• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir dert çeken var mı :(

sabahın bu saatinde derdime ortak olan tüm dostlara teşekkür ediyorum.her neredeyseniz sizlerle konuşmak bile insanı hafifletiyor..
c2815898-a13e-4cfb-8ca2-8c2be02dd509.jpg

Yemin ederim o kadını öldürüm ben olsam.
Böyle şeylere hiç taviz veremem.

esin kadinin ne oldugunu bile bile neden surekli gidiyor abla ? tamam anladik kadin manyak ama esinde de biraz hata var yani kusura bakma gozunu ac cocuk sunu bunu istedi diyorsa on defa da ayni halti yemisse bu kadin ben erkek olsam once cocugumu arar sorarim ona gore giderim ya da gitmem... ya da madem cocuklari silah yapiyor sende iyi anlsiyorsun cocuklarla en azindan 1 2 hafta yanima alir kadinin yaptiklarina bakarim ne yapacak elinde cocuklar yokken saka gibi ama kusura bakmayin esinizde suclu

Hep kadını kötülemişsiniz evet kadın saplantılı olabilir ama kocanız da tamamen suçsuz değil yani kadın iş yerine börek götürünce tersleyip gönderememiş de evine araba ile mi bırakmış ?
Kadın o kadar samimi davranmış ve Eşiniz de haklısın konuşucam demiş bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtene kadar çoktan konuşup araya mesafesini koyup sizi o duruma düşürmemeliydi...
Bide kadın gece 4 de arıyo çocuk öksürüyo diye kocanız da arayıp ne olduğunu konuşmak yerine atlayıp gidiyor ve sabah 10 da geliyo o saate kadar ne yapmış neden gecikmiş sormadınız mı ???
Kadının size attığı msjları gördüğü halde o kadına çıkıp da sen ne hakla böyle bi msj atarsın bi daha karımı rahatsız etme diyemiyor mu ???
Kocanızın o kadından bi çekincesi mi var ki her dediğini yapıyor.

ayrılmalarına ben sebep değilim.başka kadınlar olmuş.eşimle arkadaş ortamında tanıştım.tanıştığımda boşanmıştı ve ingiliz bi kız arkadaşı bile vardı ozaman.ben herzaman neden eski eşinden boşandın diye sordum evlenirken.bu kadın buna hiç değer vermemiş.ben hep aile olayım dedikçe o beni itti, cinselliğe yanaşmadı,sabah önüme kahvaltıyı akşam yemeği canı isterse koydu aileme saygı göstermedi ve hatta beni yatak odasından kovup oturma odasında yatmaya mahkum etti şeklinde bana anlattı.Bunu hep borca fln sokmuş zor ödemiş ozamanlar.Eşim başta insani bunalımlar geçer sanmış.Ama bu şekilde yıllar geçmiş.bakmış tek taraflı çabalıyor olmuyor bu sefer içki içme geceleri sokaktan gelmeme fln derken o da ondan iyice soğumuş.bu kez bayan arkadaşlar bulmuş.kadın bunlara bile takmamış.Bana para ver de naaparsan yap diyomuş.şimdi mi aklına geldi değerli oldu anlamıyorum ki..evlilik kutsaldır da olmuyorsa olmuyordur birşeyler.bizi takıntı etti kafayı yiicem.çocuklar olmasa yapacağımı biliyorum da ben de o çocukları çok seviyorum işte.sonuçta anneleri.offf allahım yaa :KK43:(((

böyle olur zaten,kıymetini bilmez zamnında ,eski kocası yeni eşiyle mutlu kendi bir düzen kuramadı sizin huzurunuzu kaçırmaya çalışıyor,mümkün olduğu kadar sinirlerininize hakim olun,bilerek yaptığı kesin amacına ulaşmasın.

Ne boregi ya?
Cocuklarin acil durumunda iyi kotu gununde gorusmeye tamam da boregi alip esinin isyerine gidecek samimiyeti nerden bulur bu insan?
Onu da gectim sana nasil mesaj atar?
Esini al karsina konus restini cek olmadi kapinin onune koy defolsun gitsin bu ne yuzsuzluk piskinlik uyuz oldum sabah sabah

offf ben bu kadınla karşıma alıp konuşsam çok mu dümbük gibi bi duruma düşerim acaba o_O

o kadinla konusacaginiza esinize sinirlarini cizmesi icin rest cekin.
bu nedir ya? benim oglumda 3 gundur gece oksuruyor,esim ise gidecek diye gidip yan odaya gecip yatmasini ben istedim.
gece oksuren cocuga babasi napsin Allah askina?
b.kunu cikarmis bu kadin,esinizde atlamasin her duruma ama..
tmm cocuklari tabi ki ilgilenicek ama sabahin 4ude gidip 10da donmek nedir?
eski esini arabayla gidecegi yere birakmak nedir?
bence esinizin sinirlari cok gevsek,tlfda sifre yok gizlimiz saklimiz yok diye hudut asilmis.

