Benim de temmuzda kartalda düğünüm olacak. kuaför konusunda henüz araştırma yapmadım ama pendikte yanılmıyorsam aydın taner kuaför salonunun methi çok yapılıyordu.Paket program yapılıyordu saç bakım vs... Ama ben provalı paketler varmış onu araştırcam. yani düğüne yakın 1 kez gidiyorsun beraber saç modelini seçip oluşturuyorlar. resimleri çekiliyor yapılmış ve düğün günü strese girmeden gidip gönül rahatlığıyla saçlarını yaptırıyorsun. Nişanda sinir olmuştum çünkü söylediğimle tamamen ilgisiz bir saç yapmıştı kuaför. Düşün seçtiğim model hafif dalgalı fönlü ve değişik bir örgü stiliyle yarım toplanan bi saçtı. ama okadar uyarmama rağmen o eline maşayı alıp kıvır kıvır yaptı saçlarımı ben sinirlenince de açmaya çalıştı sonra da yarım topladı alakasız bişi oldu. Düğün özeldir insan rahat huzurlu olmak ister yine istemediğim bi manzarayla karşılaşmak istemiyorum en özel günümde.Bence siz de öyle yapın.
valla sorma canım benim de öyle oldu.Ağzım yandı bikere. Benim de nişanda saçlarım çok uzun değildi topuz da sevmiyorum bi model gördüm saçlara hafi dalgalı fön çekiliyor saç arkadan yarım toplanarak değişik bi örgü stiliyle örülüyor yani açık bir saç mdodeli. Yapabilirsiniz eminsiniz dimi dedim. övdü durdu kendini ama maşayı eline aldığı an anladım saçmalayacağını telkin edip durdu yok harika olcak diye. ilşlem bittiğnde saçlarım iyice yukarı çekti deli oldum. Düğünde aynı şeyi yaşamak istemiyoum korktum vallabenimde sözümde öle olmuştu çok uyuz olmuştum, kalın kalın bukle şeklinde dalgalar istemiştim bide resim götürdüm yanımda yapabilirimisin die yaparım dedi güvendim yaptırdım gitti maşayla ince ince sardı önünede şekil veremedi kabus gibiydi kötükedihüso
valla sorma canım benim de öyle oldu.Ağzım yandı bikere. Benim de nişanda saçlarım çok uzun değildi topuz da sevmiyorum bi model gördüm saçlara hafi dalgalı fön çekiliyor saç arkadan yarım toplanarak değişik bi örgü stiliyle örülüyor yani açık bir saç mdodeli. Yapabilirsiniz eminsiniz dimi dedim. övdü durdu kendini ama maşayı eline aldığı an anladım saçmalayacağını telkin edip durdu yok harika olcak diye. ilşlem bittiğnde saçlarım iyice yukarı çekti deli oldum. Düğünde aynı şeyi yaşamak istemiyoum korktum valla
valla sorma canım benim de öyle oldu.Ağzım yandı bikere. Benim de nişanda saçlarım çok uzun değildi topuz da sevmiyorum bi model gördüm saçlara hafi dalgalı fön çekiliyor saç arkadan yarım toplanarak değişik bi örgü stiliyle örülüyor yani açık bir saç mdodeli. Yapabilirsiniz eminsiniz dimi dedim. övdü durdu kendini ama maşayı eline aldığı an anladım saçmalayacağını telkin edip durdu yok harika olcak diye. ilşlem bittiğnde saçlarım iyice yukarı çekti deli oldum. Düğünde aynı şeyi yaşamak istemiyoum korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?