- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Arkadaşlar böyle birşey olamaz yaaa..eşimle konuştum bugün uzun uzun kendi hislerimden ve nasıl rahatsız olduğumdan bahsettim.bu konuşmayı da herzaman gittiğimiz biryer vardı orada yapıyorduk.ev ortamında dır dır şeklinde değil de karşılıklı kahve içerek konuşalım istedim.ama neee takkkkk mesajj whassaptan. "araba işini naptın"
..............
araba istiyormuş çocuklarla bi yere gidemiyomuş...kafede çok kötü kavga ettim ağladım ve o şekilde eve geldim.arkamdan eve geldi.şuan çok kötüym.o da evde . kapıyı kilitledim almadım odaya önce. ağzıma geleni saydırdım.yanımda telefon açacaksın konuşacaksın aramıycak kafasına göre çok acil bişey olmadıkça dedim.geceleri aramıycak seni çağırmıycak dedim. işyeri de gelmiycek dedim. bağırdım durdum.sürekli haklısın dedi.yarın konuşcam yanında sakin ol deyip duruyo. yeter ama yaaa. . araba istiyormuş yaa. biz daha ikinci eli zor aldık yaa..offff offffff
Araba mı kac yasında bunun cocukları ya ? Koy ağırlıgını sımdı tavız verırsen bır daha olmaz . Cabuk vazgecme sakın .