• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir dert çeken var mı :(

konuyu KK da açıp tartıştığımı söyledim eşime. tek tek okudu yorumları.önce biraz rengi attı. sonra güldü.bana sarılıp özür diledi.beni KK da infaz edeceksiniz bu belli dedi :KK57: dedim al bir sürü insandan gelen yorumları kendin okudun dedim.aç gözünü dedim.senin umursamaz tavırların bize neler yapıyor ve yapacak dedim. aklını başına toplamazsan biz diye bişey kalmayacak dedim. " o böreği yemedim yanımdaki elemanlar yedi " dedi.peki sabaha kadar ne yaptınız çocuk hasta diye gittin de dedim.çocuk bana nolur benimle kal odamda bu gece demiş.hadi ona da peki dedim.bundan sonra olursa evden ayrılacağımı açıkça beyan ettim.tabi bu iş boşanmaya gider.ben hergün hergün bu cinneti yaşamak için sana evet demedim dedim.allah kitap söz verdi tavır koyacağına. .görcezzzz bakalımmmm

Valla bu kısmında gözlerim kocaman açıldı şu anda nasıl gidip de kalır??
Sizi de götürseydi keşke.

konuyu KK da açıp tartıştığımı söyledim eşime. tek tek okudu yorumları.önce biraz rengi attı. sonra güldü.bana sarılıp özür diledi.beni KK da infaz edeceksiniz bu belli dedi :KK57: dedim al bir sürü insandan gelen yorumları kendin okudun dedim.aç gözünü dedim.senin umursamaz tavırların bize neler yapıyor ve yapacak dedim. aklını başına toplamazsan biz diye bişey kalmayacak dedim. " o böreği yemedim yanımdaki elemanlar yedi " dedi.peki sabaha kadar ne yaptınız çocuk hasta diye gittin de dedim.çocuk bana nolur benimle kal odamda bu gece demiş.hadi ona da peki dedim.bundan sonra olursa evden ayrılacağımı açıkça beyan ettim.tabi bu iş boşanmaya gider.ben hergün hergün bu cinneti yaşamak için sana evet demedim dedim.allah kitap söz verdi tavır koyacağına. .görcezzzz bakalımmmm
Pardon....Gece 4 te eski karısının evine gidip ordamı kalıyor.......................Pes diyorum dahada bişey demiyorum.O kadında nasıl bi yüzsüzse beni unutamaz diyor sana..Bi anda çocukları kullanıp adama yaklaşmadığını nerden bileceksin.Çocuk Öksürüyormuş!!!!! İNANMIŞ OLAMAZSIN.

Standart kaybedince değerini anlayan kadın tipi. Siz huzursuz mutsuz olun hatta ayrılın diye yapıyor. Siz ayrılsa niz asla eski kocasıyla ilgisi kalmaz. Boşver bol bol dua et eşini sakin ona itme.

Ben birsey anlamdim cok k. Bakmayin tamam tabiki babalari ihtiyacam duyacaklardır elbelt çünkü babadir lakin bunu fırsat bildigini esiniz anlamamis mi acaba ki gecenin 4 ünde kalkip yanina gidiyor öyle birsey olduğunda siz neden gitmiyorsunuz yanında diyin ki cok merak ederim bende gelecegim diyebilirsiniz yasadiginiz cok zor vmbir durummus iyi ki hasta olmamissiniz kadın cok iyi fırsat biliyor bence is yerine börek götürmek ne demek kaldı ki esinizde onu eve bırakması yani be diyelim Allah yardimciniz olsun bence pasif durmayin ama o cocuklarin hic bir gunahi yokken arada böyle kullanilması bile cok kötu

Yani zaten esin tavir koymasa sen kadinla istedigin kadar konus hic bisey degismezdi. Esin biraz cesaret vermis tabi o da bi guzel kullanmis bu durumu. Cocuklar pizza isterse eve soyler bidahakine ya da beraber goturursunuz pizzayi madem cocuklarla araniz iyi. Acil bisey olup gece ararsa mazeret bildirsin ve yine beraber gidin. Esin tek giderse asla orda kalmasin ne demek ya onun evinde kalmak? Borek getirdiginde kabul etmesi de eve birakmasi da yanlis. Cunku kadin art niyetli e sen de rahatsiz oluyosn esin bunlari bile bile bu kadar rahat davranmamaliydi. Tum bunlarin yaninda guzel olan bisey var o da esinin herseyi sana anlatiyor olmasi yoksa inan daha cekilmez olurdu. Umarim simdi esin sozunde durur yoksa gercekten hic kimsenin kaldiramayacagi bi duruma donecek is.

