• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir durum yaşayan var mı

Bugün pazar diye aramadım. Kapalı olur tamirciler. Hafta içi de çalışıyorum akşam 6 ya kadar usta gelse beni bulamaz diye düşündüm o yüzden aramadım. Aidat dahil 6000 e oturuyorum haklısınız bedava oturmuyorum. Hiç de sevmem ev sahibiyle yüz göz olmayı. Bir çözüm bulunması gerek.
Ustalar 6dan sonra da gelir. Arayın siz bence.

Üst kata sormadım benim katımda 4 daire daha var 1+1 ama erkek memur onlar da. Utandım zillerine basıp sormaya.
Apartman grubu yok mu? Oraya yazsaydın.

Su az aktığı için kombinin bozulma ihtimali yüksek.

Evin su vanasını kontrol ettin mi? Belki biri yanlışlıkla vanayı kapatmıştır.

Apartman grubu yok mu? Oraya yazsaydın.

Su az aktığı için kombinin bozulma ihtimali yüksek.

Evin su vanasını kontrol ettin mi? Belki biri yanlışlıkla vanayı kapatmıştır.
Vana banyonun içerisinde. Onu kontrol ettim. Bence benim kata su çıkmıyor. Öyle tahmin ediyorum. Su az aktığı için de kombi ısıtmıyor bozuldu. Ev sahibine yarın mesaj atacağım.

Sizin il neresi? On beş bin çokmuş gerçekten. Benimkisi de şu an ucuz evet ama sıkıntılı işte. Gider kokusu oluyor arkadaşlarımı davet edemedim hiç bu sebepten. 8-9 bine tutuyor yeni atananlar aidat hariç.
Yozgat gibi bir yerde kiralar ucuz sehirden şehire göre değişiyor 6 bin Yozgata göre zaten ortalama normal bir kira

Kızlar merhaba 1+1 dairenin 3.katında oturuyorum. Ocak ayında taşınmıştım. Ev yoktu mecburen bunu tutmak zorunda kaldım o dönem. 1 haftadır suyun tazyiği kendiliğinden azaldı serçe parmağım kadar akıyor. Bir de bunun üstüne kombi bozuldu. Hafta içi çalışıyorum diye mesaj atmadım ev sahibine. Kettleda su ısıtıp öyle duş aldım. Bugün de pazar günü diye mesaj atmadım. Yine su ısıttım. Zaten oturduğumdan beri banyoda gider kokusu oluyordu her gün çamaşır suyuyla yıkıyordum. Bunların bir çaresi var mı sinir bozucu bir durum. Yoksa hiç uğraşmadan ev mi aramalıyım? Alt katımda iş arkadaşım oturuyor ona sordum su iyi akıyormuş ve gayet ısınıyormuş da. Koku problemi de yaşamıyormuş. 15 tane daire var benim başıma geldi ☹️
Sadece banyo çeşmesi mi yoksa tüm çeşmeler mi aynı?

Hayır ev sahibinin umrumda değil yaptır yaptırma.Soğukta oturamayacağım için mecbur yaptırdım.Arada emlakçı var zaten oda ev sahibi karışmaz diyor
benim ev sahibim de aynı şeyi yapmıştı. taşındıktan 3 ay sonra kombi arızalandı, aradım söyledim.
ben sağlam verdim sonuçta kışı geçirdiniz, onun tamiri size ait dedi karışmadı
aslında gayet de ev sahibinin karışması gereken bi konu çünkü demirbaş arızası var
bakımı kiracıya, tamiri ev sahibine aittir.
lakin biz de aynı şekilde soğukta duramayacağımız ve duş sorunu da yaşadığımız için eşek gibi kendimiz yaptırdık
kiracının mecburiyetinden yararlanıyorlar böyle konularda şe**fsizler . üstelik kombi kiracının kolayca bozabileceği bi alet de değil

ama konu sahibinin durumu sadece kombi bozulması değil
suyun az akma sorunu da var. tesisatla alakalı bi sorun olabilir. gider kokusundan da bahsetmiş
büyük çaplı bi sorun olabilir bunu şimdi halletmezlerse ileride başka daireleri etkileyecek boyutlara ulaşabilir
yani ev sahibinin ben karışmam diyebileceği bi durum yok ortada

konu sahibi sen bi an önce ara ev sahibini, anlat durumu.

Vana evin icinde demissiniz ama su saatinin yaninda ayri bir vana olur ona bakmaniz lazim.Sular idaresi eve gelince disardan okutup fatura kestigi yerde .

Kızlar merhaba 1+1 dairenin 3.katında oturuyorum. Ocak ayında taşınmıştım. Ev yoktu mecburen bunu tutmak zorunda kaldım o dönem. 1 haftadır suyun tazyiği kendiliğinden azaldı serçe parmağım kadar akıyor. Bir de bunun üstüne kombi bozuldu. Hafta içi çalışıyorum diye mesaj atmadım ev sahibine. Kettleda su ısıtıp öyle duş aldım. Bugün de pazar günü diye mesaj atmadım. Yine su ısıttım. Zaten oturduğumdan beri banyoda gider kokusu oluyordu her gün çamaşır suyuyla yıkıyordum. Bunların bir çaresi var mı sinir bozucu bir durum. Yoksa hiç uğraşmadan ev mi aramalıyım? Alt katımda iş arkadaşım oturuyor ona sordum su iyi akıyormuş ve gayet ısınıyormuş da. Koku problemi de yaşamıyormuş. 15 tane daire var benim başıma geldi ☹️
Gidere lavabo açıcı dökün 3 paketi birden dökün ev sahibini arayıp durumu bildirin

Back