böyle bir erkek türü türedi :S

peluss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
1.277
51
48
İstanbul
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kızlar farkındamısınız,
son 10 - 15 yıldır garip, evlerden ırak bir erkek türü türedi. bunların genetiğiylemi oynanmış, içtikleri sütmü haram anlamadım gitti..

30 yaşını aşmış, parası pulu, kariyeri ve onu çok seven doğru düzgün bir sevgilisi olduğu halde hala evlenmeyen erkeklerden bahsediyorum..

bakıyosun, 30 ların ortasında, hiç evlenmemiş.. daha uzunca bisüre de evliliği düşünmediğini söylüyor.. parası var herşeyi var kariyeri var, sevdiği kıza da diyoki evlenicem tamam ama bekle.. zamanı var..

bir kişi değil bu yanlış anlaşılmasın, artık çevremde nereye baksam bunlardan görüyorum. kimle konuşsam bu önekler var..

neyi bekliyo, niye bekliyo anlamıyorum ama bekliyolar.. evlenmiyolar..
hayır herkes evlenicek diye bişeyde yok elbette ama o zaman söyle karşındakine, ben hiç evlenmicem işine geliyosa de. ister devam etsin senle ister etmesin.. ama yoook..

karşısındaki kız seneleeeeeerrrce emek veriyo, evleneceği günü bekliyo ama hala bekle diyo. yahu neyi bekliyoruz, 30 unu aşmışsın, paran var, kariyerin var. eeeeeeeeee???????
dur daha hazır değilim. biraz daha bekleyelim.. ne acelemiz var..

yani al kafasına vur.

bizim babalarımız, dedelerimiz öylemiydi ya. bu tür ne ara niye türedi anlamadım gitti. kısırlaştıralım bence bunları..
eskiden bi adam bi kızı sevdimi evlenebilmek için ne taklalar atardı.. bir an önce evlenim de kaçmasın, başkasıyla evlenmesin diye ne ısrarlar ederdi.. adam gibi adamlardı.

şimdikilerrin adamlığından şüphe ediyorum..

kardeş öyle erkekler daha hayatımı yaşamak istiyorum bi kadının emri altına sıkıntı baskıya daha erken diyorlar BÖYLELERİNİN GÖZLERİ DOYMAZ ANACIM.AÇ KURT GİBİ DAHA ÇOK YAŞAYACAK ŞEYLERİ VARMIŞ bi tanıdığım 40ını geçti de öyle diyo daha bi kadın esaretine hazır değilmiş hasbam:))))))))

insanlar artık haramdan çekinmiyor çünkü
hiç önemli değil öyle yada böyle ihtiyaçlarımı gideriyorum neden sorumluluk altına gireyim ki düşüncesi var
ukbayı hiç düşünen yok

bu erkek bozuntularını bu hale getıren kadınlarımız malesef. göruyorum duyuyorum yıllardır çıkıyorlar hatta aynı evı paylaşıyorlar adamın yemeğini temızlığını yapıyolar ihtıyaclarını karşılıyorlar. sonrada "eee benle nıye evlenmıyo" nıye evlensın pardon sen adama zaten rahatı yaşatıyorsun. nıye evlensın kı..... bu hemcinslerime mustehak ama boylelerı....hakediyorlar...

Dediklerinizde haklısınız da arz talep meselesi değil midir bu.Yani bakın siz yazmışsınız eskiden erkekler kızların peşinden koşardı aman elimden kaçmasın diye ama şimdi tam tersi hanımlar erkeklerin peşinde yok ne zaman evlenicez,evlenecek miyiz vs..
Hanımlar 30 yaşüstü hali vakti yerinde ama evlenmeyi düşünmeyen erkeklerin dibinden bir ayrılsın bakalım o cool adamların paçası nasıl tutuşuyor.

birde dışardı kadın milletinin bazı versiyonları eşlerimizi,sevgililerimizi,çocuklarımızı öyle ayartacak şeyler yapıyorlar ki insanın çileden çıkması mümkün değil.
lafa gelince müslümanız ama müslüman ülke olarak en kötü şeyler de bizim başımızdan çıkıyor.ben kadın olduğum halde dışarda öyle şeyler giyinen hal ve hareketlerinin ölçüsünü bilmeyen kızlar var ki bakmamak için kör olmak lazım.
erkeklere hak vermek lazım ben zaten dışarda alacağımı göreceğimi görüyorum diyor bir de evlenip zorluk altına niye gireyim diyorlar haklılar da.ben ce sorunun yarıdan fazlası kadınlardan da kaynaklanıyor.
eskiden ana baba sözü,ayıp edep adap vardı çivisini çıkardılar maşallah bu dünyanın ALLAH böyle herkesi ıslah etsin aklına başına getirsin

Buna sebep olan yine biz bayanlarız.
kadın erkek ilişkileri arkadaşları çok laçkalaştı. ahlaksızlık diz boyu..erkek annelerinden çok duymuşumdur "bu devirde kız gibi kız bulmak zor" diye..haklılar. erkeklerde böyle düşünüyor. o yüzden evlilik yaşı büyüdü.
birde kızların para gözlülüğü sebep olabilir. evin var mı araban var mı..bu da erkekleri psikolojik olarak etkiliyor.

