Böyle bir dert çeken var mı :(

Araba mı kac yasında bunun cocukları ya ? Koy ağırlıgını sımdı tavız verırsen bır daha olmaz . Cabuk vazgecme sakın .

oğlu 9 yaşında kızı 7 yaşında.çocukları aynı okula gidiyor ve ev ile okul arası bir sokak.derdi buna araba aldırmak.çalışmıyor nafakası var ama eşim çocuklar için elinden geleni fazlasıyla yapmış ve yapıyor.evi kira değil.bana geçen sene mesaj atıp "biz barışırsak sen nolucan düşünüyon mu bizim aşkımızın meyveleri var "diye abuk subuk mesajlar atiyordu.bunun üzerine eşim kavga çıkarmıştı onunla.böyle dengesiz bir kadın.bu mesajı atıyor bir de üstüne üstlük kendine ozaman bir erkek arkadaş yapmıştı.biriyle görüşüyordu.adam bunun dengesizliği yüzünden o da kaçmış bundan.ben şimdi bu dengesiz kadının hiç bir mesajına bu güne kadar cevap yazmadım muhatap da olmadım. eşimin annesi o daha 17 yaşındayken vefat etmiş sadece kayınpederim var.kayınpederim de antalya da almancı bir hanımla evli.bize buraya taşının hem iklimi güzel diyorlar.önümüzdeki yaza gitmek istiyoruz ama burda bile bu dengesiz kadın sen gidersen bu çocuklar ne olacak bizde taşınalım fln demiş.allahım yaaa.nereye gitsek dedim g.tümüzden mi gelecek.kızlar artık deli olmanın ötesine geçiyorum.cinnet geçiriyorum.eşimin çocuklara olan ilgisini ve sevgisini kullanıyor.yarına kadar onu da odaya almayacağım. demin gittim telefonunu da sert yaptım elinden aldım.kapattım. başucumda duruyor .bana diyoki demin ben senin eşinim artık onu takmıyorum bile.çok tepki gösteriyosun diyorrrrr..
delirttiniz beni beee. .

Hayatım bu böyle olmaz ...
Eşiniz sert bir dille uyarsın , eşinizle görüşmesi gerekmez...
Çocukları bahane ederek huzur kaçırıyor alenen ortada.
Haftada bir çocukları ile görüşsün, yeterli ...
Hasta olduklarında anneleri götürebilir...
Telefonda görüşme mesaj çok yanlış şeyler ...
Düzen kuramazsınız evliliğiniz oturmaz...
Sizi arada üzmelerine müsaade etmeyin...
Çocuklardan büyüğüne telefon alınıp ordan görüşülebilir...
Bu konunun benzerini yaşadım ...

Kadın resmen hala adamın karısı gıbı davranıyor..

Kocanızda buna fırsat veriyor..

-yavrum ne demek!

- gece 4 de gıdıp sabah 10 da işe gitmek ne demek! ( gece boyunca ne yaptılar!)

- iş yerine börek goturup..kendini eve bıraktırmak ne demek!

Resmen kocanız suan ıkı evlilik yasıyor!

İstemeyen adam asla gorusmez..tıksınır..çocukları bahane etmesın hiç..

Ay mıdem bulandı.

Eşiniz evi uzak diye onu evine bırakmasaydı oda börek getireceği zaman bir daha düşünürdü
Eski eşten arkadaş olmaz.
Madem çocuklar sizi seviyor gece aradığında eşinizle birlikte sizde gidin
Böylelikle lüzumsuz aramaları azaltır gerekmedikce aramaz belki

yani o kadinda ic gurur yokmus bosanmisin etmisin artik ne diye bu kadar rahatsizlik verirsin ne gerek var

klasik turk kadini falan degil bildigin gurursuz kadin klasik turk kadininda gurur olur adam seni birakmis bak kendi yoluna e kadin

Gece 4ten sabah 10a kadar o evde ne yapmış eşiniz bir açıklaması oldu mu acaba merak ettim?
Eşiniz fazla rahat, güven vermiyor bu şekilde.

Kadının derdi kocanızla değil aslında sizinle .
Ego tatmini bu 'ben senden daha iyiyim , beni daha çok seviyor , beni unutamaz ' gibi .
Kadınlar genelde kıskanç olur çok nadir kadın vardır bu durumu kabullenip yoluna bakan .
Ben eşinize de kızdım ama çok fazla yüz veriyor haddini bildirmesi ve sadece çocukları için onunla görüştüğünü söylemesi gerek .

Canım kusura bakma ama kocanda az değil bu kadına çok yüz veriyor mesafesini koymuyor herşey kadından önce eşinde bitiyor benimde var tanıdığım hiç kadınla adam muhattap olmuyor ya bir aracı yada çocuklar kendi babalarıyla konuşuyor çok ciddi birşey olmadığı sürece muhattap olmamalı bence

eşinizin de bir sınırı olmalı, gece vakti mesaj atılmaz

Sizde peygamber sabrı var heralde..Ben bu okuduklarımın hiçbirini normal karşılamadım birde yaşadığımı düşünemiyorum.Mahkeme kağıdı 1 hafta içinde eline geçerdi herhalde..
Ki benim yorumlarıma bakarsanız, medeniyet seviyesi oldukça yüksek bir insan olduğumu anlarsınız.

