[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kızlar farkındamısınız,
son 10 - 15 yıldır garip, evlerden ırak bir erkek türü türedi. bunların genetiğiylemi oynanmış, içtikleri sütmü haram anlamadım gitti..
30 yaşını aşmış, parası pulu, kariyeri ve onu çok seven doğru düzgün bir sevgilisi olduğu halde hala evlenmeyen erkeklerden bahsediyorum..
bakıyosun, 30 ların ortasında, hiç evlenmemiş.. daha uzunca bisüre de evliliği düşünmediğini söylüyor.. parası var herşeyi var kariyeri var, sevdiği kıza da diyoki evlenicem tamam ama bekle.. zamanı var..
bir kişi değil bu yanlış anlaşılmasın, artık çevremde nereye baksam bunlardan görüyorum. kimle konuşsam bu önekler var..
neyi bekliyo, niye bekliyo anlamıyorum ama bekliyolar.. evlenmiyolar..
hayır herkes evlenicek diye bişeyde yok elbette ama o zaman söyle karşındakine, ben hiç evlenmicem işine geliyosa de. ister devam etsin senle ister etmesin.. ama yoook..
karşısındaki kız seneleeeeeerrrce emek veriyo, evleneceği günü bekliyo ama hala bekle diyo. yahu neyi bekliyoruz, 30 unu aşmışsın, paran var, kariyerin var. eeeeeeeeee???????
dur daha hazır değilim. biraz daha bekleyelim.. ne acelemiz var..
yani al kafasına vur.
bizim babalarımız, dedelerimiz öylemiydi ya. bu tür ne ara niye türedi anlamadım gitti. kısırlaştıralım bence bunları..
eskiden bi adam bi kızı sevdimi evlenebilmek için ne taklalar atardı.. bir an önce evlenim de kaçmasın, başkasıyla evlenmesin diye ne ısrarlar ederdi.. adam gibi adamlardı.
şimdikilerrin adamlığından şüphe ediyorum..
Bence böyle bir erkek türü değil , böyle bir '' ilişkiye bakış açısı '' oluştu.
Kadın / erkek her ikisi içinde geçerli .
Evlilik , aslında içinde olmayan ya da olmaması gereken bir dolu ''göz korkutan örneklerle'' kaçınılan bir hal almaya başladı.
Bence genetiği ile oynanmış ya da oynanmamış herkes ister ; aşkı sonsuz ve huzurla yaşamayı ama yaşayamayacaklarına dair bir sürü boşanma , geçimsizlik örnekleri insanları korkutuyor artık .
Nerede o eski aşklargünlerine geri dönmeden de düzelecek gibi değil .
İmzasız elde ettiklerimiz , eskiden imzalı bile yaşanmayanların yanında yarışı çoktan kazandı .Daha kötüsü de samimiyetimizi kaybettik.
Bir programda denk geldim. Şarkıcı aynı bu anlattığın özellikte yaşı gelmiş, işi var vs. sunucu evlenmeyi düşünmüyor musun neden evlenmiyorsun diye sordu.Şarkıcının cevabı; henüz tek eşlilik düşünmüyorum.
Sanırım anlatıyor olayı
bu erkek bozuntularını bu hale getıren kadınlarımız malesef. göruyorum duyuyorum yıllardır çıkıyorlar hatta aynı evı paylaşıyorlar adamın yemeğini temızlığını yapıyolar ihtıyaclarını karşılıyorlar. sonrada "eee benle nıye evlenmıyo" nıye evlensın pardonsen adama zaten rahatı yaşatıyorsun. nıye evlensın kı..... bu hemcinslerime mustehak ama boylelerı....hakediyorlar...
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kızlar farkındamısınız,
son 10 - 15 yıldır garip, evlerden ırak bir erkek türü türedi. bunların genetiğiylemi oynanmış, içtikleri sütmü haram anlamadım gitti..
30 yaşını aşmış, parası pulu, kariyeri ve onu çok seven doğru düzgün bir sevgilisi olduğu halde hala evlenmeyen erkeklerden bahsediyorum..
bakıyosun, 30 ların ortasında, hiç evlenmemiş.. daha uzunca bisüre de evliliği düşünmediğini söylüyor.. parası var herşeyi var kariyeri var, sevdiği kıza da diyoki evlenicem tamam ama bekle.. zamanı var..
bir kişi değil bu yanlış anlaşılmasın, artık çevremde nereye baksam bunlardan görüyorum. kimle konuşsam bu önekler var..
neyi bekliyo, niye bekliyo anlamıyorum ama bekliyolar.. evlenmiyolar..
hayır herkes evlenicek diye bişeyde yok elbette ama o zaman söyle karşındakine, ben hiç evlenmicem işine geliyosa de. ister devam etsin senle ister etmesin.. ama yoook..
karşısındaki kız seneleeeeeerrrce emek veriyo, evleneceği günü bekliyo ama hala bekle diyo. yahu neyi bekliyoruz, 30 unu aşmışsın, paran var, kariyerin var. eeeeeeeeee???????
dur daha hazır değilim. biraz daha bekleyelim.. ne acelemiz var..
yani al kafasına vur.
bizim babalarımız, dedelerimiz öylemiydi ya. bu tür ne ara niye türedi anlamadım gitti. kısırlaştıralım bence bunları..
eskiden bi adam bi kızı sevdimi evlenebilmek için ne taklalar atardı.. bir an önce evlenim de kaçmasın, başkasıyla evlenmesin diye ne ısrarlar ederdi.. adam gibi adamlardı.
şimdikilerrin adamlığından şüphe ediyorum..
birde dışardı kadın milletinin bazı versiyonları eşlerimizi,sevgililerimizi,çocuklarımızı öyle ayartacak şeyler yapıyorlar ki insanın çileden çıkması mümkün değil.
lafa gelince müslümanız ama müslüman ülke olarak en kötü şeyler de bizim başımızdan çıkıyor.ben kadın olduğum halde dışarda öyle şeyler giyinen hal ve hareketlerinin ölçüsünü bilmeyen kızlar var ki bakmamak için kör olmak lazım.
erkeklere hak vermek lazım ben zaten dışarda alacağımı göreceğimi görüyorum diyor bir de evlenip zorluk altına niye gireyim diyorlar haklılar da.ben ce sorunun yarıdan fazlası kadınlardan da kaynaklanıyor.
eskiden ana baba sözü,ayıp edep adap vardı çivisini çıkardılar maşallah bu dünyanın ALLAH böyle herkesi ıslah etsin aklına başına getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?