- 1 Haziran 2018
- 5.256
- 14.804
aaaaa fesat miş oooEvet öyle yaptım da uzatabildimkuaförler ucu kırı saç görünce acımıyorlar. Bir kere saçı uzun olan erkek bir kuaföre gitmistim, adam buraya gelen benim saçımdan daha uzun saçla ayrılamaz demisti psikopat
saç en fazla ayda 3 ü görür bu da zor bir ihtimal cnm çok sağlıklı saça sahip olmak gerek mesala 1.5cm yasa 2 cm uzar saç ortalama dax ı çok övdüler ama ben hindistan cevizi yağı ve kantoron yağı sürüyorum ben beğendim bir tane kuaför sadee hindistan cevizi yağı nı öneriyordu saça denemelisin saç Uzatma gerçekten sabır işi 2cm uzadığını bile varsaysak 1 senede 24 cm yapar bele getirmek için 2 sene yani siz düşünün kendi saçınızı ölçüp hedefler koyabilirsiniz ben 39 cm ile başladım şuanda 59 cm hedefim 65 ve 14 ekimde saçlarımı kestireli tam bir yıl olacak 20 cm uzamış benim saç bir senede 1 sene sonra 20 cm uzarsaArkadaşlar selam,
Benim de saçlarım boyadan yanmıştı. Belime gelecek olan saçlarımın yarısı koptudax supergro aldım , normalde de saçlarım hızlı uzar ama dax o kadar da etki etmedi sanki. Hani yine uzuyor ama anlatıldığı gibi değil. Haftada 2-3 kez uyguluyorum. Bir de beraberinde elidor sağlıklı uzayan saçlarla saçlarımı şampuanlıyorum. Ama hazirandan bu yana istediğim gibi uzamadı
Arkadaşlar selam,
Benim de saçlarım boyadan yanmıştı. Belime gelecek olan saçlarımın yarısı koptudax supergro aldım , normalde de saçlarım hızlı uzar ama dax o kadar da etki etmedi sanki. Hani yine uzuyor ama anlatıldığı gibi değil. Haftada 2-3 kez uyguluyorum. Bir de beraberinde elidor sağlıklı uzayan saçlarla saçlarımı şampuanlıyorum. Ama hazirandan bu yana istediğim gibi uzamadı
Evet dax çok pahalı gerçek tenDax'ı ben abartılı buluyorum, indirimsiz 40 küsur lira olduğu zaman almıştım, o fiyata bile değmedi bence, şimdi uçmuş zaten. Tabiki yararı var, bakım yapıyor ama mucize bir uzama olmuyor, aynı bakım daha uygun fiyatlı yağlarla yapılabilir.
Saçı hızlı uzayan arkadaşlarımın ortak özelliği erken saatte uyumalarıydı, özellikle 2 arkadaşım her gün düzleştirici kullanıp düzenli boyatırlardı, saçlarini istedikleri gibi değiştirlerdi küt bile kestirseler 3-4 hafta sonra baya uzamiş olurdu.
Gerçekten yumuşatıyor muSlm hanımlar size bir sıvı saç krem i tavsiye edeceğim denedim onayladım ne yalan soylıyım çok tereddütlü aldimama saçlarımı o kadar yumuşak yaptiki ben çok beğendim duş sonrası kullanılıyor durulanmaz ben banyoda hobinn saç kremini kullanıyorum onuda çok beğeniyorum fiyatları da tam bana göre plus Bim markette satılıyor 4.95tl
Evet çok yumuşattı ama şimdi bulamıyorum fıs fis li olaniniGerçekten yumuşatıyor mu
Boyayi şok tan aldımCanim saçların çok güzel uzamış. Benimkide senle aynı boyda. Sendede dikkatimi çeken uzadıkça uçları incelmis bendede aynı sorun var ama kestirmeye kıyamıyorum. Saçlarının rengine bayıldım. Kizilli kahveli çok güzel olmuş tam istediğim renk ama boyamaya korkuyorum. A101 den iyi güvenip almışsın. Bide dogallari boyamadim dedin yanlış anlamadiysam diplerini bırakıp ortasından başladın sanırım boyamaya. Nasıl yaptın onu tam anlayamadım. Dalgalı durmadı mi. Bende uçlarına hafif kahve artırmak istiyorum ama beceremem diye korkuyorum
Merhabaaa, 2024 yılından selaam :) belindeki saçları omzunda kestirip pişman olmuş biri olarak kendimi burada buldum. saçlarının son halini paylaşmamışsınnn merak ettim doğrusuSaçlarım uzadı kızlar elimi alttan belime koyunca rahatlıkla tutabiliyorum foto atacağım ama çok yoğunm hiç ölçmedim