- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Herseyi hemen kendi hemcinslerimize yoralim dimi? Ne alakasi var kiyafetle...Bir erkek icinde olmadiktan sonra onunde ciplak bayan olsa genede birsey yapmaz. Yoldan cikmak isteyen onunden carsafla kadin gecse onada bakar. Ben yurtdisinda yasiyorum herkes istedigi gibi giyiniyor hic bir tane yabanci erkek yoldan cikip evini ailesini birakmiyor gozu disari bakmiyor ayartilmiyorda... koca dunyada bir bizim Turk erkegine mi mahsus azicik bacak, gogus gorunce yoldan cikmak???
Yapmayin Allahaskina digerleri de erkek degil mi yani? Bu savundugunuz ancak erkeklerin yaptigina hak vermek olur.Bizim erkekler bozuk demiyorsunuz da elalemin kizlari ayartti demeye getirmissiniz pes dogrusu.Musluman ulkeyiz tabiki ama bizdeki taciz laf atma hic biyerde yok.Baska yabanci ulkelere gittigimde laf attiklarinda o kadar insanin arasindan laf atan taciz eden insan bilin bakalim gene kim... bildiniz onca yabanci insan maalesef Turk erkegi! Musluman ulke oldugumuz kadar ahlaka onem verelim derken diz boyu ahlaksizlikda basini aldi gidiyor. Ama ahlaksizlik mini etek giyip dolasan mi o etegi giyeni kinayan mi yoksa etegi giyene rahat vermeyen taciz eden erkekler mi? Hangisi acaba?
Bence böyle bir erkek türü değil , böyle bir '' ilişkiye bakış açısı '' oluştu.
Kadın / erkek her ikisi içinde geçerli .
Evlilik , aslında içinde olmayan ya da olmaması gereken bir dolu ''göz korkutan örneklerle'' kaçınılan bir hal almaya başladı.
Bence genetiği ile oynanmış ya da oynanmamış herkes ister ; aşkı sonsuz ve huzurla yaşamayı ama yaşayamayacaklarına dair bir sürü boşanma , geçimsizlik örnekleri insanları korkutuyor artık .
Nerede o eski aşklargünlerine geri dönmeden de düzelecek gibi değil .
İmzasız elde ettiklerimiz , eskiden imzalı bile yaşanmayanların yanında yarışı çoktan kazandı .Daha kötüsü de samimiyetimizi kaybettik.
o bayanlara bakan erkek tabiki suçlu. bakmayan erkekler yokmu var.. dolusuna var...
ancak kadını sadece malzeme gibi sunuş yapılan kıyafetleride tasvif etmiyorum (bu benim görüşüm). yabancılara ihraç edilen kıyafetlerinde çok açık saçık olmadığını gözlerimle gördüm. ama bizde Cumhuriyet kadınına yakışacak kıyafet bulup giymek okadar zor ki.... eski kadınların kıyafetleri ne kadar şık ne kadar düzgünmüş..
Herseyi hemen kendi hemcinslerimize yoralim dimi? Ne alakasi var kiyafetle...Bir erkek icinde olmadiktan sonra onunde ciplak bayan olsa genede birsey yapmaz. Yoldan cikmak isteyen onunden carsafla kadin gecse onada bakar. Ben yurtdisinda yasiyorum herkes istedigi gibi giyiniyor hic bir tane yabanci erkek yoldan cikip evini ailesini birakmiyor gozu disari bakmiyor ayartilmiyorda... koca dunyada bir bizim Turk erkegine mi mahsus azicik bacak, gogus gorunce yoldan cikmak???
Yapmayin Allahaskina digerleri de erkek degil mi yani? Bu savundugunuz ancak erkeklerin yaptigina hak vermek olur.Bizim erkekler bozuk demiyorsunuz da elalemin kizlari ayartti demeye getirmissiniz pes dogrusu.Musluman ulkeyiz tabiki ama bizdeki taciz laf atma hic biyerde yok.Baska yabanci ulkelere gittigimde laf attiklarinda o kadar insanin arasindan laf atan taciz eden insan bilin bakalim gene kim... bildiniz onca yabanci insan maalesef Turk erkegi! Musluman ulke oldugumuz kadar ahlaka onem verelim derken diz boyu ahlaksizlikda basini aldi gidiyor. Ama ahlaksizlik mini etek giyip dolasan mi o etegi giyeni kinayan mi yoksa etegi giyene rahat vermeyen taciz eden erkekler mi? Hangisi acaba?
