merabaaa :)
saçlarımı sarıya boyıcam koyu sarıya.ama kahverengi (hafif truncular da var) boya var saçımda. daha önce sarıyla kapatmaya çalştım tutmadı. ama boyayla ilgili olabilir. sizin önerdiğiniz boya markası var mı? güzel bi sarı tonu ? kapatır mı boya saçımı??
lütfen herkesten yorum bekliyorum
merabaaa :)
saçlarımı sarıya boyıcam koyu sarıya.ama kahverengi (hafif truncular da var) boya var saçımda. daha önce sarıyla kapatmaya çalştım tutmadı. ama boyayla ilgili olabilir. sizin önerdiğiniz boya markası var mı? güzel bi sarı tonu ? kapatır mı boya saçımı??
lütfen herkesten yorum bekliyorum
saçlarınız koyu renk yani kahve saçı koyuda olsa sarıyla boyayamazsınız tutmaz sanırım oda boya turuncularda var diyorsunuz saçlarınız oryallemi açılıp kahve yaptınız eğer öyleyse önce o boyanın saçtan akıtmanız gerekli ama kendi doğal saçınızsa boyayla saçınızın 2 ton açığına boyayarak yavaş yavaş sarı renge geçebilirsiniz saçınzın rengini tam bilmediğim için fazla birşey diyemiyorum kolay gelsin
bendede aynı dert var cnmm yalnız saçımda turuncular saırlar karışık..nekdr açık renge boyarsan okdr kapanmıyor saççç..ben üst üste küllü sarı yaptım işe yaramadıı..benim konum var hatta oedan resimlere bakabilirsin... şimdiiii biraz daha koyu bi rengee bal köpüğüikahve köpüğü yada koyu karamel tarzında bşye boyucamm karar veremedim hala:)