m3 bayan kuaför ve güzellik salonu tavsiye ederim google yazın çıkıyor sitesi
tşk ederim hemen bakıcam ececimm sağolll kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
m3 bayan kuaför ve güzellik salonu tavsiye ederim google yazın çıkıyor sitesi
tşk ederim hemen bakıcam ececimm sağolll kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ben de Sahrayı Cedid'de Ferhat Tuhan var.Orası alanında en iyilerden biri,şiddetle tavsiye ederim.Ferhat Tuhan zaten Gelin dergisinin çekimlerinde görev alıyor.Ünlülerin saçlarını filan yapıyor çekimlerde.Ben çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.
Pendikteki Talat kuaför Pendiğin en eski kuaförlerinden biri ve fiyat olarak da makul olduğu için bir süredir gidiyordum. Sahibi Talat acayip asabi ve saygısız bir insan, sanki yapılan işleri bedavaya yapılıyormuş havasına sokuyor. Bir önceki gidişte aynı işlemlere verdiğin paradan daha fazlasını bir sonraki gidişte ödemeni istiyor ödeme yapıyorum, fiyatlara zam mı geldi diye sormaya gelmiyor basıyor hakareti. Fiyat artışını bile soramıyorsunuz adama o kadar ki üstüne para bile istiyor ben zaten çok ucuza yapıyorum bide bunu mu soruyorsunuz diye üstüne para isteyip dükkandan kovacak kadar terbiyesiz kişiliksiz esnaflıktan uzak tutulması gereken bir şahsiyet.Bundan sonra asla oraya gitmeyeceğim.