• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boya yerine ne kullanabilirim

Renklikalem123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
167
51
18
Merhaba kizlar.size bir soru sorcm oturdugum apartmanin iicnde kapimin bulundugu yerde duvarin bi iki boyasi dokulmus . Boya eflatun renginde dokulen yerler beyaz beyaz gozume carpiyor.boya haricinde oraya ne yapabilirim ne onerirsiniz?

Merhaba kizlar.size bir soru sorcm oturdugum apartmanin iicnde kapimin bulundugu yerde duvarin bi iki boyasi dokulmus . Boya eflatun renginde dokulen yerler beyaz beyaz gozume carpiyor.boya haricinde oraya ne yapabilirim ne onerirsiniz?
Minik birsey se oje olabilir
Daha büyükse akrilik boya olabilir belki.
Ya da tam oraya birsey yapıştırsanız nasıl olur? Ayna minik panolar vs.

Boyası dökülen yere boya dışıda bişey yapılmaz. Sticker/poster falan yapıştırılabilir belki ama o da apartman duvarına olmaz.

Niye boya dışında?
Büyük boya alıp boşa gideceği içinse Rich markasının küçük boyu var, her renk onu al sür...
Hah aynen o yuzden dusunmedim boya.o dediginiz marka nette mi satiliyor ondan alayim en iyisi

Küçük boy akrilik boyalar var onlardan kullanabilirsiniz.

Bu arada neden boya har

Küçük boy akrilik boyalar var onlardan kullanabilirsiniz.

Bu arada neden boya harici?
O kucuk boylardan alip bi denemem lazim buyukleri ile ugrasmak istemedim artsin da istemedim ayni rrnk bulur muyum onu da bilmiyorum.bi arkadas boya onermis ona bakacagim

Back
X