böyle bir erkek türü türedi :S

zannedersin her ilişkide millet artık aynı evde yaşıyor ilk günden ilişkiye giriyor vs.. nereden çıkartıyorsunuz bunları yok kadınlar rahata alıştırıyormuş yok öyle bir şey erkekler parasal sebeplerle ve boşanmalarda kendilerine yüklenileceği için evlenmek istemiyor zira kariyeri parası olan belli yaşı geçmiş erkeği bir anda düzenli hayata alıştıramazsınız.

her şeyde kadını suçlamayı çok seviyoruz maşallah eskiden konuşulamıyormuş da şimdi neler oluyormuş eskiden kadınlar dövülür yerlerde sürüklenirmiş aileler okutmazmış daha 15 ine gelmeden evlendirirlermiş sanırım öyle olsun isteniyor bırakın insanlar özgürce yaşasınlar istediklerini karşı cinsi konuşmadan nasıl tanıyacak ki 1-2 tane uç örnek gördünüz diye hemen herkesi böyle yapıyor sanmayın.

Kızlar da hiç hata yok mu ? Erkek her türlü ihtiyacını görüyor kızlarımız da artık birlikte yaşama fikrini benimsemiş durumda evlenip niye sorumluluk altına girsin ki zatek karı kocadan farksız artık ilişkiler.

Mantık evlilikleri çoğaldı artık belli yaşa geldiğinde kızlarımızda erkeklerimizde mantığına uyguna bakıyor bence hele ki yeni nesil uçmuş durumda.

o bayanlara bakan erkek tabiki suçlu. bakmayan erkekler yokmu var.. dolusuna var...

ancak kadını sadece malzeme gibi sunuş yapılan kıyafetleride tasvif etmiyorum (bu benim görüşüm). yabancılara ihraç edilen kıyafetlerinde çok açık saçık olmadığını gözlerimle gördüm. ama bizde Cumhuriyet kadınına yakışacak kıyafet bulup giymek okadar zor ki.... eski kadınların kıyafetleri ne kadar şık ne kadar düzgünmüş..

Ben de bu adamlardan cok fazla goruyorum. Yakindan tanidigim birkacinin ortak ozelliklerini sayayim:

1. Birini sevmisler, ondan kazik yemisler , canlari yanmis.

2. Yanlarindaki kadina asik degiller ama kadin bunlara kor kutuk asik, pesinde divane........lakin adam sevmiyor iste, sevecegi de yok.
3. Laf olsun diye, yalniz kalmamak icin bu kadinla beraberler.

Bakiyorsun adam sana asik degil, asik olacagi da yok....adam da hakli, asik olmadigi biriyle neden evlensin? Zaten evlenme vaadi de vermemisse elinden ne gelir? Ya caresiz sekilde ben onu seviyorum diyip adamla beraber olmaya devam ediceksin, ya da adamin seni yeterince, aile olmayi isteyecek kadar sevmedigini kabullenip ayrilacaksin. Yani ya deveyi kabulleniceksin, ya da diyardan gidip karsilikli aski arayacaksin. Burda ben adama da suc bulmuyorum, evlenicem dememis yani beklentin olmasin demis, eee daha ne desin ? En azindan durust, karsisindakini oyalamiyor.

Burda biri bana 35 yasini gecmis , evlenmemis adamdan hayir gelmez demisti......yani cogu bu model oluyor.

Son düzenleme:

ne kadar doğruuuu

Bakmayan erkekler var tabi ki ama onlarda genelde asosyal olur çılgın değillerdir pek ilgi çekmezlerler bayanlar tarafından genelde ya kendi gibi biri ile evlilik yaşarlar yada keklenirler. Şimdiki kuşak farklı ilişkiler farklı erkekte değil sadece bu türeme çeşiti.

