Saç Rengi ve Saç Boyama Boya silicisiyle doğal saça dönmek...

Monica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5.124
228
173
boyalı saçını kuaförde boya silicisiyle akıtan arkadşlar maliyeti ne kdara geldii?
saçlarınız eski canlılğnı koruyrmu?
saçınzın uzunlğna göre mi fiyat bçtiler?:93:

Benim saçlarım uzun ve 50 tl tuttu .Tanıdık olduğu için o fiyata yaptı onuda belirteyim.
Şaçlarımda da fazla bir yıpranma olmadı .

Son düzenleme:
Liv; kendi saçının rengi ne? kaç numraya boyadı kuafrun?

Kendi doğal saçım kumral .Kaçla boyadığını hiç bilmiyorum :44:küllü kumral istiyorum demiştim .Orjinal saç rengim kadar açık olmadı ama şu an saçlarım koyu kumral .

Kendi doğal saçım kumral .Kaçla boyadığını hiç bilmiyorum :44:küllü kumral istiyorum demiştim .Orjinal saç rengim kadar açık olmadı ama şu an saçlarım koyu kumral .

tşkkürler cnm.

boyalı saçını kuaförde boya silicisiyle akıtan arkadşlar maliyeti ne kdara geldii?
saçlarınız eski canlılğnı koruyrmu?
saçınzın uzunlğna göre mi fiyat bçtiler?:93:

boya silicisi ne arkadaşım ilk defa duyuyorum ben geride kalmışım sanırım biraz orial gibi deilde yıpratmadan boya gibi bişe mi acaba?

boya silicisi ne arkadaşım ilk defa duyuyorum ben geride kalmışım sanırım biraz orial gibi deilde yıpratmadan boya gibi bişe mi acaba?

evt arkdşm sen baya geriden geliyorsun :)
kuaförlrden duydklarımı söyliyim. boya silicisi 4 senedir var-mış! :)
boya gibi demiyelimde oksidasyon gibi bişey en çok kızıl saçı tanıyor bu silici.
6aydan fazla bi süredir aynı renge boyuyorsan saçını silici akıtmıyor rengi.yada ikinci seansta siliyor.saç boneye alınıp 30dk bekleniyr, maharet saçı yıkamada. yanlş yıkamayla eski rengini alabiliyor saç. bildiklerm bunlar:89:

way be boya silicide okdr basit bişi deglmş demekkkk:/

bugün palette yoğn açıcılrn ynndan geçtm ellrm boyalara gitti geri çektm hemen
10.95kruşa bulmştm ewe glnce çok koydu bana
kuaförde sararp bikaç yıkamdn sonra kpkara olanlr varmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…