Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBoya silicisiyle doğal saça dönmek...
Kendi doğal saçım kumral .Kaçla boyadığını hiç bilmiyorum :44:küllü kumral istiyorum demiştim .Orjinal saç rengim kadar açık olmadı ama şu an saçlarım koyu kumral .
Kendi doğal saçım kumral .Kaçla boyadığını hiç bilmiyorum :44:küllü kumral istiyorum demiştim .Orjinal saç rengim kadar açık olmadı ama şu an saçlarım koyu kumral .
evt arkdşm sen baya geriden geliyorsun :) kuaförlrden duydklarımı söyliyim. boya silicisi 4 senedir var-mış! :) boya gibi demiyelimde oksidasyon gibi bişey en çok kızıl saçı tanıyor bu silici. 6aydan fazla bi süredir aynı renge boyuyorsan saçını silici akıtmıyor rengi.yada ikinci seansta siliyor.saç boneye alınıp 30dk bekleniyr, maharet saçı yıkamada. yanlş yıkamayla eski rengini alabiliyor saç. bildiklerm bunlar:89:
bugün palette yoğn açıcılrn ynndan geçtm ellrm boyalara gitti geri çektm hemen 10.95kruşa bulmştm ewe glnce çok koydu bana kuaförde sararp bikaç yıkamdn sonra kpkara olanlr varmş