Kıyafet isteyen istediğini giyebilir haddimiz değil laf yarıştırmak taşıyabiliyor ise kaldırabiliyor ise giyer istediğini.

hanımefendi biz kimsenin giyimine karışmıyoruz
k.bakmayın ama tetileme kavramı var dilimizde hiç bir erkeği çarşaflı kadın tetiklemez ama giy miniyi bak bakalım eve sağsalim dönüyor musun siz yurt dışındaymışsınız ben konya dayım ve bizzat sahit oluyorum.ayrıca malesef erkeklerin %99 da var bu..ve biz gözümüzün önündekileri konuşuyoruz yabancı erkekler yapmaz demedik ki biz
ayrıca biz de biliyoruz ahlakın elbiseden geçmediğini sadece bu tür elbiseler erkeklerin gözünü doyurmaya dışarıya meyilini arttırıyor..
veee madem içinde olan erkek çarşaflı bayana bile sarkar vs ise neden malum genel...evlerinde çarşaflı kadın göremiyoruz duymuyoruz
biz bütün suç kadınlarda yada erkeklerde demiyoruz her iki cinsde de var diyoruz.ama biliyorsunuz ki atalarımızın sözü var dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek gitmezmiş(ne kadar bu sözden nefret etsem de)

erkekler cinsellikleriyle övünürken hiç ses etmeyen güruh şimdi güç kadına geçince tutuştu tabii oysa ortada asıl mesele evlilik kavramının artık anlamsızlaşması var yani gelişmiş ülkelerde evlilik oranları çok düşük ama böyle bizdeki kadar kadın cinayeti cinsel şiddet taciz vs.. yok. yapanların da önemli bir kısmı müslüman göçmen. ben isveç'ten biliyorm gelen müslüman türk arap vs.. neler yapıyorlardı artık polis tutuklamaktan bıkmıştı ama onlar bıkmadı..

demem o ki erkekler kadın isteklerimi karşılıyor diye değil üzerlerinde kadınlar kadar evlilik baskısı olmadığı için evlenmek istemiyor kadınlarsa hem toplum baskısı hem çocuk doğurma yaşı geçmesin diye evlenmeye niyetli çocukluktan öyle yetiştiriliyorlar çünkü oysa evlilik artık anlamsız bir şey imza hiçbir şeyi değiştirmez görüyoruz imza atan çiftleri eğer imzasız daha mutlu olacaksa çiftler öyle kalsın kime ne zararı var ki üstelik imzasız ilişkide erkekte kaybetme korkusu daha fazla oluyor bana bağlı öyle çekip gidemez kolayca diye düşünüp kadına yüklenemiyor. ama tabii bu bahsettiğim toplumun çok düşük bir kesimi için geçerli.

tabiki kadında farklı artık... sadece erkek değil. zaten genelde alan memnun satan memnun durumu...

sanki yazdıklarımdan flörte karşıymışım gibi görünmüş.. eşimle evlendiğimde 30 yaşını çoktan geçmişti... 1,5 yıl flört döneminden sonra evlendim... şuan yaşım 29 oldum...

kuşakta sorun yok ki.. her zamanki gibi marjinal insanlar olacak..... herkezin doğrusu kendisine zaten. neden tartışma içinde buldum kendimi bilmiyorum .

Arkadasim ben o ornegi bosuna vermedim... Burada bu forumda adini hatirlamadigim bir uye fotograf paylasmisti . Kadin kapali idi ve 2-3 erkek carsafliydi sanirsam ve kafalarini cevirmisler resmen boyunlari kopucakmis gibi bi pozisyonda bayana bakiyorlardi. DEMEK istedigim adama bakacaksa senin topugun gozukse tesseturlu kiyafetin icinde nasil yurudugune bile bakar.

Ben ornegi bilerek verdim.Disi kopek sallamasa erkek kopek gitmezmis atasozu boyle bir durum icin kullanilamaz bile. Her tecavuzcu tacizci de ayni seyi soyler oldu. Artik korkumuzdan sokakta insanlarin yuzune bakip gulumseyemez olduk. Sirf kuyruk sallamis sanilmayalim diye. Farkettiniz mi bir asik suratli kadinlar ordusu heryerde!

Bir bayan guzel giyinmisse, tatli dilli konuskan ise ne malum o hareketlerinin AHMET 'e oldugu. Belkide Baris icindi o kiyafetler hareketler... her cekici guzel bayan hurra her erkegin pesinden gitmesi gerekmiyor. Belkide bayan giyinmeyi seviyor olabilir belkide hareketleri sevecendir. Bunlar bile kuyruk sallama sebebi herhalde. Zira gozgoze geldiniz diye pesinizden takip edip tanismaya calisan erkekler var ulkemizde yahu ! Daha nolsun pes!