Bakmayan erkekler var tabi ki ama onlarda genelde asosyal olur çılgın değillerdir pek ilgi çekmezlerler bayanlar tarafından genelde ya kendi gibi biri ile evlilik yaşarlar yada keklenirler. Şimdiki kuşak farklı ilişkiler farklı erkekte değil sadece bu türeme çeşiti.
Kıyafet isteyen istediğini giyebilir haddimiz değil laf yarıştırmak taşıyabiliyor ise kaldırabiliyor ise giyer istediğini.
hanımefendi biz kimsenin giyimine karışmıyoruz
k.bakmayın ama tetileme kavramı var dilimizde hiç bir erkeği çarşaflı kadın tetiklemez ama giy miniyi bak bakalım eve sağsalim dönüyor musun siz yurt dışındaymışsınız ben konya dayım ve bizzat sahit oluyorum.ayrıca malesef erkeklerin %99 da var bu..ve biz gözümüzün önündekileri konuşuyoruz yabancı erkekler yapmaz demedik ki biz
ayrıca biz de biliyoruz ahlakın elbiseden geçmediğini sadece bu tür elbiseler erkeklerin gözünü doyurmaya dışarıya meyilini arttırıyor..
veee madem içinde olan erkek çarşaflı bayana bile sarkar vs ise neden malum genel...evlerinde çarşaflı kadın göremiyoruz duymuyoruz
biz bütün suç kadınlarda yada erkeklerde demiyoruz her iki cinsde de var diyoruz.ama biliyorsunuz ki atalarımızın sözü var dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek gitmezmiş(ne kadar bu sözden nefret etsem de)
tabiki kadında farklı artık... sadece erkek değil. zaten genelde alan memnun satan memnun durumu...
ona bakılırsa sanki yazdıklarımdan flörte karşıymışım gibi görünmüş.. eşimle evlendiğimde 30 yaşını çoktan geçmişti... 1,5 yıl flört döneminden sonra evlendim... şuan yaşım 29 oldum...
kuşakta sorun yok ki.. her zamanki gibi marjinal insanlar olacak..... herkezin doğrusu kendisine zaten. neden tartışma içinde buldum kendimi bilmiyorum.
Arkadasim ben o ornegi bosuna vermedim... Burada bu forumda adini hatirlamadigim bir uye fotograf paylasmisti . Kadin kapali idi ve 2-3 erkek carsafliydi sanirsam ve kafalarini cevirmisler resmen boyunlari kopucakmis gibi bi pozisyonda bayana bakiyorlardi. DEMEK istedigim adama bakacaksa senin topugun gozukse tesseturlu kiyafetin icinde nasil yurudugune bile bakar.
Ben ornegi bilerek verdim.Disi kopek sallamasa erkek kopek gitmezmis atasozu boyle bir durum icin kullanilamaz bile. Her tecavuzcu tacizci de ayni seyi soyler oldu. Artik korkumuzdan sokakta insanlarin yuzune bakip gulumseyemez olduk. Sirf kuyruk sallamis sanilmayalim diye. Farkettiniz mi bir asik suratli kadinlar ordusu heryerde!
Bir bayan guzel giyinmisse, tatli dilli konuskan ise ne malum o hareketlerinin AHMET 'e oldugu. Belkide Baris icindi o kiyafetler hareketler... her cekici guzel bayan hurra her erkegin pesinden gitmesi gerekmiyor. Belkide bayan giyinmeyi seviyor olabilir belkide hareketleri sevecendir. Bunlar bile kuyruk sallama sebebi herhalde. Zira gozgoze geldiniz diye pesinizden takip edip tanismaya calisan erkekler var ulkemizde yahu ! Daha nolsun pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?