Issız adam filmi geldi aklıma yavvv

O erkekler evlilik çok sorumluluk gerektiriyo çoluk çocuk falan diye düşünmüş olabilir.
Ama bence ne yazık ki esas neden daha tadına bakacağım bi sürü piliç var inancı....
Zaten bunu düşünen erkekler beraber oldukları kadını assssla sevmiyordur sevmeyecektir. Sadece daha iyisi çıkmazsa bunla evlenirim diye kenarda köşede bekletiyordur....
Acımasız gerçekler bunlar bence....

bencede bayanlar sebebp oluyor
yukardakie yazilarin hepsine katiliyorum
adam sevgili hayati adinda zaten evli gibi ya$iyor, evli gibi ihtiyaçlari goruluyor
haramdan gunahdan bihaber vatanda$
e niye evlensin, bende olsa evlenmem bu $artlarda :)

Bence böyle bir erkek türü değil , böyle bir '' ilişkiye bakış açısı '' oluştu.

Kadın / erkek her ikisi içinde geçerli .

Evlilik , aslında içinde olmayan ya da olmaması gereken bir dolu ''göz korkutan örneklerle'' kaçınılan bir hal almaya başladı.

Bence genetiği ile oynanmış ya da oynanmamış herkes ister ; aşkı sonsuz ve huzurla yaşamayı ama yaşayamayacaklarına dair bir sürü boşanma , geçimsizlik örnekleri insanları korkutuyor artık .

Nerede o eski aşklar günlerine geri dönmeden de düzelecek gibi değil .

İmzasız elde ettiklerimiz , eskiden imzalı bile yaşanmayanların yanında yarışı çoktan kazandı .Daha kötüsü de samimiyetimizi kaybettik.

Son düzenleme:

çok doğru ne yazık ki
eskiden annem anlatırdı el ele tutşmayı bırak nişanlın gelse konuşamazdın bu gençlik nereye gidiyor ALLAH ım..bu devri geçtin meyse diyorum ya çocuklarımız torunlarımız biz eşimle hep bunu düşünüyoruz..çok da

Eskiden evlilik "kutsal"mış. Şimdi ayaklar altında. Hamile kalan "mecburiyetten" evlenir, belli bir yaşı geçen "yalnızlıktan" evlenir, kimisi "aile baskısı" ile veya "ailesinden kurtulmak" için evlenir. Artık eskisi gibi sırf sevdiğinin her an yanında olabilmek için evliliği düşünen yok.

Bir programda denk geldim. Şarkıcı aynı bu anlattığın özellikte yaşı gelmiş, işi var vs. sunucu evlenmeyi düşünmüyor musun neden evlenmiyorsun diye sordu.Şarkıcının cevabı; henüz tek eşlilik düşünmüyorum.

Sanırım anlatıyor olayı

:) beni güldürdün ya allahta seni güldürsün dionisammmmm
acaba şarkıcı şahsiyet kaç kişilik ilişkiliiii

Bu arz talep meselesi neden erkekleri bu hale getiren kadinlar olsun ki! Bir kere zaten bir insan evlilik meraklisi niye olur anlamis degilim. Bir erkegi yillarca evlenmek icin ayartacagim diye kimsenin kirk takla atmasina gerek yok zaten. Eger bir bayanin amaci mutlak suretle evlenmek ise etrafindan tanidiklari vasitasiyla evlenebilecegi birini bence jet hiziyla bulur. Zaten kimse kusura bakmasin ama 1-2 yildan sonra evlilik sozu gecmiyorsa beklemenin surdurmenin manasi yok.Yillarca neyi bekliyorlar kimin gonlunu bekliyorlar anlamis degilim. Tabiki erkek oyalar istedigi kadar emek vermek yillarca beklemek denilmis... bence akilli olan insan beklemez zaten.

Ben bir kez evlendim bir daha asla dusunmuyorum, 1,5 yil esimden sonraki erkek arkadasimla beraber yasadim hic bir problemim olmadi ben rahatsiz degilim.Eski Erkek arkadasimin ailesi ve kendisi baski yapiyordu evleniyim diye ama istemiyorum zorla degil ya. Ha ancak cocugum olursa evlenirim bu saatten sonra onun disinda asla evlilik dusunmuyorum. Niye erkeklerin ihtiyaci karsilaniyor diye goruyorsunuz ki. Sahsen aile kurmayi dusunmuyorum onumde uzun yillar gidecek bir okul-is temposu var evliligi gereklide gormuyorum. Zaten cocukta sevmem,,, sahsen rahat batmiyor bana.Evlenmeyi istememekte gayet evlenmek kadar ihtiyactir.