Ben kocamın eski eşiyle arkadaş bile olurum.Ama niyet önemli..burda niyet bariz bozuk..gece 4 ten sabah 10 a kadar ne yapmışlar pardon? Oturup öksüren çocuğu mu izlemişler? Kadın attığı mesajla zaten niyetini açıkça yazmış..korkunç

Of valla işin zor kadın takıntı bellı ama eşınde böle yüz verırse ardı Arkası kesılmez allh yardım Etsın sana şüphe ıle yasamak zor

Ben de diger arkadaslar gibi 6-10 arasi kayip zamani nasil acikladi esiniz ya da siz nasil kabullendiniz, merak ettim.
Ayrica "yavrum" gibi lakayt bir sozcugun aciklamasini da merak ettim.

O hanima bu yuzu veren, hadsizligi kabullenen esiniz bence.
Hala abarttiginizi soyluyorsa bir durup dusunmuyor musunuz, bu da ayri bir merak konusu.

bu
bu konunun benzerini yaşadım etmişsiniz.Ne yaptınız nasıl bir tutum sergilediniz.paylaşırsanız çok sevinirim

o arabaya toka bırakmalar falan bunların hepsi o kadının oyunları canım bence eşin tavır almalı sende o eski eşe haddinin bildirr cok mutlu oldugunuzu herseyın yolunda oldugu ımajını ver ve yarat gerekırse ve bunu gözüne soka soka göster

Esiniz bu kadindan ne zaman bosandi resmi olarak ?
Cocuklu adamla evlenmenin riskleri vardir.Ya bu riski goze alip evlenirsiniz yada evlenmezsiniz.Siz evlenmissiniz ve ne yazik ki risk patlak vermis.Siz bir guzel esinizin , diger kadinin ardindan atip tuttugu seylere de inanmissiniz.Zaten malesef 2. kadinlar bunu hep yaparlar.Hicbir adam demez ki acik acik "ben harem kurmak istiyorum , 1. de iyidir hostur siz de iyi gecinin , sknti cikarmayin , hep birlikte mutlu mesut yasayalim " . Eger o kadar manyak bir kadin ise 2 cocuk niye yapmis , ilk cocuk oldugunda anlamis olmasi gerekirdi.iste bu tarz handikap sorulara asla net yanit alamazsiniz zaten alsaniz da isinize gelene inanirsiniz. 2. cocuk 2 yasindaydi sanirim siz evlendiginizde , oyle kocaman cocuk da degil.Yani 2 sene once karisini hamile birakan adam , karisini oyle bir anlatiyor ki ; anlatana da inanana da sasirmak lazim.
Keske erkek kafasi ile dusunme imkaniniz olsa idi , o zaman gercekleri gorme sansiniz olurdu.benim en cok dikkatimi ceken sey su oldu.Esinize mesaj gelmis "araba isi ne oldu" seklinde , siz bu konuyu evvelden biliyor muydunuz?Hic dikkatinizi cekiyor mu ? Telefonlar ortada olabilir ancak esiniz eski esi ile ilgili olan konulari size anlatmiyor , siz bazi olaylari eski esin yolladigi mesajlardan yada biraktigi izlerden ogreniyorsunuz gibi geldi bana.Zaten o da oyle istiyor.Yani onlar kendi aralarinda konusuyorlar , bazi kararlar aliyorlar ama siz dis kapinin dis mandali kaliyorsunuz.Tasinsaniz da pek bi ise yarayacagini sanmam.tasinma teklifini esiniz mi etti , yoksa siz mi dile getirdiniz ? esinizin keyfi yerinde gorunuyor , bakmayin siz onun sizlanmalarina.Yutmayin yani bu kadar kolay ya.

biz 2010 da evlendik , onlar 2007 de boşanmışlar ve boşanma davasını açan da hanımefendinin kendisi.bunların kağıtlarını gördüm.hatta eski bir email var onu yıllar önce yollamış okumuştum.boşanmayı kabul etmezsen seni süründürürüm işyerinde rezillik çıkarırım sen bilirsin şeklinde.hatta eşime "ben senden kurtulamayacak mıyım ya sen ne laftan anlamaz adamsın " diye bir sürü hakaret dolu laflar yazmış.şimdi işte anlayamadığım neden şimdi böyle yapıyor.çocuklarla bir sorunumuz da yok.daha yeni evliyken birgün bana bu kadın mesaj atmıştı kendisi işi varmışta kızı bakıcıdan alır mıymışım diye.alıp bakıcıdan taksiyle evine bırakmıştım hatta.öyle ilk ozaman görmüştüm onu.bi problem yaşamamıştım. galiba beni görmek istemişti.sonra böyle böyle zıvanadan çıktı. demin mutfakta kahve içtim , eşim özür diledi ama dedim buna dayanamıyorum.eğer dedim öyle devam edecekse al eşyanı git dedim.bakakaldı. telefonunu istedi.verdim.gitti odada mır mır konuştu onunla.duyamadım. geri geldi yanımda diyafonu açtı dedi ki eşim yanımda. bak gülay dedi biz bu işten bu tutumlardan zarar görüyoruz.biz başaramadık ama bana yapma dedi.kadın daha hala siz beni yanlış anlamışsınjz.sizinle işim yok benim sadece çocuklarını düşünüyorum diyor.dayanamadım gece mesaj atma eşimin iş yerine gelme yeter dedim.çat diye telefonu kapattı.ben de insanım ya.eşim oldu mu inandın mı bana diyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…