Konu da baya bi abartı gördüm sanki senaryo yazılmış gibi "kör ölünce badem gözlü olurmuş "

Ruj,börek,toka gece mesajı çok tuhaf

Eşiniz bu kadar da saf olamaz yani varsayalım bunların hepsini yaşıyorsun

Ben bi kadının kesinlikle bu kadar tepkisiz eli kolu bağlı kalacağını hic sanmıyorum helede bizim gibi türk kadının

O kadar sakin yazmışsınız ki sanki siz değilde başkası yaşıyormuş gibi

Size tavsiyem sorun eşinizde onunla çok sert bi şekilde konuşun
Madem eşi bu kadar niye ayrılmış
Zaten huyunu biliyormuş her aramasinda gidiyo

Bende eşimin ikinci eşiyim
Çocukları yok kesinlikle hiç görüşmemişler kız başka şehirde
Ama kesinlikle kabul edemezdim
Eşindeki rahatlıkta nedir
Sizin o ikinci eşiniz olsaydı ve aynı durumu siz yaşatsaydınız ne derdi acaba

Arkadaşlar böyle birşey olamaz yaaa..eşimle konuştum bugün uzun uzun kendi hislerimden ve nasıl rahatsız olduğumdan bahsettim.bu konuşmayı da herzaman gittiğimiz biryer vardı orada yapıyorduk.ev ortamında dır dır şeklinde değil de karşılıklı kahve içerek konuşalım istedim.ama neee takkkkk mesajj whassaptan. "araba işini naptın"
..............
araba istiyormuş çocuklarla bi yere gidemiyomuş...kafede çok kötü kavga ettim ağladım ve o şekilde eve geldim.arkamdan eve geldi.şuan çok kötüym.o da evde . kapıyı kilitledim almadım odaya önce. ağzıma geleni saydırdım.yanımda telefon açacaksın konuşacaksın aramıycak kafasına göre çok acil bişey olmadıkça dedim.geceleri aramıycak seni çağırmıycak dedim. işyeri de gelmiycek dedim. bağırdım durdum.sürekli haklısın dedi.yarın konuşcam yanında sakin ol deyip duruyo. yeter ama yaaa. . araba istiyormuş yaa. biz daha ikinci eli zor aldık yaa..offff offffff

Tipik eski eşlerden birinin diğerinin peşinden koşma hikayesi, çocukları bahane ederek.. Sanırım eşinizin eski eşi evliyken bu kadar memnun değildir eşinizden.. Şimdi eşinizin çocuklara olan zaafını kullanıyor.. Aslında bir nevi intikam bu.. Umarım eşiniz uyanır.. Sanki 2 kadın arasında kıskanılmaktan memnun gibi.. Umarım aklını başına alır..

Öncelikle sakin olun demek istiyorum.
Sakın eski eşle konuşmayın , kadının derdi huzursuzluk çıkarmak zaten amacına ulaşmasın.

Eşinizde ayrı bir dünya ne demek iş yerine börek getirmek?
O börek geldiği gibi o kadının gözü önünde çöpe atacaktı onu.
Madem jilet gibi kazıyarak boşandı niye şimdi yüz veriyor?

Arabayı eşin alacak değildir herhalde model önerisi için sormuştur.

Ya eşinizde hata çok ,restini çekseydi böyle olmazdı.Ararsa açsın çocuklarla ilgili değilse yüzüne kapatsın yani koca adam bilmiyor mu nasıl mesafe koyulur ,hoşuna mı gitmiş ne yapmış.

tatlim esinle ciddi konusmalisin bu durumu bak bugun tamam bisey olmayabilir ama yarin ne olur bilinmez

Suç eşinde o mesajı eşini gösterdiğinde oda eski karısını arayıp bir güzel ağzının payını verecekti ve iş yerine börek vs götürdüğünde eşin asla kabul etmeyecekti,esin sesini çıkarmıyomuş ki e kadın da yüz bulmuş çok çirkin bi durum

Çok can sıkıcı...
Yalnız bu durum eşinin de hoşuna gidiyor gibi. Eşinin empati yapmasını sağla, belki o zaman seni anlar.

eşimde hata var.yok demiyorum. fazla yumuşak davranıyor.eğer yanımda o konuşmayı yapmasın ben elime ipleri alacam. kadın şaka gibi.ayrıldıysan bu iş bitmiştir sonuçta.çocuklarla ilgilenecek tabiki. demin tepsi hazırlamış sehpaya gel yiyelim beraber dedi canım istemiyor.odamda yatıyorum öylece.kavgacı bir tip de değilim ki ortalığı yıkayım.teşekkür edip odama çekildim.oysa böyle olmayabilirdi.telefonuma içerden mesaj yazıyor bana.bu gece küs müyüz diye.offf bazen deli bir çiftin heyecan olsun diye beni aralarına alıp oynadıklarını düşünüyorum.manyak manyak şeyler geliyor aklıma yaa.

Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa :KK43:(((((
Herseyi gectim de mesajdaki yavrum kelimesi nee oylee.. s.rim o kadinin agzina.. bide bana o beni unutamaz falan tribine girmiş gerzek.. eşinizde bir mesafe koysun bi cocuk öksurdu diye burnu akiyor diye beni arama gecenin 4unde desin.. bunlari ona anlatin sizde tepkinizi koyun oyle bir mesaj bidaha gelirse gece.. sizde diyinki isimiz yeni bitti duşta yazin geri.

Back