Böyle bir durum yaşayan var mı

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.688
6.745
158
27
Kızlar merhaba 1+1 dairenin 3.katında oturuyorum. Ocak ayında taşınmıştım. Ev yoktu mecburen bunu tutmak zorunda kaldım o dönem. 1 haftadır suyun tazyiği kendiliğinden azaldı serçe parmağım kadar akıyor. Bir de bunun üstüne kombi bozuldu. Hafta içi çalışıyorum diye mesaj atmadım ev sahibine. Kettleda su ısıtıp öyle duş aldım. Bugün de pazar günü diye mesaj atmadım. Yine su ısıttım. Zaten oturduğumdan beri banyoda gider kokusu oluyordu her gün çamaşır suyuyla yıkıyordum. Bunların bir çaresi var mı sinir bozucu bir durum. Yoksa hiç uğraşmadan ev mi aramalıyım? Alt katımda iş arkadaşım oturuyor ona sordum su iyi akıyormuş ve gayet ısınıyormuş da. Koku problemi de yaşamıyormuş. 15 tane daire var benim başıma geldi

Ev sahibini niye aramıyorsunuz ki? Sonuçta bedava oturmuyorsunuz.
Bugün pazar diye aramadım. Kapalı olur tamirciler. Hafta içi de çalışıyorum akşam 6 ya kadar usta gelse beni bulamaz diye düşündüm o yüzden aramadım. Aidat dahil 6000 e oturuyorum haklısınız bedava oturmuyorum. Hiç de sevmem ev sahibiyle yüz göz olmayı. Bir çözüm bulunması gerek.

Çok iyiymiş 6000. Neresi?

Apartta kalan ve on beş bin altına ev bulamayan ben bu detaya takıldım evet
Sizin il neresi? On beş bin çokmuş gerçekten. Benimkisi de şu an ucuz evet ama sıkıntılı işte. Gider kokusu oluyor arkadaşlarımı davet edemedim hiç bu sebepten. 8-9 bine tutuyor yeni atananlar aidat hariç.

Yozgatın bir ilçesi. Faturalar hariç. Zaten küçük ve imkan olarak oldukça kısıtlı bir ilçe.
Anladım. Bence direkt ev sahibini arayın. Ustayı akşam altıdan sonraya ayarlar. Bir de kettleda su ısıtıp duş almak büyük zahmet gerçekten. Başkalarına rahatsızlık vermek benim de isteyeceğim bir şey hiç olmaz mesela ama alt kat iş arkadaşınıza falan gitseniz duş için olmaz mıydı?

Onu düşündüm ama iş arkadaşım yani çok bir samimiyetim yok. Kurumda kimsenin kimseyle samimiyeti yok. Duş aldıktan sonra aradım sordum o da baktı gayet akıyor ve ısıtıyor dedi. Zahmetli oldu gerçekten benim için

Üst kata sordun mu? Sana şu gelmiyorsa şu katmadan aynı sorun vardır

Bu arada apartmanlarda suyu üst katlara çıkartsın diye bir makine oluyor. O bozuk, çalışmıyor vs olabilir. Sen önce üst kata ardından yöneticiye git.

Birde su vanani kontrol et.

Bu arada apartmanlarda suyu üst katlara çıkartsın diye bir makine oluyor. O bozuk, çalışmıyor vs olabilir. Sen önce üst kata ardından yöneticiye git.

Birde su vanani kontrol et.
Diğerleri erkek memur utanırım onların ziline basmaya. Önce en iyisi yöneticiye mesaj atayım WhatsApptan. Sonra da ev sahibine. Yönetici sorsun benim katımdaki adamlara. Ekonomik özgürlük bilmem ne diye atandım ama hep aksilikler beni buluyor

Her katta 4 daire varsa, kendi üst katın yerine diğer 3 daireye ya da kendi katındakilere sorabilirsin.

Biz de son katta oturuyoz ve hidrofor takılana kadar aynı şeyleri yaşadım. Zorla bulaşık, çamaşır yıkayıp zorla duş alıyorduk. Yönetimin hidrofor taktırması lazım. Hane başı 2000 lira ödemiştik geçen sene hidrofor için.

Demek ki hidroforla alakalı. Kombili. Son 1 hafta oldu ne olduysa. Serçe parmağım kadar akıyor ve ısıtmıyor. Son kata su çıkmıyor sanırım. Suyu yeni yükledim makineye hani bitecek desem o da değil.

Bizimde doğalgaz bozuldu kışın ev sahibi karışmam diyor usta ayarlayıp parası neyse verip yaptırdık mecbur umarım sizinki insaflı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…