Saç Uzatma Yöntemleri Boyadan yanan saçlarımı uzatıyorum

Saç ölçümü yapacaktım ama şehir dışındayım konya ereğli deyim bu şehirli olan arkadaşlara slm olsun bir mersinli olarak kar yağışını görmemiştim çok hoş bir duygu:nazar::halay:

aynı şekilde . ben de çok para döktüm kremlere. aldıklarım da hep pahalı markalardi kozmetik mağazalarında satılan 20 30 TL'lik şeyler değil ama o kadar para verip ahım şahım bir etki göremedim insan o kadar paraya daha fazlasını bekliyor. bir de bu hobby deneyeyim yani en fazla diğerleri gibi olur ama ucuz 7.5₺ o aradığım ipeksi hissi verir umarım
memnun kaldın mı saç kremin den

Ben başlığa takıldım öyle geldim boyadan saç nasıl yanar ya? Hani oryalden açıcılardan vs yanan çok duydum ama boya? Çok enteresanmış. Çünkü kendimi bildim bileli boya yaparım saçıma bebek saçı kadar sağlıklıdır açıcı vs asla sürdürmedim ama hiç..

Ben başlığa takıldım öyle geldim boyadan saç nasıl yanar ya? Hani oryalden açıcılardan vs yanan çok duydum ama boya? Çok enteresanmış. Çünkü kendimi bildim bileli boya yaparım saçıma bebek saçı kadar sağlıklıdır açıcı vs asla sürdürmedim ama hiç..
Evet aynen öyle oldu boyadan yandı oryalden değil
saçlarımı artırmıştım gayet iyi açıldı değişik bir kumral yaptı açık gibi ama sonra yeşillendi ve turuncu yansıma oldu bende gece mavisi siyah boya aldim 1.1 açık kumral dan direk siyah yapınca ö gün yandı ve bir karış kestirdim

Evet aynen öyle oldu boyadan yandı oryalden değil
saçlarımı artırmıştım gayet iyi açıldı değişik bir kumral yaptı açık gibi ama sonra yeşillendi ve turuncu yansıma oldu bende gece mavisi siyah boya aldim 1.1 açık kumral dan direk siyah yapınca ö gün yandı ve bir karış kestirdim
Haaa anladıım o zaman açık renklerden direk mavi siyah yapmışsan yanma ihtimali var tabiki risk almışsın sonucu da kötü olmuş; benim yıllardır tek renk mavi siyahtır sabit ne açarım ederim☺️ Bence sana yakışan bi renk bul ve sen de sabit tek renkte kal sana tavsiyem çünkü saçın rengiyle oynamaya çok gelmiyor.. inşallah toparlanır en kısa zamanda🙏🏻

Haaa anladıım o zaman açık renklerden direk mavi siyah yapmışsan yanma ihtimali var tabiki risk almışsın sonucu da kötü olmuş; benim yıllardır tek renk mavi siyahtır sabit ne açarım ederim☺️ Bence sana yakışan bi renk bul ve sen de sabit tek renkte kal sana tavsiyem çünkü saçın rengiyle oynamaya çok gelmiyor.. inşallah toparlanır en kısa zamanda🙏🏻
artik boyamıyorum ne kadar sürer bilmiyorum bu boyamama işi ama eğer boyarsam dediginiz gibi yakışan bir renk bulup ona devam etmek 💪

:kızgın: Şu an çok üzgünüm yaa geçen ay 3 cm uzayan saç bu ay sadece 1 ayda yani 1.5 cm uzamış bolcada bakım yaptım hoş yumuşattı saçımı daha canlı duruyor ama uzamasını beklemiştimo_O
Ben yine de bakım a devam edeyim hindistan cevizi yağı ile çam terepentin esansı karıştırayım maya işine ara vereyim moralim çok bozuk buraya yine ara ara yazacağım öpüyorum sizleri haa unutmadan saçım ilk kestiğim zamanla şu anki durumu cokbiyi 3 parmak uzun ondan ne yalan söyleyeyim bakımla daha hızlı uzar sandim:anne:

Saçımı yanlış ölçmüşüm yaaa 🤣43 cm e gelmiş 41 den 1 ayda ayda 2 cm atıyor bazen 3 😁neyse bu uzama da ii saç uzatma işi sabır işi ben her ay ölçüyorum saçlarımı uzamasını da böyle anlıyorum yaz ayına yani haziran a göğüshizası da hatta geçer gibi sonrası zaten hızlı uzar göğüs aşağı insinde🤣Ben o zaman bol bol kpss ye hazırlanayım ve de bakımlara devam edeyim burası günlüğüm gibi oldu . Benim gibi uzun sac sevenlere belki yardımım olur .....🤗

Evet saçlarıma sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum bir gün bekletiyorum her ay 2 cm veye 3 cm oluyor ilk kestirdugim zamanla arada bayaa fark var normal sac aysa 1 cm vaya 1.5 uzarmis benim saçımın uzaması gayet iyi yaz ayında istediğim gibi olur kış ayına ise belimde😎

Saçlarımı şarap kızılı na boyuyorum artik 🙂boyasız kötü görüntü oldu 5 ay hic boyamadım kızıl yapıp ara ara kına yapacağım sağlıklı oluyor bu şekilde çokda boya kullanmamış oluyorum saç uzunlugum 46 cm ayda 2 2.5 veya 3 cm uzuyor bakımlara devam

Canım kuru mayayı nasıl macun kıvamına getiriyorsun. Bende sütle yapıyorum içine bı kaç yağ katıyorum ama su gibi cıvık oluyor. Sen nasıl koyulastiriyorsun

Canım kuru mayayı nasıl macun kıvamına getiriyorsun. Bende sütle yapıyorum içine bı kaç yağ katıyorum ama su gibi cıvık oluyor. Sen nasıl koyulastiriyorsun
yavaş yavaş katarak bir anda hepsini katarsan cıvık olur ayarlayamazsın birde biraz bekle kapta mayalansın köpürür böyle yarimsaat kadar

Saçlar kinalandi öyle parladiki bir 10 gün sonra tekrar yapacağım kına renk oturması gerek🤗

20200309_175013.jpg
20200309_175013.jpg
uzaması bu şekilde arkadaşlar ilk gün ve şimdiki hali 5 ayda bu kadar

Canım biri dalga dalgalı biri düz olduğu için net anlasilmiyo bu şekilde uzama olduğundan daha az gorunuyo. Cm olarak ne kadr uzamis.
Cnm aslında ikisi de banyo sonrası ama biri biraz kurumuştu siyah gibi olan biraz daha ıslak toplamda 5 ayda 7-8 cm

Canım biri dalga dalgalı biri düz olduğu için net anlasilmiyo bu şekilde uzama olduğundan daha az gorunuyo. Cm olarak ne kadr uzamis.
mesala giydiğim kıyafet ikisi de bisiklet yaka uzunluğu oradanda anlayabilir sin ☺yaz ayına göğüs ün altı na gelebilir su an tam üzerinde 2cm ister kisaca

Saçlarım 47cm e geldi fakat neden yavaş uzuyor anlamadım ilk zamanlar çok iyiydi bahar ayı geldi ınş cabuk uzar 😑

Saçlarım 47cm e geldi fakat neden yavaş uzuyor anlamadım ilk zamanlar çok iyiydi bahar ayı geldi ınş cabuk uzar 😑
Canm bakım rutinini değiştirme bı sure daha devam et. Bende maya kullanıyorum. İlk bir ay uzaması doğru düzgün son bı haftadir ne zaman baksam uzamış oluyor. Israrla devam et bakimlara

X