biz 2010 da evlendik , onlar 2007 de boşanmışlar ve boşanma davasını açan da hanımefendinin kendisi.bunların kağıtlarını gördüm.hatta eski bir email var onu yıllar önce yollamış okumuştum.boşanmayı kabul etmezsen seni süründürürüm işyerinde rezillik çıkarırım sen bilirsin şeklinde.hatta eşime "ben senden kurtulamayacak mıyım ya sen ne laftan anlamaz adamsın " diye bir sürü hakaret dolu laflar yazmış.şimdi işte anlayamadığım neden şimdi böyle yapıyor.çocuklarla bir sorunumuz da yok.daha yeni evliyken birgün bana bu kadın mesaj atmıştı kendisi işi varmışta kızı bakıcıdan alır mıymışım diye.alıp bakıcıdan taksiyle evine bırakmıştım hatta.öyle ilk ozaman görmüştüm onu.bi problem yaşamamıştım. galiba beni görmek istemişti.sonra böyle böyle zıvanadan çıktı. demin mutfakta kahve içtim , eşim özür diledi ama dedim buna dayanamıyorum.eğer dedim öyle devam edecekse al eşyanı git dedim.bakakaldı. telefonunu istedi.verdim.gitti odada mır mır konuştu onunla.duyamadım. geri geldi yanımda diyafonu açtı dedi ki eşim yanımda. bak gülay dedi biz bu işten bu tutumlardan zarar görüyoruz.biz başaramadık ama bana yapma dedi.kadın daha hala siz beni yanlış anlamışsınjz.sizinle işim yok benim sadece çocuklarını düşünüyorum diyor.dayanamadım gece mesaj atma eşimin iş yerine gelme yeter dedim.çat diye telefonu kapattı.ben de insanım ya.eşim oldu mu inandın mı bana diyor şimdi.
Uğraşmış zaten uğrasacağı kadar kadına bak bundan sonra uğraşmayacakmış. Aslında çocuklar biraz daha büyük olsa kendi telefonları olsa o kadın arada aracılık yapmasa çocuklarla baba ihtiyacı olduklarında haberleşse iyi olur ama sanırım yaşları kucukhay allahım yaa mesaja bakın.eşimin telden ekran görüntüsünü alıp sizinle paylaşıyorum.yorum sizin.yok böyle bişey diyorum.Eki Görüntüle 1723050
Uğraşmış zaten uğrasacağı kadar kadına bak bundan sonra uğraşmayacakmış. Aslında çocuklar biraz daha büyük olsa kendi telefonları olsa o kadın arada aracılık yapmasa çocuklarla baba ihtiyacı olduklarında haberleşse iyi olur ama sanırım yaşları kucuk
eşim çocuklarına ayrı anne baba tribi yaşatmamaya çalışıyor.doğal olarak seviyor çocuklarını.Ama bu kadın bu durumu kullanıyor.daha kaç saat önce konuştuk dedim bak eski eşine dönmek istiyosan açık söyle dedim.delirdin mi sen dedi.ben ondan resmen jiletle kazıyarak zor boşandım dedi.neler çektim bilmiyorsun dedi. peki dedim bu hergün her gece nedir beni de düşün dedim.haklısın dedi.konuşacağım bende dayanamıyorum diyor.çocuklar olmasa gidermiyim diyor
ya tamam cocuklar icin gidiyor anladik ta, mesela size sacma sapan mesajlar atmasini, is yerine borek goturmesini engelleyebilir, kadini arabayla evine birakmayabilir mesela. Kocaniz cocuklarinin annesi oldugu icin icgudusel olarak kadindan nefret bile etse korumaci yaklasiyor sanirim kadinda bunu kendisine ilgi olarak goruyor olabilir. Esiniz cocuklar soz konusu olmadigi zaman hatta konu cocuklar bile olsa kadina soguk mesafeli davransa, konustugu konular cocuklarla ilgili seylerin disina zerre kadar cikmasa kadin kendine hayatinizda bu kadar yer acamaz.
Erkekler bu konulari pek anlamiyor hatta umursamiyorlar, sizinde esiniz bitirmis kafasinda coktan dolayisiyla kadinin haddini asan yaklasimlarini umursamiyor , veya eski esini evine kadar birakmak , is yerine gelip ona borek getirmesi falan tuhaf gelmiyor ona.
Esinizle rahatsiz oldugunuzu paylasmalisiniz. Kadinin hayatinizin biraz daha disinda kalmasi icin cabalamasini isteyin.
Kör ölür badem gözlü olur derler,demek ki eşin ayrılınca kıymete binmiş bu kadının gözünde.Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa(((((
Bazi kadinlar oyle degil goz gore gore yuva ykmaya calisiyo okudugum kadariyla seytan dye adlandiriyorum oyle kadinlariklasik turk kadini falan degil bildigin gurursuz kadin klasik turk kadininda gurur olur adam seni birakmis bak kendi yoluna e kadin
Vala k.bakma canm esinde ne arabayla birakiyo tdefolsun kendi gitsinn bu ne bee madem alakn yokk arabaya almasii cokk sacma kadin yanii bu ne yapar ne eder adami bastan cikarrirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?