşında
al sana aradakı uçurum. yahu eninde sonunda evleneceksen bari zamanını değerlendir, torununu görmek de nasip olsun.

korku bir onlarda var sanki, bişi diyeyim size; ben erkekler kadar korkak yaratıklar görmedim hayatımda.
bakmayın esıp kesmelerine, ciddi anlamda sorunlu ve korkaklar, işte rabbim bu yüzden kadını yarattı; görüp de feyz alsınlar diye
yüzüne söylemeselerde yinede farkındalar.

merak etme,onların birlikte yaşadıkları kadınlar zaten evlilik delisi,her özel günde yüzük bekleyip hayal kırıklığına uğrayan insanlar değillerdir ki,herkes kendi hayat görüşüne uygun birileriyle yaşar.
Hem alıştığı düzende mutluysa bir insan onu neden değiştirmek istesin ki?Neden öyle bir riske girsin??
Evli değil ama evli gibi,sevdiğiyle beraber uyanıyor,tatillere gidiyor..Ama olası bir ayrılık durumunda bir ömür kadına nafaka ödemek zorunda değil.
Zekice...
Onayladığımdan değil ama onları anladığımdan yaptım bu yorumu
ayrıca hali vakti yerinde ve sevdiği biri olan insanların evlenmemesini sütü bozukluk olarak yorumlamanız da takdire değer,asıl sütü bozukları görüyoruz bol bol BDV-eşim topiklerinde...

Benım bı istatistiğim var işi gücü olmayan yada işi olmayan erkekler nedense daha aceleci oluyorlar evlilikte ama okumuş maddi manevi eksiği olmayanlarda daha esnekler bence kendilerine güvenleri oluyo kariyerleri olduğu için yasın onlar ıcın bı etkısı olmuyo hadi bunu anlıyorumda dedıgım gibi şu doğru düzgün işi gücü olmayanların evlenmelerine sinir oluyorum çok bi aceleleri varmış gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…