• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya Akıtma Hakında!

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
boya akıtma işlemi saçları koparır mı??

saçlarım kahve dipleri kızıl iğrenç bir renk oldu akıtmak istiyorum ancak 6 kere oryal işleminden geçti saçım akıtmayı denesem kopar mı?? :26:

istaersen iyi bir kuaföre yaptır sonra açık tonlarda bir renge boya ve bakım yaparsın...:49:

KOPMA YAPAR tabı tatlım saçlarını boyama dınlensın bıraz

ah bir görsen saçlarmı o kadar komik ki bu kızıl boyayı üst üste boyasam bir renk alır mı yaa uçlar kahve dipler kırmızı oldu yaa puffff kopma olursa da erkek saçı gibi olucak saçım ay ne yapıcam ben =(((((

Son düzenleme:
kızlar ya bende aklıma yanayım guzelım kumral saclarımı kırmızı yaptım resmen. tum gunum banyoda boya akıtmakla gectı uclar tamamen aktı acık kumral yıne uclarım ama dıplerımmmm :52: kırmızı hala :9: ay kendıme bakıp bakıp guluyorum delırmem gerekırken :9: neyse napmalıyım kızlar beyaz sabunla falan baya akıttım ama bıldıgınız kırmızı yanı dıplerım gıder mı gıtmez mı kuafore mı gıdıyım yoksa devam mı edım beyaz sabuna bı fıkır verın acıl !!!

ay canım 2 ay ıdare etmem mumkun degıl 2 gun bıle edemem dıplerım kırmızı ya bıldıgın uclarda sarı. nası edıyım kı? oreal olmayan yerler kırmızı kaldı zaten neden yansın kı? oreal de yok altta?

Back