- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
- Konu Sahibi elifnurbeyza
yazı tura atsaydıHayır ona anlattım.Yalan söylersem bekareti onemseyecegini yalan söylemezsem onemsemeyecegini soyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazı tura atsaydıHayır ona anlattım.Yalan söylersem bekareti onemseyecegini yalan söylemezsem onemsemeyecegini soyledi
öncelikle kızlar küstüm beni çağırmadınız son cümlemdeki esprime siz gülmeyin ..nu...abuk sabuk yine akıl veriyor mesajlarını okuyayım deyince konuyu gördüm
Adam buna azcık selam vermiş..o da selam bende mi kaldı diye tohtora gitmiş
maval okuma nu ... herüfle babandan gizli 1001 gece aganigi naganigi
Bugün bende yaptım adetim dün akşam bitti diyelim gece yaptım ve çocukluktan beri 20 seneye yakındır yapıyorum kan geldi korktum
29 -30 du yanlıs hatrlamıyosamkaç yaşında bu kız? çok alık bi tip genç gibi görünüyor ama yazdığına bak
29 galibakaç yaşında bu kız? çok alık bi tip genç gibi görünüyor ama yazdığına bak
Bu durumda ben olsam gdiip kendim savcılığa başvururdum. Bekaret cok önemli bişey neden gidip savcılığa başvurmadınız ki? Ya nişanlınız inanmazsa ya bozulduysa bekaretiniz. Benm hiç şaşmaz mesela 5 gün saat 17:15 te son bulur kanamam ilk defa böyle bsey duydum uzamaz ki adetJinekolog'a geldim.Erkek doktor yanında da tesettürlü asistan utandım.Anlattim.Savcilik izni ile bekaret kontrolü olur dedi.O adet kanıdır dedi ama çok utandım.Oda dedi evlisin ilişkiye girmedinmi dedi.Nisanli olarak evliyim.O adet kanıdır.Nisanlim(eş her neyse) ona da salak gibi anlatmıştım.Sen kendi vücudunu biliyormusun dedi.Ya ben akşam adet görmüştüm.O yüzden 6 günün sonu akşamı bittiğini düşündüm.Doktor kalintidir o dedi.Adeti normal gününden uzayan varmı ? Ultrason yaptı sıkıntıdan karnıma ağrı girdi.Birsey çıkmadı.Cok panik yaptım bekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.
Ne bu kamu spotu mu sjsjsjjs iyi ki hemcinslerini uyardın koca yürekli kadınbekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.
nuranka gören masum köylüSen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz ki
kızım ahahahahahaSen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz ki
Bu durumda ben olsam gdiip kendim savcılığa başvururdum. Bekaret cok önemli bişey neden gidip savcılığa başvurmadınız ki? Ya nişanlınız inanmazsa ya bozulduysa bekaretiniz. Benm hiç şaşmaz mesela 5 gün saat 17:15 te son bulur kanamam ilk defa böyle bsey duydum uzamaz ki adet
Jinekolog'a geldim.Erkek doktor yanında da tesettürlü asistan utandım.Anlattim.Savcilik izni ile bekaret kontrolü olur dedi.O adet kanıdır dedi ama çok utandım.Oda dedi evlisin ilişkiye girmedinmi dedi.Nisanli olarak evliyim.O adet kanıdır.Nisanlim(eş her neyse) ona da salak gibi anlatmıştım.Sen kendi vücudunu biliyormusun dedi.Ya ben akşam adet görmüştüm.O yüzden 6 günün sonu akşamı bittiğini düşündüm.Doktor kalintidir o dedi.Adeti normal gününden uzayan varmı ? Ultrason yaptı sıkıntıdan karnıma ağrı girdi.Birsey çıkmadı.Cok panik yaptım bekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.
Hakikaten asistanın tesettürü ne alaka
Iste kimse akil sir erdiremiyor kahve nin hallerine.
Herkese vermiş tavsiyeyi de. Kendisi nişanlı evli. Ben evli evliyim. Neyin bekareti kaldı hey gidi hey
kendisi de millete akıl verirken olayın hep dini yönünden ele alıyor, tesettürlü kendini ayıplar e erkek de namahrem onları vurgulamış. troll olsa bile burdakileri bu kadar aptal sanması sinir bozucuKonu sahibi : "Tesettürlü haliyle, mahrem bölgelerime baktı.Meslek seçimine şaşırdım vb" demeye çalışıyordur belki.
Doktora bu sebeple gitmeye utanmayıp, tam olarak neden utandı acaba; erkek doktordan mı, tesettürlü asistandan mı ?
kendisi de millete akıl verirken olayın hep dini yönünden ele alıyor, tesettürlü kendini ayıplar e erkek de namahrem onları vurgulamış. troll olsa bile burdakileri bu kadar aptal sanması sinir bozucu