- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Güya ayrılacaktı ama asla ayrılmaz
Bide diyor ki dikkat edin, neye dikkat edelim yani herkes senin gibi kendini bir zarla mı ölçüyorAynen tesettürlü bayanin olduğunu soylemeseydi inanın bir şeyler eksik olurdu tesettürlü bayan ile konu tamamlandi belkide doktor onun deyimi ile kızlık zarını bozdu hatta ve hatta içine sperm enjekte etti hayat bu herşey olabilir
Yani bu konuyu ayıplar diye söylemiş fjskfkskd açık olsa ahlaksız olduğu için ayıplamaz normal karşılar ckkskdkdYok canım ne ayrilmasi
Tesettürlü asistan ayrintisini anlayabildin mi? Ben oraya takildim
Boşver ben genel olarak anlamıyorum konu sahibiniHiçbir şey anlamadım
Cok mantikliYani bu konuyu ayıplar diye söylemiş fjskfkskd açık olsa ahlaksız olduğu için ayıplamaz normal karşılar ckkskdkd
Aynen öyle..Bu arkadaşımız da namusu zar olarak düşünenler den birisi..hatta zar bile olamayan bı doku parçası kanasa ne kanamasa neBide diyor ki dikkat edin, neye dikkat edelim yani herkes senin gibi kendini bir zarla mı ölçüyor
Ben bir şey anlamadım valla nişanlıymışsınız nikah olmuş doktora gitmişsiniz kan geldi diye adet olmuş olabilirsiniz kan geldi diye hemen doktora gidilir mi bilemedim bağlantı kuramadım ben bunlarlaKan geldi de o yüzden
Sormayın benimde annem bu konuda o kadar üstüme geliyordu ki. Ergenliğimde yani 19 yaşında o çocuk yaşında biriyle beraber oldum belki de anneme savaş açmıştım. Kanamam hiç olmadı. Ne oldu gerdeğe saklasaydım? O kadar boş şeyler ki… ya işte gayet açık aslında.. tesettürlü eski kafalı ayıplar demek istemişAynen öyle..Bu arkadaşımız da namusu zar olarak düşünenler den birisi..hatta zar bile olamayan bı doku parçası kanasa ne kanamasa nekanayinca mi namuslu oluyoruz anlayamıyorum..benim çoğu arkadaşımda kanama olmadı eside sen namussuzsun demedi herkesde bunun bilincinde zaten..cahillik kötü birşey araştırmasını öneririm zar denilen şeyin ne olduğunu aslında ne işe yaradığını neden var olduğunu öğrenmeli..ama hala tesettürlü bayan kısmını anlayamadım
Herkese vermiş tavsiyeyi de. Kendisi nişanlı evli. Ben evli evliyim. Neyin bekareti kaldı hey gidi heySesli güldüm
Evet, nişanlı ve evli kahvepembeBu kahvepembe mi?
Nuranka ne alaka bee öteki hesabına nolduEvet, nişanlı ve evli kahvepembe
Aynı konuları oradan 2/3 kez açtı cevaplar tatmin etmeyince, bu üyeliği alıp aynı konuları yine noktası virgülüne kadar tekrar açtı.Nuranka ne alaka bee öteki hesabına noldu
Maalesef ailelerimiz bu tarz şeyleri hala yanlış görüyorlar.Benim annem ben bekarken sürekli erkek yapar geçer ama kadında öyle olmaz namusu kirlenir derdiSormayın benimde annem bu konuda o kadar üstüme geliyordu ki. Ergenliğimde yani 19 yaşında o çocuk yaşında biriyle beraber oldum belki de anneme savaş açmıştım. Kanamam hiç olmadı. Ne oldu gerdeğe saklasaydım? O kadar boş şeyler ki… ya işte gayet açık aslında.. tesettürlü eski kafalı ayıplar demek istemiş
Hiçbir şey anlamadım