Niye önce sizden ayrı konuşup sonra yanınıza geliyor? Ben takardım bunu, yani birinden şüphem varsa anlaşıyorlar önce diye düşünürdüm. Kadının konuşmaları gerçekçi gibi duruyor ama bilemedim, eş fazla yumuşak. Umarım bundan sonra düzelir.

Eşiniz o mesajı görüp gülmekle mi yetiniyor?
Sonuçta kadın resmen ben eşine ne istersem yaptırırım diyor,eşinizde paylaşılamayan adam pozisyonunda zevkten dört köşe gülüyor.
Sorsun eski eşine, neden böyle mesajlar atıyorsun?Amacın ne diye.
Eşinizin sesi çıkmadığı sürece siz daha çoook yıpranırsınız.

Sen esinin eski esinden cok cok daha guzel olmalisin ki butun bunlari kiskancligindan yapiyor gibime geldi. Maksati aranizi acmak, seni huzursuz etmek besbelli.
Senin yapacagin tek sey esini o kadinla basbasa birakmamak. Evine cocuklari bahane ederek cagirdiginda esinle birlikte gitmek. Ki evine gittiginde esinle aralarinda bir sey oldugunu sanmiyorum. O kadinin amaci seni kiskandirmak, yuvaniza zarar vermek.
Esini sevseydi zaten kadinlik yapardi ve bosanmazdi.
Allah akil fikir versin oyle piskopatlara ne diyeyim.

Arkadaşlar böyle birşey olamaz yaaa..eşimle konuştum bugün uzun uzun kendi hislerimden ve nasıl rahatsız olduğumdan bahsettim.bu konuşmayı da herzaman gittiğimiz biryer vardı orada yapıyorduk.ev ortamında dır dır şeklinde değil de karşılıklı kahve içerek konuşalım istedim.ama neee takkkkk mesajj whassaptan. "araba işini naptın"
..............
araba istiyormuş çocuklarla bi yere gidemiyomuş...kafede çok kötü kavga ettim ağladım ve o şekilde eve geldim.arkamdan eve geldi.şuan çok kötüym.o da evde . kapıyı kilitledim almadım odaya önce. ağzıma geleni saydırdım.yanımda telefon açacaksın konuşacaksın aramıycak kafasına göre çok acil bişey olmadıkça dedim.geceleri aramıycak seni çağırmıycak dedim. işyeri de gelmiycek dedim. bağırdım durdum.sürekli haklısın dedi.yarın konuşcam yanında sakin ol deyip duruyo. yeter ama yaaa. . araba istiyormuş yaa. biz daha ikinci eli zor aldık yaa..offff offffff
Araba istiyor ve eşiniz eski eşine bu konuda açık kapı mı bırakıyor?
Çalışsın alsın,eski esinden nasıl isteyebiliyor anlamadım.

Bosanma surecini daha farkli dusunmustum. Samimi sekilde paylastiginiz icin tesekkurler.Simdi biraz farkli bakmaya basladim acikcasi.Eger hersey bu sekilde gelisti ise size ve esinize fazla kabahat bulamam.
Telefonda konusurken de en iyisini yapmissiniz , bu sekilde bir anlik gelisme daha da iyi olmus.Eger kadinla alayci sekilde ugrasip , kadina biz mutluyuz gibi sinyaller verme yoluna girseydiniz cok daha fazla inatci olabilirdi.Eger yine devam ederse bence direk siz konusun kadinla."Bosanmak icin can attiginiz adami , gunde 1832 tane bahane ile aramanizdan ne anlamaliyim?Cocuklarinizi da surekli bu sekilde kullanmaya devam edecekseniz soyleyin ona gore aksiyonlar alalim" filan deyin , biraz rencidasyon yani.Ne yazik ki bazi insanlarin yuzlerine kabahatlari soylenmeyince kendilerini hep hakli ve ustun gorebiliyorlar sanirim bu da o tiplerden.
Bana da esim zorla hayatimdan kazimis kadini demistin zorla cikarmis demistin burdada kadin esine hakaret ettgini yazmissin bosanmasi icin esini zorladigini yazmissin celiskili yaziyorsun inanmistim sana ve uzulmustum arkadasim

Bana da esim zorla hayatimdan kazimis kadini demistin zorla cikarmis demistin burdada kadin esine hakaret ettgini yazmissin bosanmasi icin esini zorladigini yazmissin celiskili yaziyorsun inanmistim sana ve uzulmustum arkadasim

Sanirim konu sahibine cevaben yazildi bu . Yada ben anlayamadim.

sen nasıl sabırlısın maşllah yaaa şuan şaşkınlıktan öleceğim.yalnız eşinin o kadına bu kadar anlayışlı davranmasına izin verme:KK57:

Ya siz kadınla konuşun ya da eşiniz konuşsun. Böyle giderse bu kadın istediğini elde eder ve sizin aranızı açar.

