- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
evet daha önce de çok katıp şampuanın yapisinida bozmuştu az attım bu sefer. saçımı yıkadım maya aşırı sert yaptı saç diplerim ağrımaya başladı 5 saat kadar durdu bu haftalık bakım tamam haftaya yine maya ve hindistan cevizi yağı yaparımCam terepentin i ben beğendim ama fazlası saçı kurutuyor buna dikkat etmek lazım
peki sende uzama varmı benim ölçüm 1ocakta 10 gün varevet daha önce de çok katıp şampuanın yapisinida bozmuştu az attım bu sefer. saçımı yıkadım maya aşırı sert yaptı saç diplerim ağrımaya başladı 5 saat kadar durdu bu haftalık bakım tamam haftaya yine maya ve hindistan cevizi yağı yaparım
dax supergro ya bir bak cnm gratis te indirimde dır onda çok yağ varbende de cam terebentin var şampuanıma kattım bakalm nasil etki gösterecek. bu arada yeni bakım yağları da alacağım 2 3 tane ve aktardan bazı otlardan Alicam baya birşey almam lazım bu ay geçsin de
valla bakımlarda yeni başladım şimdilik beklemedeyim çenemin tam 1 parmak altında başladım bakımlara zaten sütyen hizama gelince yeterli daha fazla uzatmayı düşünmüyorum çünkü saçlarım ince telli çok gür durmuyor uzadıkça da hacimsiz duruyor ince telli olduğu içinpeki sende uzama varmı benim ölçüm 1ocakta 10 gün varsabırsızlanıyrm
onda parafinyum varmış canım almam onu üzüm çekirdeği yağı ve kantaron alicamdax supergro ya bir bak cnm gratis te indirimde dır onda çok yağ var
Benim kuzenim kantoron hindistan cevizi yağı kullanıyor sürekli maşallah 4 5 aya kalmaz saçlar belnde olur bende kullanıyom zaten sonucları güzelvalla bakımlarda yeni başladım şimdilik beklemedeyim çenemin tam 1 parmak altında başladım bakımlara zaten sütyen hizama gelince yeterli daha fazla uzatmayı düşünmüyorum çünkü saçlarım ince telli çok gür durmuyor uzadıkça da hacimsiz duruyor ince telli olduğu için
onda parafinyum varmış canım almam onu üzüm çekirdeği yağı ve kantaron alicam
nasıl uyguluyor .Benim kuzenim kantoron hindistan cevizi yağı kullanıyor sürekli maşallah 4 5 aya kalmaz saçlar belnde olur bende kullanıyom zaten sonucları güzel
o boy ve uca uyguluyor bana öyle demişti .nasıl uyguluyor .
Nereden aldınÇam terebentin li şampuan aldim kullandigim şampuan in çam terebentin li olanı çıkmış daha değişik cesitleride vardi dp dex cam terebentin
Şimdi bizim burada komşu mağazası ve yüncü ali var cnm ben buralarda buluyorum ama n11 de bak hiç bulamazsan yaniiNereden aldın
aslında bu şampuan 1lt 17tl falan ama losyonu olduğu için bu fiyat burda ben ikisini indirimli aldim 19.90 aNereden aldın
Hiç görmedim daha önce bu markayiaslında bu şampuan 1lt 17tl falan ama losyonu olduğu için bu fiyat burda ben ikisini indirimli aldim 19.90 a
Şampuan Markaları & Fiyatları & Çeşitleri - n11
Şampuan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şampuan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bende bilmiyordum bir arkadaşın önerisi ile aldim iyiki almışım parlatiyor canlı gösteriyor uzamaya bir etkisi var mı bilmiyorumHiç görmedim daha önce bu markayi
canım bizim aktara ve kuafor malzemeleri satan yerlere de bakayım en son bulamazsam netten alırım teşekkür ederimBende bilmiyordum bir arkadaşın önerisi ile aldim iyiki almışım parlatiyor canlı gösteriyor uzamaya bir etkisi var mı bilmiyorumama çam terebentinliden ümitliyim şimdi keratin biotin b7 bunlar yeni eklenmiş ikisi keratin diğerlerinde vardı tuzsuz olmasına rağmen hiç kuruluk yaşamadım diğer şampuan lar tuzsuz olanlar kurutuyor mat yapıyordu ancak bu şampuan hiç yapmıyor zero tuzsuz şampuan gibi aynı
vallahi ben saç kremlerine çok para verdim cookcanım hobby güzel mi yarjn alayım ona göre
aynı şekilde . ben de çok para döktüm kremlere. aldıklarım da hep pahalı markalardi kozmetik mağazalarında satılan 20 30 TL'lik şeyler değil ama o kadar para verip ahım şahım bir etki göremedim insan o kadar paraya daha fazlasını bekliyor. bir de bu hobby deneyeyim yani en fazla diğerleri gibi olur ama ucuz 7.5₺ o aradığım ipeksi hissi verir umarımvallahi ben saç kremlerine çok para verdim cookama yazık olmuş hep hobby gerçekten çok güzel durulanan saç kremi ama şok ta klasik balsam ben onu kullanıyorum vede asla vazgeçmem
saçlarimiz farklı olabilir ama bir sans verebilirsin ben memnunum...kullandıktan sonra deneyimlerini yazarsan sevinirim