- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
anlamadım bunu benim için mi yazdın :26:
Yok erkekler icin yazdim. Boyle yapiyorlar yillarca kizlarla gorusuyorlar evlenmiyorlar . Sonra ayrildiktan sonra bir bakmissin adam nisanlanmis evlenmis. Etrafimdaki insanlara da oldu. Biraz kizlarda gozunu acmali bence oyalandigini anlamiyor mu bu insanlar yahu yillar gecmis dile kolay,
bizde eşimle 9 sene flört ettikte o yüzden üstüme alındım
ama biz 17 yaşında tanıştık iş güç okul askerlik derken illaki beklemek zorundaydık, ama tespitin doğru etrafımda çok gördüm örneğini
Arkadasim benim erkeklerden midem bulaniyor Allah rizasi icin sunlari bana savunmayin yahu.Hepsine kiziyorum iste. Kapaliyim demissin ben oyle birsey gordum ki internette resmen nutkum tutuldu. Adamin biri cinsel icerikli oykuler yazmis bir tanesinde fantazisi cok kotuydu... pislik adam guya esarp dukkanina gitmiste... ordaki satici kiz kapaliymis ordaki esarplari fantazi malzemesi yapmis resmen. Dusun basinize taktiginiz Allah rizasi diye ortundugunuz esarbi pislik fantezisine katan erkek guruhu var bu dunyada.Fantezi dunyalari cok genis mini etek, pardesu , esarp dinlemiyor... kime nasil denk gelirse
Ama işte olay bu zaten, biz erkeklere sanki bir lütufmuş gibi "aferin evlenmişsin" dersek onlar da "acaba erken mi oldu" diye düşünür. Neden erkek evlenince "aferin kızı bekletmemişsin" oluyor da kız evlenince "aferin elinden kaçırmamışsın" oluyor? Ben de evlilikten korkuyorum mesela ikna edilmesi gereken benim bence erkek tarafı değil.
Bakiniz ornekler .... kizla 8 yil iliskisi olur evlenmez ayrilirlar 2 ay sonra nisanlanir pat sonra evlenir... Adam bence evlilige karsi degilmis sadece adamina gore muamele yapmis maalesef...Demek ki surec evlilik kararinda kistas degil bazen yillarca gorusulen insan evlilik dusundurtmeyebilir ama kisa sureli bir iliski insana evlenicem dedirtebiliyormus.
adamına göre de değil onların o yaptığı canım. ne ilgisi var, ona senelerini veren kızcağız kötümüydü. yoo değildi.
bu erkekler böyle oluyor, bu tür yani.. mesela kızın biri yıllarını veriyor, evleneceğini umuyor.. ondan ayrılıyor mesela adam.
pat diye bi bakıyosun ertesi gün başka biriyle tanışmış sonra pat diye 2 aya evlenmiş..
neden?
nedeni yok, açıklaması yok, bi anlamı yok.
bunların türü böyle..
bazıları böyle
Bir kizi saf bulurlarsa gercekten yillarca oyaliyorlar. O yuzden acikgoz olmak lazim. Nabiza gore serbet veriyorlar erkeklerde. Yoksa sevmekle alakasi yok,mesela ben olsam asla umarak yillarimi heba etmezdim. Madem olmuyor belli bir sure sonra insan en azindan kendi iyiligi icin cekip gitmeli.
Kimsenin kotuluguyle alakasi yok bir kiz mesela evlenmek icin bir erlegi bekler pesinde dolanir o degerli olmaz. AmA bakarsiniz diger tarafta kendine guvenen evlenmeyi hayatinin merkezine koymayan bir kadin erkege daha cekici gelebilir sonucta erkek elindekini degil elde edemediginin pesinden gidecektir maalesef.
Arkadasim benim erkeklerden midem bulaniyor Allah rizasi icin sunlari bana savunmayin yahu.Hepsine kiziyorum iste. Kapaliyim demissin ben oyle birsey gordum ki internette resmen nutkum tutuldu. Adamin biri cinsel icerikli oykuler yazmis bir tanesinde fantazisi cok kotuydu... pislik adam guya esarp dukkanina gitmiste... ordaki satici kiz kapaliymis ordaki esarplari fantazi malzemesi yapmis resmen. Dusun basinize taktiginiz Allah rizasi diye ortundugunuz esarbi pislik fantezisine katan erkek guruhu var bu dunyada.Fantezi dunyalari cok genis mini etek, pardesu , esarp dinlemiyor... kime nasil denk gelirse
canım benim kolay kolay kimse evliliği hayatın merkezine koymaz. benim dediğim zaten evlenme delisi, amacı bütün gayesi bu olan kızlar değil..
ama bi insan sevmişse, güzel bi ilişki yaşıyolarsa, birlikte gelecekten de bahsediyolarsa tabiki kız evlenmeyi umar, hayal eder.
kim istemez ki sevdiği, inandığı adamla mutlu bir evlilik..
ama bu erkekler var ya, hakketen insan değiller. gerçekten kendilerini seven, iyi bir kadını oylarlar, hakkına girerler..
Allah bizi dürüst, adam gibi adamlarla karşılaştırsın. Allah korkusu olan..
Ne kapalı kadınlar anlatırım benim lise de arkadaşım vardı aynı üniversiteye de gittik grup sekslere katılıyordu kadında az değil erkekte az değil bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?