Bidaha kadının evine evinin önüne eşin tek başına gitmesin sabaha karşı bile olsa sende git. Eşin sensiz gider yada sen kal ben giderim yorulma derse bir oyun oynadıkları açık ve nettir. Arabayı da çalışıp alsın hanımefendi. Öyle totosunu yayıp strateji gelistireceğine gitsin çalışsın insan gibi.

kadın baya baya sizi ayırmaya uğraşıyor bence. hani onlar boşanmış siz öyle evlenmişsiniz bu gayet normal. eşiniz boşanmamışken ilişkiniz başlamadı değil mi?
bence burada eşinizde de kabahat var. yani madem boşanalı 8 yıl oldu ne bu yavrumlu msjlar falan hayırdır? mesafeli olsun o da. siz de ikinci evliliğinizi yapmış olsaydınız eski eşinizle bu şekilde görüşseydiniz neler olurdu acaba. ayrıca eşiniz de bu ilgiyi gösteriyor ki bu kadın size, o beni unutamaz diye msjlar atıyor. bence hiç hoş bir durum değil. bu duruma bir el atmanız lazım.

Sürekli kadın bana mesaj atıyor diyorsunuz, neden kadının telefonunu engellemiyorsunuz. Siz neden muhatap oluyorsunuz ki ?
Ayrıca eşiniz megafonu açmadan önce odada mırıl mırıl ne konuştu, neden sizin yanınızda direk aramadı karşı tarafı.
-- Şimdi eşimin yanında megafonu açacağım alttan al olur mu. (danışıklı dövüş) demiş olabilir mi?
Eşiniz resmen size başka karşı tarafa başka konuşuyor.

Birde ayrıldıklarında bu kadın hamilemiydi ?

aaaaa ! yeter artik arkadaslar.yardimci olundu bitti..siz yazdikca eskiler tazeleniyo...konu sahibi sorunu esiyle çözdügunu acikladi.insaallah o arsiz kadinlada cözerler beraberce sorunu..

siz ne hayal etmiştiniz?
cocukları sadece seveceğinizi mi :KK49:
Evlenmeseydiniz
görüyorsun ki alan memnun satan memnun

merhaba arkadaşlar. ..
bazı arkadaşlara hitaben öncelikle bir konuyu açığa kavuşturmak istiyorum.Çelişkili yazmışsın diyen olmuş .çelişki fln yok.neyse ne olmuşsa onu etmişimdir.Bazı arkadaşlar da sen mi ayırdın diyor.Ben ayırmadım 2007 de boşanmışlar .biz 2009 da tanıştık 2010 da evlendik.nasıl ben ayırayım tanımadığım birini.Ayrıca ben kimsenin kimseyi ayırabileceğine de inanmıyorum.Örneğin eşimin bana sevgisi biterse ona veya başkasına gider .Kadın içinde böyle. Ayrılma işi kişisel bir karar bence..neyse..

Son 2 gündür problem yaşamıyorum.Akşam yemeğimizi yiyip vakit geçirip uyuyoruz.Umarım böyle devam eder.Allah kimselere huzursuz ev hayatı vermesin.Burda beni dinleyen derdime ortak olan arkadaşlara her ne kadar tanımasamda sıcaklığınızı hissettim.KK çok büyük bir aile .Deli dolu herşeyin olduğu biryer.Diğer forum konularında da gezindim neler öğreniyor insan.İyi ki varsınız. ..:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa :KK43:(((((

eşinin o kadına döneceğini sanmam.. ama klasik erkek işte paylaşılmıyor olmaktan dolayı başı dönmüş belli..
ben olsam çok net bir şekilde artık tercih yapması gerektiğini tavrını koyması gerektiğini söylerdim..
bir de saat kaç olursa olsun çocuklar için çağırdığında sen de beraberinde git.. adamı yalnız bırakmadığını göster.. bi saatten sonra kadın da bıkar..

Back