Ben yurtdisinda yasadigim halde yaz geldimi hep etek sort giyiyorum kimsede birsey yapmiyor. Eger sizin oturdugunuz yerdeki erkeklerin % 99 u yapabilecek konumda ise kusura bakmayin ama onlar terbiyesizliklerine kilif ariyor.Yabanci erkekler tetiklenmiyor mu yani onlar erkek degil mi? Zaten burda o kadar cok giyen var ki kimse donup bakmiyor bile milletin boyle seylerle ugrasicak vakti yok.

Son düzenleme:

Kuşak bence çok farklı eskiden kızlarımız gizli saklı yaşardı yaşayacağını şimdi çok daha geniş çok daha rahat eve erkek atan kızlarımız çoğaldı keza bende 30 yaşındayım bizim zamanımızda böyle değildi şimdi aşırı uçuklar kimi okulu bitene kadar kimi evlenene kadar marjinal ama o yüzden bir dengesizlikte var oluşturduğumuz toplumda.

evet çarşaflı kadına kimse bakmaz haklısınız.

bunu dillendirenler en fazla tecavüz ve tacizlerin kadınların en kapalı olduğu toplumlarda gerçekleştiğini görmüyorlar sanırım müslüman ülkeler tüm cinsel şiddet vakalarında en başta yer alıyor neden acaba?

genelevlerde türbanlı kadınlar da yer almaya başlamış son duyduğuma göre çünkü erkekler artık dar kıyafetli popoları sıkan elbiseli türbanlılardan çok hoşlanıyorlarmış internet forumlarında sözlüklerde de erkekler kendi aralarında konuşuyorlar güneş görmeyen tenleri ne güzel falan diye.

Kadınların hem cinsleri için adamın ihtiyaçlarını karşılıyorlar gibi bir tabir kullanması ne kadar acı...

Evlenmedim, evlenmeyeceğim, birlikte yaşıyorum (aslında yarı birlikte, haftanın belli günlerini ben ailemle, o çocuklarıyla geçiriyor) ve biri evliliğe ikna edilecekse o kişi benim

Biri bana erkek hegamonyası olmayacağına, zorla soyadımı değiştirmek zorunda kalmayacağıma, itaat edeceksin beklentisi olmayacağına , malıma mülküme göz dikilmeyeceğine, cemil cümle sülalesinin hayatımı karıştırmayacağına, sevgiyi muhafaza edebileceğine, bu yaşa dek edinmiş olduğum alışkanlıkları eleştirmeyeceğine, beni sömürmeyeceğine garanti versin, bugün evlenirim.

Yalnız olmamak adına denemedim mi, denedim hatta bununla ilgili açılmış bir konum bile var ama olmuyor işte. Şimdi rayına girmiş, dingin, duygularımı tatmin eden bir ilişkim var ve bu adamın ihtiyaçlarını gideriyor tabiriyle anlatılmayacak kadar detaylı bir konu. Eğer ikimizde zaman içinde gerekli görürsek evleniriz ama bir yaştan çok zor bunu yapmak. Bu ilişkimin sevgi ve saygı içermediği anlamına gelmez, ben kötü kadın değilim, o da kötü adam değil. Şu sitede evlilikle ilgili açılan konulara bakarsanız, evliliğe özenmemekte haklı olduğumu anlarsınız ki bu kişinin kendi görüşüdür. Toplum dayatıyor diye evleneceksem bunca yıl neden tek hakimi olduğum bir hayata emek verdim ?

Yapmayın arkadaşlar, hem cinslerinizi karalayarak bu konuları anlayamazsınız, evlilik diye bir kurum var diye evlenmeyen kötüdür, kullanılıyordur vs... diyerek sadece yozlaşırız. Herkes kendi hayatından mesuldür

devlet kurumunda çalışan sözleşmeli bir müdür tanıdığım var. ortalama 5 yıldır bi kızla çıktığını biliyorum. onuda 2 yıl önceden biliyodum, kız belli ki adamı çok seviyor. evlenmeyi istiyor, her fırsatta bu isteğini dile getiriyor.. bizim müdür açıkca bizle paylaşmıyo tabi nedenini ama bilenler biliyor, bana da söylediler..
güya seçimi bekliyomuş. kızada öyle söylüyomuş.. yani müdürlüğü seçimden sonrada devam edecek mi etmeyecek mi.
durumumu bileyim ona göre evlilik olacak demiş.
kızda yıllaaaaardır ööööyleee bekliyor garibimm...

