• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya karmlar...

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar hangi boyaları karıştırarak hangi rengi elde ettiğinizi burada paylaşırsanız çok memnun oluruz ayrıca resimde koyarsanız süper olur anlıyacağınız detaylı olarak renkleri paylaşalım istiyorum

Şimdi bronz kahve ile altın sarısını karıştırsak hangi renk olur.Saçımda kızılımsı bir kahve rengi var.Yada çikolata kahve ile altın sarısı karışsa ne olur?

Ben bikaç ay sonra koyu kumral ile koyu sarıyı karıştırmayı düşünüyorum.Yada düşünmüyorum,neyse Allah kerim.

bence taban rengi önemli öncelikle herkeste aynı karışım aynı tutmaz ki aa ama saçtaki rengi tamamen akıtıp yapacaksak birkaç benimde önerim var [ışıltılı kahve ile sarının karışımından hadisenin kullandığı saç reginn elde edildiğini duymuştum ama yineleyeyim bence açık bir rengin üzerine olur gibime geliyor]

bu boya karışımları en güzel zemininde boya olmayan saçta işe yarıyor .çünkü boyanın boyayı açıcı etkisi yoktur çok güçlü bir renk olmadıkça malesef :hulya:

ben size sunu dıyebilirim sacınızı kızıl kahveye boyayıp üstüne çikolata kahve sürünce süper bişi cıkıyor ortaya

bende karamel ve koyu sarı yı karıştırdım kendı saclarım cıkolata kahve ortaya guzel ısıltılı bi renk cıktı

şimdi de çağla şikelin saç rengine boyamak istiyorum hangi boyaları karıştırmam gerekiyor bilgisi olan var mı ( içimizde kuaför olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirimopuyorumnanaktan

kuaförde gördüm bayanın biri saçını boyatmak için katogoltan bir renk beğendi platin sarısı gibi bir renk ve içine kumral koydu o rengi elde etmek için..
kadının saçı ise koyu renkti..nasıl katologtaki renk tutacaktı merak ettim çünki açıcı koymadı içine .
bende soramadım çok kalabalıktı..sonucu göremeden çıktım zati ..bayram arifesiydi..
yani o koyu saça o platin rengine yakın sarıyı kumralla karıştırıp nasıl elde edicektiki..
bana göre o renk değilde ilginç bir renk ortaya çıkmıştır..
ha bu arada boyada alix aven mi neydi o boyaydı..CADIARZU

çağla nın bu rengi

Eklentiler

• $cagla.webp
    $cagla.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
arkadaşlar ben loreal casting in koyu kestanesiyle şarap kızılını karıştırdım.şarap kızılının yarısını koydum. ilkten biraz da fazla beklettiğimden dolayı koyu renk oldu. kızıllar belli olmuyordu. şimdi yıkadıkça yıkadıkça inanılmaz doğal ve güzel bi renk çıktı ortaya. çok memnunum. sadece rengi biraz daha açılırsa iyi olucak.

Back
X