Vala bn hic bilmiyorum ben yaptirdim hic memnun kalmadim birdahada dusunmuyorum botoks yada yaptirsam sadice anlima yaptirim o kadar bu arada yas kac sizinBana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı yasatti.
Tabiki keşke önceden söyleseydin ben dün gittim. Kontrole gidecegim on gün sonraBana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı yasatti.
Doktor için mesaj atıyorumVala bn hic bilmiyorum ben yaptirdim hic memnun kalmadim birdahada dusunmuyorum botoks yada yaptirsam sadice anlima yaptirim o kadar bu arada yas kac sizin
Doktor için Bana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı
Bana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim
Mesaj attım canımBana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı yasatti.
Bir de kontrol gününde belki düzeltecektir lütfen üzülme biliyorum pahalı işlem insanın canı yanıyor oderken ama düzeltmek zorunda belki ilk seansta az uyguladi simdi olmayan yere kalan botoxu uygular mutlu olursun diye dusunuyorum.Merhaba ben ilk defa botoks yaptirdim. Amacim drla görüşüp birlikte karar vermekti. Doktoru beklerken asistaniyla sohbet edetken anlattim ne istedigimi baktim o katar verdi sutana burana yaptir diye. Sizmi karar veriyorsunuz dr. Bakmayacakmi dedim o da bakacak dedi. Benden once doktor odasına girip ne istedigimi anlatmış. Kapidan girince ben dr. A evet düşük kaslar dedi benimle 2 dakika bile görüşme yapmadan uygulamayı yapti. 2 gun sonra dank etti. Beni salak yerine koydular asistan muane etti dr uyguladı. Kas ortasi diyo dr ama asistanin gozune bakıyor. 5 gun oldu ben yaptirali kaş ve goz kenarlarima bi halt olmadı olmasida umrumda değil. Olmamasi sansima. İlerki gunlerde de olmazsa eğer. Bu sekilde olması normal degil dimi doktorla muane ya da gorusme yapmafanmi botoks uyguluyor. Ben kontrol günümde dr dan para iade istiycem. Benimle bi ön gorusme yapmasi gerekmezmiydi doktorun?
Merhaba bana da atar mısınızMesaj attım canım
TabiikiMerhaba bana da atar mısınız
Him ilgic bende isik dolgusu dusunuyorum korkuyorum yuzum daha cok cokücek diye2 yıl önce, çok meşhur bir plastik cerraha dolgu yaptırmıştım, nazolabiallerim için.. 2 gün sonra kocaman bir uçuk çıktı ve 20 gün sonra da dolgu eridi gitti... 1 ay dolunca tekrar aynı dr.a gittim, eridiğini göstermek için. inanamadı ama bir daha dolgu yaptı. 2 gün sonra daha da büyük bir uçuk çıktı ve 2 yıldır izi geçmedi uçuğumun.
2. dolgu mu? o da 20 gün sonra yok oldu gitti. Başka bir estetik cerraha anlattım durumu; "bazen insanın hücrelerini yıkıma uğratan sebepler olur ve dolguyu da yıkıma uğratır, bunun sebebi tiroid hormanları olabilir" dedi. Sürekli chekup yaptırırım, tabi troidlerime de bakılır ve bilinen bir sorunum yok.. ama doktorlar anlam veremiyorlar bu dolgunun eriyip gitmesi işine.. yani diyeceğim odur ki herkeste aynı şekilde tezahür etmiyor uygulamalar.
Ben ole bir yerde yaptirmadim gidip esteca hastanesinde yaptirdim benimki tutu ama soyle resmen etkisi gidince agsa cokturdu yuzumu dolgidanda korkuyorum sarkma yapiyor diyolarBotoks yapilir yapilmaz etki etmez dolgu degil bu aninda etki gorun en az on gun icinde etkisi cikar. Birkac tl fazla verip en iyi yerde yaptirilimali her isler biraz arastirmak gerek bjrde agzim yamuldu gozum kaydi diyorlqr nerde kime yaptiriyorlar bilmiyorum ama botoksla agiz kaymaz botoks uzman elde harika sonuc verir
Kullanılan materyaller de çok önemli bu yaşanan durumda. Fakat söylediğiniz tiroid olayının dışında; hızlı metabolizma, sigara içme durumu hatta komik gelecek spor yapan kişilerde dahi hyalüronik asit dolgular erken elimine oluyor. Bunu aşabilmek için dünya üzerinde yeni nesil teknolojiler ile üretilmiş dermal dolgular mevcut. Tabi Türkiye'de bunları kullanan doktor nadir vardır eminim. Botoks konusunda ise kas hareketini inhibe edebilecek bir organizmanın işlev göstermeme durumu neredeyse imkansız gibi birşey. Şu kadarını söyleyeyim hatta 2gr Botulinum ile tüm dünyayı yok edebilirsiniz :) Botoks tutmuyor, etkisini görmüyorum diyorsanız o doktora bir daha uğramayın derim...2 yıl önce, çok meşhur bir plastik cerraha dolgu yaptırmıştım, nazolabiallerim için.. 2 gün sonra kocaman bir uçuk çıktı ve 20 gün sonra da dolgu eridi gitti... 1 ay dolunca tekrar aynı dr.a gittim, eridiğini göstermek için. inanamadı ama bir daha dolgu yaptı. 2 gün sonra daha da büyük bir uçuk çıktı ve 2 yıldır izi geçmedi uçuğumun.
2. dolgu mu? o da 20 gün sonra yok oldu gitti. Başka bir estetik cerraha anlattım durumu; "bazen insanın hücrelerini yıkıma uğratan sebepler olur ve dolguyu da yıkıma uğratır, bunun sebebi tiroid hormanları olabilir" dedi. Sürekli chekup yaptırırım, tabi troidlerime de bakılır ve bilinen bir sorunum yok.. ama doktorlar anlam veremiyorlar bu dolgunun eriyip gitmesi işine.. yani diyeceğim odur ki herkeste aynı şekilde tezahür etmiyor uygulamalar.