şimdi ne yapsın bu kız? bunca emek verdiği, sevdiği adamı bıraksın mı? yoksa beklemeye devam mı etsin..

sadece bu kız değil ki, diyorum ya çevremde birsürüüüüü böyle insan var..
kimi görsem, kimin hikayesini duysam böyle..

bu erkeklere ne oluyor bu kadar yaaa

Çünkü erkekler evlenince özgürlüğün elden gideceğinden , çevredeki mutsuz , monoton evlilikleri görerek mutlu olamama korkusundan , maymun iştahlı olduklarından sadece bir kişiye bağlı kalmaktan çekindiklerinden ve en önemlisi bir evin , ailenin sorumluluğunu taşıyamayacağını düşündüklerinden korkuyorlar.. son olarak ;

Panpa (Oğuzhan Uğur feat. Bora Öztoprak) - YouTube dinlemelisiniz :)

Son düzenleme:
Evliliğin içi boşaltıldı gerçekten. Televizyonu açıp da " arabası olsun, evi olsun, hiç evlenmemiş olsun" bıt bıt bir dünya şey sayıp karpuz seçer gibi eş arayan dangalakları gördükçe insan evlilikten soğuyor. Bazı arkadaşların da söylediği gibi, "7-8 yıl erkek arkadaşını evliliğe ikna etmek için emek vermiş kız" olayını da saçma buluyorum. Evlilik bir amaç değil araç olmalı. Ne yani kadınların nihai amacı evlenmek mi? Bunun için mi yaşıyoruz? Tamam iyi güzel hoş sevdiğin insanla yuva kurmak ama, o yuvaya sahip olmak için sevmek değil, sevdiğin için o yuvayı kurmak gerekmez mi? Sanki tam tersi anlayışı var bazılarında. Herkes evlenecek diye bir şey yok. Ben mesela hiç bir zaman evlilik hayalleri kuran biri olmadım. Sevdiğim, istediğim biri çıkar karşıma ancak o zaman düşünürüm evlenmeyi.
Ayrıca bu konunun mini etek giyen kadınlarla ne alakası var çözemedim. Yine açık kapalı olayına geldi konu Hayret bir şey.

evlilik bir bakıma aile kavramının bu kadar da basit bir kavram olmadığını düşünüyorum. sağlıklı nesiller.. sağlıklı toplum için aile şart...

yabancı ülkelerde lise çağındaki çocukların çocukları olabiliyor... bu durum normal (!) gösteriliyor.. kendi istedi oldu.. ama diğer yandan zorla evlendirilmiş çocuğun çocuğu olunca insanlık ayıbı... iki durumun ikiside kötü.. biri ii biri kötü gösterilmemeli....

arkadaşın biri demiş ya. araplar felan suç işliyor orada diye... sadece mi... her kesimden iyi varsa her kesimden kötüde var... araplar kötü yok ingilizler kötü.. olacak iş mi... ona bakarsanız kendi öz kızına sürekli cinsel istismar eden adam yabancı ülkeden çıkmıştı... kadınları kaç yıl gün yüzü göstermemişti. dimi ama... kötüler sadece bizde yada müslüman toplumun içinde değil... her yerdeler....

hanmefendi ben o sözü kuyruğu yani kaşınan kızlarımız var onun için söyledim..
haklısın hep yanlış anlaşılma yüzünden asık suratlı olduk
ben sadece dediğim gibi kaşınan kızlarımız için dedim genelleme yapmıyorum
ben tesettürlüyüm ve gömlek etek kombin yapıyorum normal bir şekilde adamlar dönüp dönüp bakıyor böyle giyinsek bile ama kızlarımız(bazıları)dozunu kaçırıyor bir de kasıtlı başka hareketler de yapıyor ben bunları diyorum
ülkemizin her yönden çivisi çıktı ne diyelim burda ne desek boş hiç birşey değişmiyor..ALLAH hepimizi korusun sabır versin böyle insanları da ıslah etsin...yine de düşüncelerin için sağol

artık şu kafayı armut gibi sıkıp göğüsleri dimdik yapan türbanlı kızlar ilgi çekiyor ben bunu gördüm çok seksi geliyorlarmış erkeklere öyle yazıyorlar çeşitli konuşmalara da şahit oldum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…