- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ee doktora niye bekareti baktırmak istiyorsunuz anlamadımKimseyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee doktora niye bekareti baktırmak istiyorsunuz anlamadımKimseyle
Kan geldi de o yüzdenEe doktora niye bekareti baktırmak istiyorsunuz anlamadım
Eliyle.Ee kimle yaşadınız o zaman
Sesli güldümSen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz ki
AHAHAHAHHAHAHASen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz ki
dogadostupanda Allah aşkına konuya gelin
Hakikaten asistanın tesettürü ne alakaYa ablacım sen ne biçim insansın Allah aşkına kendine gel. Asistan tesettürlüymüş. Şaka gibisin ya bu arada özellerde bekarete bakıyorlar ama sende nerde o akıl? Sen cidden sorunlu birisin bi kendine gel yeter konu açma dalga konusu oldun nefret ettirdin ya!! Bekaretin olsa ne olur olmasa ne olur yeter be
Bence troll değil ağır sorunluAdeti normal gununden uzayan kimse yok tabiiki. Benimki saatli geliyor.
Saglan troll ya bu kadin
Bence troll değil ağır sorunlu
Altı çizili şekilde tesettürlü fjdkfkdkdRegliniz uzun sürmüş kesin olarak bakire değilsiniz hatta ve hatta hamile bile olabilirsiniz nişanlı eşiniz size havadan sperm gönderip sizi hamile bırakmış hatta bu konuda nişanlı kocaniza tesettürlü bayan da yardım etmiş olabilir dikkatli olun
Güya ayrılacaktı ama asla ayrılmazDüğünden sonraki konularini bekliyorum ben, bakalim ne yapacak
Aynen tesettürlü bayanin olduğunu soylemeseydi inanın bir şeyler eksik olurdu tesettürlü bayan ile konu tamamlandi belkide doktor onun deyimi ile kızlık zarını bozdu hatta ve hatta içine sperm enjekte etti hayat bu herşey olabilirAltı çizili şekilde tesettürlü fjdkfkdkd