Böyle bir dert çeken var mı :(

üşenmeyip ilgilenip benimle duygu ve düşüncelerini paylaşan sizlere de çok teşekkür ediyorum.kimseyle konuşamıyorum içimde yaşıyorum bunu. allah kimseye evinde manevi maddi sıkıntı yaşatmasın inşallah.

Bosanma surecini daha farkli dusunmustum. Samimi sekilde paylastiginiz icin tesekkurler.Simdi biraz farkli bakmaya basladim acikcasi.Eger hersey bu sekilde gelisti ise size ve esinize fazla kabahat bulamam.
Telefonda konusurken de en iyisini yapmissiniz , bu sekilde bir anlik gelisme daha da iyi olmus.Eger kadinla alayci sekilde ugrasip , kadina biz mutluyuz gibi sinyaller verme yoluna girseydiniz cok daha fazla inatci olabilirdi.Eger yine devam ederse bence direk siz konusun kadinla."Bosanmak icin can attiginiz adami , gunde 1832 tane bahane ile aramanizdan ne anlamaliyim?Cocuklarinizi da surekli bu sekilde kullanmaya devam edecekseniz soyleyin ona gore aksiyonlar alalim" filan deyin , biraz rencidasyon yani.Ne yazik ki bazi insanlarin yuzlerine kabahatlari soylenmeyince kendilerini hep hakli ve ustun gorebiliyorlar sanirim bu da o tiplerden.

hay allahım yaa mesaja bakın.eşimin telden ekran görüntüsünü alıp sizinle paylaşıyorum.yorum sizin.yok böyle bişey diyorum.

hay allahım yaa mesaja bakın.eşimin telden ekran görüntüsünü alıp sizinle paylaşıyorum.yorum sizin.yok böyle bişey diyorum.Eki Görüntüle 1723050
Uğraşmış zaten uğrasacağı kadar kadına bak bundan sonra uğraşmayacakmış. Aslında çocuklar biraz daha büyük olsa kendi telefonları olsa o kadın arada aracılık yapmasa çocuklarla baba ihtiyacı olduklarında haberleşse iyi olur ama sanırım yaşları kucuk

bence kadın aranı acıp kocanı elinden alacak sen hiç aldiris etme kocanıd ufaktan uyar herzaman gönderme böregi kobul edip yememistir isallah yemissede benim burnuma kötu kokular gelir

Bence bu kadarıda biraz fazla olmuş , eşinizle konuşmanız şart yoksa hayatınız iyice zindan olur , anlaşılan eski eşinin pes ediceği yok , o yüzden artık sizin bir şeyler yapmanız gerek

evet maalesef çocuklar ufak.bu yaşta telefonu bende doğru bulmuyorum. mesajı gören hanımefendiyle biz uğraşıyoruz sanır. allahım sabırrr..

Sakın eşini suçlama şu aşamada.
Bence eşinin o kadına hiçbir ilgisi yok.
Çocukların hatrına böyle davranıyor.
Ama suçlar huysuzluk çıkarırsan itebilirsin bile

ya tamam cocuklar icin gidiyor anladik ta, mesela size sacma sapan mesajlar atmasini, is yerine borek goturmesini engelleyebilir, kadini arabayla evine birakmayabilir mesela. Kocaniz cocuklarinin annesi oldugu icin icgudusel olarak kadindan nefret bile etse korumaci yaklasiyor sanirim kadinda bunu kendisine ilgi olarak goruyor olabilir. Esiniz cocuklar soz konusu olmadigi zaman hatta konu cocuklar bile olsa kadina soguk mesafeli davransa, konustugu konular cocuklarla ilgili seylerin disina zerre kadar cikmasa kadin kendine hayatinizda bu kadar yer acamaz.
Erkekler bu konulari pek anlamiyor hatta umursamiyorlar, sizinde esiniz bitirmis kafasinda coktan dolayisiyla kadinin haddini asan yaklasimlarini umursamiyor , veya eski esini evine kadar birakmak , is yerine gelip ona borek getirmesi falan tuhaf gelmiyor ona.
Esinizle rahatsiz oldugunuzu paylasmalisiniz. Kadinin hayatinizin biraz daha disinda kalmasi icin cabalamasini isteyin.

konuyu KK da açıp tartıştığımı söyledim eşime. tek tek okudu yorumları.önce biraz rengi attı. sonra güldü.bana sarılıp özür diledi.beni KK da infaz edeceksiniz bu belli dedi dedim al bir sürü insandan gelen yorumları kendin okudun dedim.aç gözünü dedim.senin umursamaz tavırların bize neler yapıyor ve yapacak dedim. aklını başına toplamazsan biz diye bişey kalmayacak dedim. " o böreği yemedim yanımdaki elemanlar yedi " dedi.peki sabaha kadar ne yaptınız çocuk hasta diye gittin de dedim.çocuk bana nolur benimle kal odamda bu gece demiş.hadi ona da peki dedim.bundan sonra olursa evden ayrılacağımı açıkça beyan ettim.tabi bu iş boşanmaya gider.ben hergün hergün bu cinneti yaşamak için sana evet demedim dedim.allah kitap söz verdi tavır koyacağına. .görcezzzz bakalımmmm

Kör ölür badem gözlü olur derler,demek ki eşin ayrılınca kıymete binmiş bu kadının gözünde.

bence adamda meyilli gidip yanina sabahlara kadar ne yapıyomuş o kadin çagırdıgı zaman sende git bakalım ne yapacak

klasik turk kadini falan degil bildigin gurursuz kadin klasik turk kadininda gurur olur adam seni birakmis bak kendi yoluna e kadin
Bazi kadinlar oyle degil goz gore gore yuva ykmaya calisiyo okudugum kadariyla seytan dye adlandiriyorum oyle kadinlari

kocana börek götürüyor kocan arabasıyla onu bırakıyor falan ne garip bir ilişkiniz var yani kocan bari eski karısını eve getirsin birlikte yaşayın

Vala k.bakma canm esinde ne arabayla birakiyo tdefolsun kendi gitsinn bu ne bee madem alakn yokk arabaya almasii cokk sacma kadin yanii bu ne yapar ne eder adami bastan cikarrirr

Benim eşimin eski eşide tam tersi çocugu bile icra ile gösteriyor, eşimin numarası onda yoktur, onun numarası da eşimde yoktur, evlenmiş ordanda çocugu olmuş gerçi ama bende icra ile çocugu vermesine anlam veremiyorum, çocugunun piskolojisini hiç düşünmüyor

Kadın neden kocanıza yavrum demiş o kısmını anlamadım...???
Börek yapıp götürme amacı ne eşin ne tepki veriyor buna. Böreği yemiş mi mesela??
Bir de eşinize o kadar güvenmeyin takip edin bence...
Bu şekilde barışan çiftler var.

Vala k.bakma canm esinde ne arabayla birakiyo tdefolsun kendi gitsinn bu ne bee madem alakn yokk arabaya almasii cokk sacma kadin yanii bu ne yapar ne eder adami bastan cikarrirr

Aynen öyle hatta adamın kanına girip bir punduna getirip beraber olan hamile kalan eski eş vakası biliyorum.
Adam da 2.eşinden ayrılıp yeniden eski eşiyle evlendi.
Ben adamda da suç buldum çocuklarının annesi olabilir ama ölçülü görüşmek zorunda.
Maşallah arabalara binmeler börek getirmeler fazla geniş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…