Saç Bakım Ürünleri boyali saclar nasil daha az yipranir?

ayccha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
15
0
39
saclarimi boyatiyorum. normalden cok daha cabuk catal catal oluyor uclari.. cok daha cabuk yipraniyo.. surekli uclarindan kestirmem gerekiyor.. uzatamadim aylardir.. ne yapmak lazim?:Saruboceq:

benim saclarim sari ustelik.. aciliyor direk.. cok fazla yipraniyor.. ben zeytinyagli komili kullaniyorum sampuan olarak.ayrica bakim kremini kullaniyorum.. cok memnunum.. boyali saclar icin olaninda nar ozu de var zeytinyagi disinda.. siddetle tavsiye ederim.süprizzzzz

saclarım boyalı ve kalın tellı...bugüne kadar pahalı olsun,reklamları tvde dönen ne kadar sampuan varsa kullandım ama komilinin zeytinyaglısı bi harika:hooray: ayrıyetten bakım yapanıza gerek yok.....deneyinn hak vericeksinizyerimseniben

zeytinyagini biliyordum ama nar ozunun boyali saclara iyi geldigini yeni duydum. bitkisel yaglardan nar ozluyle zeytinyagini karistirip acaba evde maske hazirlayabilirmiyiz. belki daha etkili olabilir. tesekkur ederim bende deniyim bi.

beriloyku herhalde evde maskeler hazirlayip kendine bakimi o sekilde yapmayi seviyorsun. super tarifler cikiyor gerci senden.

saclarimi boyatiyorum. normalden cok daha cabuk catal catal oluyor uclari.. cok daha cabuk yipraniyo.. surekli uclarindan kestirmem gerekiyor.. uzatamadim aylardir.. ne yapmak lazim?:Saruboceq:

eger saclarin aciliyorsa boyanirken nasil bir acici kullandigina dikkat et kuaforunun. ciddi zarar veriyor. bitkisel bi urunle actirmaya calis. normalden pahali ama bu kadar kotu bi durumdansa tercih edilmeli.

cok tesekkurler tavsiye icin. bitkisel aciciyla aciliyor saclarim. cok iyi para bayiliyorum valla her gittigimde. artik o kadar paraya hala o yipratiyosa bu kadar ne diyim. ama sampuani deniycem. cok tesekkurler

boyali saclar icin olan urunler sampuan sac kremi gibi gercekten ise yariyor mu? sac rengine gore bile urunler cikti. ben hic kullanmadim oyle. yagli sac icin olan sampuanlari tercih ediyorum. iyi mi ediyorum kotu mu?:kedi:

boyali saclar icin olan urunler sampuan sac kremi gibi gercekten ise yariyor mu? sac rengine gore bile urunler cikti. ben hic kullanmadim oyle. yagli sac icin olan sampuanlari tercih ediyorum. iyi mi ediyorum kotu mu?:kedi:

sac rengine gore urun kullanmak cok mantikli gelmiyo bana. renk koruyucu spreyler var onlar bile ise yaramiyor gibi. ama boyali saclar icin olan urunler bence basarili. yani ben kullaniyorum daha iyi geliyor sanki.vereliniortak

sac rengine gore urun kullanmak cok mantikli gelmiyo bana. renk koruyucu spreyler var onlar bile ise yaramiyor gibi. ama boyali saclar icin olan urunler bence basarili. yani ben kullaniyorum daha iyi geliyor sanki.vereliniortak

ben yagli saclar icin olanini kullaniyorum komilinin. yagli saclar icin olani kullanmazsam cok cabuk yaglaniyo. ertesi gun yagli oluyo dusunun artik.

saclarim cok fazla dokuluyordu benim. kuaforum bile soyledi cok dokuluyo saclarin neden acaba diye.o da cam terebentini tavsiye etmisti. ama ben sallamadim pek:p dokulmesi kesildi gerci oldu baya ama. daha iyi olucaksa bende deneyebilirim.

saclarim cok fazla dokuluyordu benim. kuaforum bile soyledi cok dokuluyo saclarin neden acaba diye.o da cam terebentini tavsiye etmisti. ama ben sallamadim pek:p dokulmesi kesildi gerci oldu baya ama. daha iyi olucaksa bende deneyebilirim.

cam terebentin cok bilindik bi yoldur aslinda. ben kendimi bildim bileli duyarim hep. kullanmisligimda vardir. ise yaradigi da dogrudur.

X