Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnun kaldın mı saç kremin denaynı şekilde . ben de çok para döktüm kremlere. aldıklarım da hep pahalı markalardi kozmetik mağazalarında satılan 20 30 TL'lik şeyler değil ama o kadar para verip ahım şahım bir etki göremedim insan o kadar paraya daha fazlasını bekliyor. bir de bu hobby deneyeyim yani en fazla diğerleri gibi olur ama ucuz 7.5₺ o aradığım ipeksi hissi verir umarım
Evet aynen öyle oldu boyadan yandı oryalden değilBen başlığa takıldım öyle geldim boyadan saç nasıl yanar ya? Hani oryalden açıcılardan vs yanan çok duydum ama boya? Çok enteresanmış. Çünkü kendimi bildim bileli boya yaparım saçıma bebek saçı kadar sağlıklıdır açıcı vs asla sürdürmedim ama hiç..
Haaa anladıım o zaman açık renklerden direk mavi siyah yapmışsan yanma ihtimali var tabiki risk almışsın sonucu da kötü olmuş; benim yıllardır tek renk mavi siyahtır sabit ne açarım ederim Bence sana yakışan bi renk bul ve sen de sabit tek renkte kal sana tavsiyem çünkü saçın rengiyle oynamaya çok gelmiyor.. inşallah toparlanır en kısa zamandaEvet aynen öyle oldu boyadan yandı oryalden değil
saçlarımı artırmıştım gayet iyi açıldı değişik bir kumral yaptı açık gibi ama sonra yeşillendi ve turuncu yansıma oldu bende gece mavisi siyah boya aldim 1.1 açık kumral dan direk siyah yapınca ö gün yandı ve bir karış kestirdim
artik boyamıyorum ne kadar sürer bilmiyorum bu boyamama işi ama eğer boyarsam dediginiz gibi yakışan bir renk bulup ona devam etmekHaaa anladıım o zaman açık renklerden direk mavi siyah yapmışsan yanma ihtimali var tabiki risk almışsın sonucu da kötü olmuş; benim yıllardır tek renk mavi siyahtır sabit ne açarım ederim Bence sana yakışan bi renk bul ve sen de sabit tek renkte kal sana tavsiyem çünkü saçın rengiyle oynamaya çok gelmiyor.. inşallah toparlanır en kısa zamanda
yavaş yavaş katarak bir anda hepsini katarsan cıvık olur ayarlayamazsın birde biraz bekle kapta mayalansın köpürür böyle yarimsaat kadarCanım kuru mayayı nasıl macun kıvamına getiriyorsun. Bende sütle yapıyorum içine bı kaç yağ katıyorum ama su gibi cıvık oluyor. Sen nasıl koyulastiriyorsun
Canım biri dalga dalgalı biri düz olduğu için net anlasilmiyo bu şekilde uzama olduğundan daha az gorunuyo. Cm olarak ne kadr uzamis.Eki Görüntüle 2602839 Eki Görüntüle 2602839 uzaması bu şekilde arkadaşlar ilk gün ve şimdiki hali 5 ayda bu kadar
Cnm aslında ikisi de banyo sonrası ama biri biraz kurumuştu siyah gibi olan biraz daha ıslak toplamda 5 ayda 7-8 cmCanım biri dalga dalgalı biri düz olduğu için net anlasilmiyo bu şekilde uzama olduğundan daha az gorunuyo. Cm olarak ne kadr uzamis.
mesala giydiğim kıyafet ikisi de bisiklet yaka uzunluğu oradanda anlayabilir sin ☺yaz ayına göğüs ün altı na gelebilir su an tam üzerinde 2cm ister kisacaCanım biri dalga dalgalı biri düz olduğu için net anlasilmiyo bu şekilde uzama olduğundan daha az gorunuyo. Cm olarak ne kadr uzamis.
Canm bakım rutinini değiştirme bı sure daha devam et. Bende maya kullanıyorum. İlk bir ay uzaması doğru düzgün son bı haftadir ne zaman baksam uzamış oluyor. Israrla devam et bakimlaraSaçlarım 47cm e geldi fakat neden yavaş uzuyor anlamadım ilk zamanlar çok iyiydi bahar ayı geldi ınş cabuk uzar