Yarışma Bosnak Mantısı-Ülker Sponsorlugunda

Çok severim.Yemede yanında yat çok güzel görünüyor.

Börekte Boşnakların üstüne yok bence.Ellerine sağlık
Tesekkur ederim:))
Evet bosnaklar bu konuda cok basarili gercekten:) biz daha yeni yeni yetisiyoruz birde pita boregi vardir o da cok guzel:)

Boşnakların çok olduğu , konu komşumun Boşnak börekleri , mantıları ile çoştuğu :) bir yerde yaşıyorum ..
Nefis bir lezzettir

Eline emeğine sağlık , gerçekten yutkundum , tadı geldi aklıma ...

Başarılar diliyorum .

Wynonna ellerine saglik canim acaba kuzu etiyle yapsam cok kokar mi diye dusundum. Ne dersin?
Tesekkur ederim:)
Kuzu etiyle hic denemedim ama kuzu eti kokmuyor normalde koyun daha cok kokar eger yemeklere falan koydugunda rahatsiz etmiyorsa kokusu mantida da etmez

Ellerinize emeğinize sağlık Mazikeen, değişik bir mantı olmuş, denebilecek bir tarif, başarılar diliyorum

ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor en kısa zamanda deneyeceğim yoğurt sarımsaklımı birde yerkenmi üzerine süreceğiz

ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor en kısa zamanda deneyeceğim yoğurt sarımsaklımı birde yerkenmi üzerine süreceğiz
sarımsak yok yogurdu biraz sulandırıp fırından cıkartır cıkartmaz surun sonra ustunu tepsiyle kapatın yumusamasını saglıyor:) afiyet olsun umarım begenirsiniz

Elinize sağlık yalnız ben bişey sormak istiyorum içindeki eti çiğden koyuyoruz değil mi bi de tam kıvsmında pişiyormu et önceden pişirmek gerekiyor mu?

Elinize sağlık yalnız ben bişey sormak istiyorum içindeki eti çiğden koyuyoruz değil mi bi de tam kıvsmında pişiyormu et önceden pişirmek gerekiyor mu?
Cigden konuluyor evet..tam guzel pisiyor onceden pisirmenize gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…