Boy uzatmak iin ne yaplmal?

Ayrıca Ender Saraçın verdiği kür boy uzatmak için çok doğru bir seçenek bizde alabalık ve kudret narı kullanırdık mesela...birde kendi çıkarlarınız uğruna demiş, çok kızıyorum böyle şeylere...Kullanmayın işe yaramaz demiyorum ama bu kadar tecrübeli insanlarda bu kadar zan altında bırakılmaz...

Siz kimsinizde beni yalancılaıkla itham ediyorsunuz.asıl reklam yapan sizsiniz cok bilmiş.bu kanıtlanmış.boşa konuşupta rezil olma.

ayrıca ender saraçın verdiği kür boy uzatmak için çok doğru bir seçenek bizde alabalık ve kudret narı kullanırdık mesela...birde kendi çıkarlarınız uğruna demiş, çok kızıyorum böyle şeylere...kullanmayın işe yaramaz demiyorum ama bu kadar tecrübeli insanlarda bu kadar zan altında bırakılmaz...

kim zanla hareket ediyor acaba,kim reklam yapıyor yazdıgınızı sizde tekrar okuyun.ender saracın kürünün dogru oldugunu hemen okeyledin buda cok ucuz reklam.bu bayan la görüşüldü telefonumu kimseye vermeyin dedi bizde anlayışla karşıladık ama msn adresimi erebilirim dedi.eger doktorsan istisnalar hariç tv.leri seyret kaç kişinin hayatını söndürdüler,hemen hergun izliyoruz.hertoplukta oldugu gibi tıp içindede yanlış insanlar vardır bunu kabullenin artık.yok eger degilseniz kimsinizde bu kadar emin konuşuyorsunuz.
Bu firmayı tekrar arayacagım.uzamaxı çıkardıkları için bende teşekür edecegim.

Kısa boylu pek çok arkadaşım oldu.. Uzamax da dahil olmak üzere bu tür ürünlerin hemen hemen hepsini denediler.. Sonuç koca bir 0.. ınsanların zaaflarından yararlanmaktan başka bir şey değil bu.. Ama SwordFishcim, o dediğin kürü ben de duydum.. Kendim uygulamadım ama olumlu şeyler duydum hakkında.. Bayanlar 22-23 yaşına kadar uzar demişti doktorum.. Benim gelişimim geç oluyor biraz.. Mesela regl olduktan sonra boy atmıştım.. Hala uzuyorum.. Geçen seneyle bu sene arasında 2cm fark var.. Özellikle yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, uzun süre plates yaptım.. Bunların etkisi oluyor sanırım.. Bir de duruşla da alakalı.. Dik oturmaya ve dik durmaya özen gösterin..

X