• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Böyle bir durumda ne yapmamı önerirsiniz?

nars1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
2
0
0
Balıkesir
Merhabalar; yeni bir ev aldık ve kısmetse birkaç ay içinde taşınacağız.Aldığımız evin banyosu falan son derece güzel fakat evde önceden kiracı oturduğu için birkaç sorum olacak sizlere.

Sadece klozet kapağının değiştirilmesi yeterli mi? Yoksa tüm klozetin değişmesimi gerekiyor?Bunu daha çok hijyen anlamında soruyorum. Yine aynı şekilde duş kabini için geçerlimi?
Şöyle ki, banyo gayet güzel yani komple banyoyı değiştirmenin anlamı yok.Ama hijyen konusunda takıldım biraz;derin bir temizlikle bu iş hallolur mu dersiniz;ne önerirsiniz?

klozet kapagını degiştir klozetıde bol çamasır suyuyla temızle beklet hatta şu yogun olan çamasır sularından kullan adını soleyemıyorum anladın sen.. duş kabınınıde aynı şekılde çamasır suyuyla içini de kireç çözücüyle temizlersın duvarlarını da yanı fayansları yüzey temizleyıcıyle sıl durula...

Eşine tuz ruhu döktür beklesin sonra durula daha sonra çamaşır suyuyla yıkarsın bi kaç defa kapağıda değiştir güle güle oturun :)

bence de derinlemesine temizlikle olur boşuna masraf yapmayın, yeni alsanız bile sonuçta aynı temizliği o da gerektiriyor..

al eline d...... su büyük saplı fırçayı bide kova şaldır şaldır fırçayı d.. lu kovaya batır batır yıka klozete ve kabinin de içine dök sen fayansları yıkarken beklesin sonrada aç banyonun suyunu hortum takılıyorsa ne ala yıka ben duşun içinde ki hani elimize alıyoruz ya elduşu mudur nedir telefon gibi şey onunla heryeri durluyorum sonrada fayanslarsan başlayarak kuruluyorum kapısını da 2-3 saat açık bıraktımmı ohhhhhhhhh misssssss oluyor vaaalla seriyorum halısını havlusunu işlem bitmiştir))))))))kolay gelsin

Back
X