Son düzenleme:
"Hazır değilim" tam bir bahane. Yahu zaten 7-8 yıllık bir ilişkin var, aynı evde filan yaşıyorsun neye hazır değilsin? Bunu yaşayan çok insan var malesef. Eskiden 1-2 yıl görüşülürmüş, aileler tanışırmış bir de güzel nikah kıyılır mutlu mesut yaşanırmış. Şimdilerde deveye hendek atlatmak evlenmekten daha kolay..

tüm yorumları okumadan yazıyorum...

bence kızlarda da hata var. o tip erkeğe her şekilde ihtiyacını karşılayıp, sonra evlenmiyor demek saçma geliyor.

sadece o tip ihtiyaçta değil. üniversitede bir erkek arkadaşın sevgilisi vardı.. neden o kızla çıkıyorsun sorusuna, "neden olmasın, yemeğimi yapar, temizliği yapar, çamaşırımı yıkar. diğer şeyide yapar. okul bitene kadar çıkarım sonra def ederim" demişti...

bazı adamlarda öle.. biraz beklese nasılsa yeni modeli çıkacak karşısına kadının... sorumluluk yok... bebek diye de tutturmaz. gittiğine geldiğine karışmaz. ohh hayat ne güzel....

Belkide evlenmek istemiyordur, evlenmeyi istemek kadar istememekte ihtiyactir. Bende boyle dusunenlerden biriyim. Ustelik kimsenin kimseyi evlilige ikna edecegim diye yillarini heba etmesine gerek yok. Olmuyorsa benim amacim illaki evlenmekse ben 1 bilemedin 2 yildan sonra basar giderim ne demeye yillarca bir erkegin pesinde sirf evlenecek diye dolanayim.Evlenmek isteyen erkekler sorun cikarmadan evleniyor... istemeyende evlenmiyor zaten. Illaki amaci evlenmek isteyen bayanlarda evlilige hazir karar vermis bunu ihtiyac goren kisilerle evlensinler o zaman.

Ustelik neyi bekliyorlar demissiniz belkide asik degildir adam... Asik olmakta kolay birsey degil. Asik olmadigi icin evliligi sart kosmuyordur, evililige ihtiyaci yoktur,cocuk istemiyordur... pek cok kisisel sebebi olabilir.

önceden kadının bu kadar sözü geçmiyodu ilişkilerde ,ekonomik özgürlüğü yoktu..erkekler bence şu an bunun sancısını yaşıyolar, evde otursun iş yapsın , hiç sesi çıkmasın dedileri kadın artık çalışma hayatına girdi ve ev işlerine erkek de yardım etmek durumunda..bence geçiş dönemi sancıları bunlar..erkekler kadınlardaki değişimi kabul edemiyor ve anlamlandıramıyolar..
bi de kadın ve erkeğin birbirine ulaşması çok kolay , teknoloji ilişkileri öldürdü..mektup kalmadı mesela..keşke olsa..telefon ,internet vs vs..telefonla,mesajla,maille ilişki bitirilebilir hale geldi..
erkekler de korktukları ve kadınlara kolay ulaşabildikleri için evlenmeye sıcak bakmıyolar zannediyorum..ama denildiği gibi etrafındaki kadınlar bi olmasın bakalım artistliği kalıyo mu..evlenmicem tribine giriyo mu..

Herseyi hemen kendi hemcinslerimize yoralim dimi? Ne alakasi var kiyafetle...Bir erkek icinde olmadiktan sonra onunde ciplak bayan olsa genede birsey yapmaz. Yoldan cikmak isteyen onunden carsafla kadin gecse onada bakar. Ben yurtdisinda yasiyorum herkes istedigi gibi giyiniyor hic bir tane yabanci erkek yoldan cikip evini ailesini birakmiyor gozu disari bakmiyor ayartilmiyorda... koca dunyada bir bizim Turk erkegine mi mahsus azicik bacak, gogus gorunce yoldan cikmak???

Yapmayin Allahaskina digerleri de erkek degil mi yani? Bu savundugunuz ancak erkeklerin yaptigina hak vermek olur.Bizim erkekler bozuk demiyorsunuz da elalemin kizlari ayartti demeye getirmissiniz pes dogrusu.Musluman ulkeyiz tabiki ama bizdeki taciz laf atma hic biyerde yok.Baska yabanci ulkelere gittigimde laf attiklarinda o kadar insanin arasindan laf atan taciz eden insan bilin bakalim gene kim... bildiniz onca yabanci insan maalesef Turk erkegi! Musluman ulke oldugumuz kadar ahlaka onem verelim derken diz boyu ahlaksizlikda basini aldi gidiyor. Ama ahlaksizlik mini etek giyip dolasan mi o etegi giyeni kinayan mi yoksa etegi giyene rahat vermeyen taciz eden erkekler mi? Hangisi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…