Şampuan ve Saç Kremleri Boyadan Sonra Yaptığınız Bakım Kürleri ?

eylul_4mevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
27
0
36
İstanbul
Arkadaşlar sadece tüp boya kullananlar için boya sonrası ne önerirsiniz palette, loreal, koleston vs gibi kutu boyaların içinde boya sonrası bakım maskeleri oluyor ben şu an sadece tüp boya kullanıyorum boya sonrası saçlarıma nasıl bir bakım yapmalıyım veya hangi marka saç kremi veya maskesi önerirsiniz... Yardımlarınızı bekliyorum :)

loreal elseve arı sütü maskesi çok güzel glissde aynı şekilde ama siz genede kırmızı elseve boyalı şaçlar için olan maskeyi alın deneyin boyanız palette ise glissi lorealse elseve yi syoss sa syoss maskeyi alırsanız etkisi dahada iyi olur çünkü maskelerde hiçde kötü olanını duymadım

ya peki birşey sorcam bu satılan elseve in filan saç maskeleri saç kremlerinden çok mu farklı oluyor içerik benzer değil mi? ben hiç öyle saç maskesi alıp kullanmadım ama saç kremlerini 1-2 dk bekletip duruluyorum maskenin ne gibi bir artısı var?

ben saç boyattıktan sonra saç diplerim çok zarar gördüğü için badem yağı hakiki zeytin yağını ılık ballı sütle karıştırıp saçlarıma sürüyorum inanılmaz yumuşacık oluyor yanlız saçlarını yıkarken ilk başta kremleyerek başlamayı unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…