Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saclarim ince telli ayrica... onuda hesaba katinnn
saclarimi boyatiyorum. normalden cok daha cabuk catal catal oluyor uclari.. cok daha cabuk yipraniyo.. surekli uclarindan kestirmem gerekiyor.. uzatamadim aylardir.. ne yapmak lazim?:Saruboceq:
canım peki bu meretin fiyatı nedir?
boyali saclar icin olan urunler sampuan sac kremi gibi gercekten ise yariyor mu? sac rengine gore bile urunler cikti. ben hic kullanmadim oyle. yagli sac icin olan sampuanlari tercih ediyorum. iyi mi ediyorum kotu mu?:kedi:
sac rengine gore urun kullanmak cok mantikli gelmiyo bana. renk koruyucu spreyler var onlar bile ise yaramiyor gibi. ama boyali saclar icin olan urunler bence basarili. yani ben kullaniyorum daha iyi geliyor sanki.vereliniortak
hatirlamiyorum fiyatini canim yaa. toplu ihtiyac alisverisi sirasinda aldim. ondan kalmamis aklimda.
6 lira fln olsa gerek..siseleri 700 ml'lik..oyle hatirliorum.
saclarim cok fazla dokuluyordu benim. kuaforum bile soyledi cok dokuluyo saclarin neden acaba diye.o da cam terebentini tavsiye etmisti. ama ben sallamadim pek dokulmesi kesildi gerci oldu baya ama. daha iyi olucaksa bende deneyebilirim.
ben yagli saclar icin olanini kullaniyorum komilinin. yagli saclar icin olani kullanmazsam cok cabuk yaglaniyo. ertesi gun yagli oluyo dusunun artik.