boy takıntısı !

turkiye'de boy takıntısı durumu nedir?

• hayır, yok

• benim yok, çevremdekiler takıntılı.

• evet, var.

• benim var, çevremdekiler takıntılı olmamam gerektiğine inaniyor.

• hem vaar, hem yook. arafta kalıyorum.

• amaan, devede de boy var. :)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

mysteryblabla

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
38
13
27
Merhabaa boy takıntısı olan var mı? Bazen ciddi sekilde sorun olabiliyor bende. İçinizde benim gibi düşünen varsa nasıl sorunları hallediyorsunuz merak ediyorum. Öpüldünüz güzel bayanlar.:)

Benim boyum 1.54 bende senin gibi takıntılı olabiliyorum bazen. Ama şöyle düşün yaşlanıyosun ama kimse yaşını göstermediğini söylüyor. İstediğin gibi topuklu ayakkabı giyebiliyosun deve gibi olmuyosun, fiziğin orantılı oluyor. Sevgilimden uzun olucam derdi yok, insanlar seni tanımasa bile boyundan dolayı şirin çıtı pıtı diye düşünüyorlar, genellikle yüzlerimiz ellerimiz küçük güzel oluyor, 40 numara lahmacun ayağın olmuyo daha sayilacak çok şey var eğer sen takıntılı olursan insanlar bundan yararlanır kimseyi takma biz kısa boylu olarak çok tatlıyız.

Minyon olmak bence her daim avantajdır.
Benim de boyum 1,60 hayatımdan ve halimden gayet memnunum.

Ha boyum biraz uzun olsaydı kiloyu daha rahat kaldırıyor, kısa boyda kilo alınca hemen belli oluyor.
Balık etli oluveriyorsun.
Yine de kısa boy avantaj diyenlerdenim

benim boyum 162.. eski erkek arkadaşım kısasın diyordu, ama ben birsürü 190lık erkek tanıyorum kısa boylu kızlardan hoşlanan.. ben boyumu çok seviyorum.. kilo sorunun yoksa kısa boy avantaj bi kadın için..

1 58 im ve astim cok sükür boy konunusu. Sadece kücük göstermekten mütevellit saygida sorun oluyor.
Yoksa fistik gibiyim. Kisaysam da kisayim, oh sefam olsun. Uzuna da tas atmam. Allah herkesi ne güzel yaratmis.
Kimsenin haddi degil bunlari elestirmek.
Fistik gibiyiz, ben hamileyken yuvarlanacak topa benziyorum. Kendi dalgami kendim geciyorum kimsenin lafina da alinmiyorum
Ha dalga geceni de anlamiyorum zaten batmiyor bana. Evet kisayim seni mi memnun etcem bir de. Bana patlayacak gibi duruyorsun derlerdi he valla derdim. Ben rahatim galiba.
Kimse cirkin degildir. Boy da sadece bir özelliktir.
Kimse gocunmasin, ici fesat olanlar gocunsun. Uzunuyla kisasiyla her birimiz pirlantayiz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…