- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Haklısınız ama şöyle benim standart hep 6 gün sürüyor 7 ncı gün olunca ve öyle birşey denedigim için o sırada kanamam olunca panikledim2023 yılında, teknolojinin ve haliyle bilginin bu kadar yaygın olduğu bi devirde böylesine cahil kalmak çok garip değil mi sence de?
Mastürbasyon yaparken kızlık zarımı bozdum diye tantana yapmış. Nişanlı evliymiş, evli evli değil.Hiçbir şey anlamadım
Sen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz kiJinekolog'a geldim.Erkek doktor yanında da tesettürlü asistan utandım.Anlattim.Savcilik izni ile bekaret kontrolü olur dedi.O adet kanıdır dedi ama çok utandım.Oda dedi evlisin ilişkiye girmedinmi dedi.Nisanli olarak evliyim.O adet kanıdır.Nisanlim(eş her neyse) ona da salak gibi anlatmıştım.Sen kendi vücudunu biliyormusun dedi.Ya ben akşam adet görmüştüm.O yüzden 6 günün sonu akşamı bittiğini düşündüm.Doktor kalintidir o dedi.Adeti normal gününden uzayan varmı ? Ultrason yaptı sıkıntıdan karnıma ağrı girdi.Birsey çıkmadı.Cok panik yaptım bekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.
Hayır ona anlattım.Yalan söylersem bekareti onemseyecegini yalan söylemezsem onemsemeyecegini soylediNisanlıniz bakire değilseniz bosanacak mı sizden?
Çılgın bakire PembişHayır ona anlattım.Yalan söylersem bekareti onemseyecegini yalan söylemezsem onemsemeyecegini soyledi
Oh çok şükür. Yoksa ne yapardınızHayır ona anlattım.Yalan söylersem bekareti onemseyecegini yalan söylemezsem onemsemeyecegini soyledi
Zaten ben hafif dokunmaya bile dayanamam.Kanamanın hiçbir önemi yok. Erkek alık, saf ve deneyimsiz değilse penetrasyon esnasında daha evvel beraberlik yaşadığınızı anlayabilir.
Onunla birşey yasamadikDamat adayı bekareti bozabilmiş miyim diye kontrole mi gönderdi sizi böyle saçmalık olamaz ya
Ee kimle yaşadınız o zamanZaten ben hafif dokunmaya bile dayanamam.
Onunla birşey yasamadik
KimseyleEe kimle yaşadınız o zaman